תעסוקה

לולה185

New member
תעסוקה

יאיר שלום,

נולדתי בתאריך ה 30.10.1981 בשעה 23:30
מאוד קשה לי למצוא את עצמי ולהחליט על כיון מקצועי(כבר שנתייים מתלבטת)
האופ' שחשבתי עליהן הם:
הוראה
פיזיותרפיה
עו"ס
אולי אחות...
אני גם מאוד אוהבת שירה ומשחק
מה הכי יכול הכי להתאים לי?
אני יודעת את הכוכבים שלי: מזל עקרב, אופק אריה, נוגה וירח קשת, מאדים בתולה מרקורי מאזניים
על איזה כוכב מסתכלים כאשר בודקים התאמה לתעסוקה האם אני עקרב או שאני צריכה להתייחס יותר למאפייני הקשת או הבתולה?

תודה רבה!

Y. Welis

New member
יותר על בית - מס' 10. המזל ששולט בו והכוכב

השולט במזל, שעל כן שולט גם על הבית.

לולה185

New member
מה זה אומר אם אין לי כוכב בבית הזה

לפי מה שראיתי במפת הלידה שלי אני לא רואה שום כוכב בבית 10....

Y. Welis

New member
אבל יש מזל שהבית הזה מכוון עליו

זו המפה
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...7-u1343263461&nhor=1&btyp=w2gw&stx2=s=outs=24

שור הוא המזל של בית 10, והוא נשלט ע"י נוגה, שאצלך בצמידות עם נפטון (בבית 5 בקשת). יש גם צמידות פלוטו-צדק.

הייתי מנסה איפור; עיצוב; ארכיטקטורה; אומנות שימושית. יש חוש ליופי שימושי. לימודי אומנות - כי יש יכולת לומר מה מקור היופי שבדברים.

משחק - גם אפשרי. יש הרבה אנרגיות, לא מעט מיניות. גם מראה מעניין.

בעיקרון אתה צודק, ווליס

אבל.. ראשית, ונוס צמודה לנפטון - תחשוב על זה לרגע בלי קשר לונוס - שליט בית 10 צמוד לנפטון: לאן הולכים? ומה עושים? הכוון אף פעם לא באמת יהיה ברור. יש אנשים שדווקא מכאן לוקחים קריירה רוחנית - נפטון - או אכן אמנותית - שוב נפטון וונוס - אבל הכוון הכללי, כולל תפיסת העולם בכלל, לא מוגדרים וברורים.

אבל - ושוב אבל - ונוס נמצאת במזל קשת, מה שאומר שאולי דווקא בח'ול כדאי ללמוד את הדברים האלה, או לעסוק בנושאים הקשורים לחו'ל כמו מדריך תיירים למשל, עבודה שקשורה בנסיעות לחו'ל וחזרה, ועוד.

לולה185

New member
פרט ששכחתי לציין

שכחתי לציין שאני ילידת רומניה( אותו שעון כמו ישראל)

האם יש לכך השפעה?

תודה רבה!

דווקא יש שינוי מסויים

אבל לגבי תעסוקה הייתי מסתכל דווקא על בית 6 ולא על בית הקריירה. בית 6 נפתח במזל אריה, השמש בבית 3 - תקשורת. כל נושאי התקשורת חשובים כאן מבחינת תעסוקה. שליט בית 10 בבית 7 מראה על התפתחות בנושאי קריירה הקשורה דווקא למערכות יחסים. אולי אחרי הנישואים.. השליט נמצא ב 9 שוב תקשורת, הפעם קשורה יותר לח'ול.

בקיצ - תקשורת, מיי דיר.

וגם יוצרת בעצמה

או לפחות שילוב של יצירה בשאר החלקים כמנוף מרגש לפעולה.

למעלה