תעסוקה לקטנים...

לילך87

New member
תעסוקה לקטנים...

בן שנה ו-9 חודשים כבר אי אפשר כמעט לצאת אחרי צהריים לגינה (חושך מוקדם) איך מעסיקים כמה שעות רצוף במיוחד שאין לו יותר מידי טוסיק לשבת עליו. בספרים מדפדף דיי מהר בעצמו , אחרי שהוא מכיר אותם כבר, חדשים לא מעניינים, לצייר לא מעניין אותו חוץ מכמה קווים. משחקים , רובם מוכרים וכבר משעממים כנראה... מה אתן עושות, במיוחד שהוא עדיין ילד יחיד ואין עוד אחים ואני והוא לבד בערב.

mAmA MiSiSiPi

New member
הלהיט אצלינו עכשיו

זה לבנות גן חיות במגה בלוקס ואז לשים בפנים את כל החיות שיש לו , ותוך כדי אני שואלת אותו איזה קול משמיעה כל חיה מה היא אוכלת מה הצבע שלה , משחקים איתם וכו'.

../images/Emo45.gif זה הלך גם אצלינו, אפשר גם לבנות גן חיות

מקוביות עץ, מהדומינו של האחיות הגדולות, מגלילים של נייר טואלט, ומהספרים של כל בני המשפחה

mom2ia

New member
../images/Emo207.gif מה עושים עם נייר קרפ

יש לי מלא מלא ניירות קרפ. איזה יצירה אפשר לעשות עם זה?

נותנים לילד לקרוע חלקים קטנים מהקרפ, ואז

לקווצ'קוצ' את זה ביד ולהדביק על דף (זה גם מעולה למוטוריקה עדינה)... בן כמה הילד? אפשר להכין שרשראות מניירות קרפ...

mom2ia

New member
שנתיים ושלוש ושלוש וחצי

באמת לא חשבתי על לקווצ'ץ' ולהדביק. איזה שרשראות עושים מקרפ? כמו של הסוכה?

למה אי אפ שר לצאת? לא ממש קר, ואצלינו ברוב

גני המשחקים יש תאורה, אז אני הולכת איתם כשיש אור, ונשארים גם אם קצת מחשיך. עוד יהיו לך מספיק ימים שקר ורטוב ואי אפשר לצאת, אז כדאי לנצל את הימים האלה שעדיין אפשר... פעילויות של בית - מה עם פלסלינה או בצק? לעשות התעמלות בבית על השטיח (בגבולות מה שאת מרשה - לקפוץ, גלגולים, ללכת בכל מיני צורות...)

thebard

New member
אצלנו סער בן שנתיים והולך

סברס-זה הלהיט כרגע,מכונת בצק,חותמות,פסטלינה,קוביות צבעוניות וצורות אחרות מעץ לבניה.רואה פה ושם טלויזיה,ואני שמה דיסקים מוזיקלים ורוקדים ביחד(ככה אני גם מזיזה את הגוף...טוב לפיגורה...). כשאני מנקה (סופית לפני שבועיים נשבר לי מעוזרות בית שמבריזות/מנקות איפה שרואים וכיו"ב)הוא עוזר לי-קניתי לו מטאטא קטן לפעוטות עם יאה,מטליות לניגוב וכדומה. באמבטיה הוא משחק בחיות וצורות שנדבקות בעזרת מים לדופן האמבט .

כל ההצגות של התאטרון שלנו

בנצי, חלומות של חתולים, איה אוה אווץ, דירה להשכיר גם המחזמר של ספר הגונגל וגם סרטים מצויירים של דיסני

../images/Emo41.gif משחקיית קוביות - ר"ג

האם ילדה בת 2.7 תמצא שם מה לעשות או שמיועד לקטנים יותר? עד איזה גיל? חשבתי על המקום בתור פתרון לימי החורף הקרים שלא יוצאים בהם לחצר ואולי אפשר להוציא קצת אנרגיה שם. כיוון שנכנסים רק מנויים ואני לא רוצה לעשות מנוי סתם, אני אשמח לשמוע ממי שמכיר את המקום.

Yifatule

New member
תעשי חיפוש בפורום הורים לתינוקות

אני זוכרת שהיו דיונים שלמים על המקום הזה (ולא בדיוק לחיוב). לא מנסיון, אני ממש לא מהאיזור.

פרח333

New member
נראה לי שיש שם גם ילדים בגיל הזה

את לא חייבת להיות מנויה כדי להיכנס. הם לא מאפשרים כניסה ל"לא מנויים" רק אם המקום מלא. אז אם את יכולה להגיע בבוקר או בצהריים בטוח יש מקום, ואם לא את יכולה להתקשר ולשאול. עוד אפשרות זה להתקשר ולהזמין מקום (משלמים בטלפון בכרטיס אשראי) ולהיכנס באופן חד פעמי. ממליצה לך פשוט לנסות ולראות. אנחנו באופן אישי מאוד אוהבים את המקום - לא עמוס, לא גרידים, אפשר לראות את הילדים כמעט מכל מקום, מקום קטן ונעים.

אני דווקא מתכוונת לשעות אחה"צ שאחרי הגן

חשבתי אולי לרשום אותה לחוג אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להתחייב למשהו קבוע של שעה ויום מוגדרים, בפרט כי לפעמים יש לי בלתמים בעבודה ואני לא יודעת אם נוכל להגיע לחוג וחבל לי שהיא תתאכזב. מעבר לזה, אני גם לא יודעת עד כמהתהיה לה סבלנות להגיע לחוג קבוע (אולי אני טועה, אולי זה גם קשור בחוג, אני מניחה שזה דבר שצריך לבדוק לגופו של עניין). מאוד לא אהבתי את המדיניות שלהם של הכנסת מנויים בלבד, אבל הבנתי ממנויים שזה דווקא לטובה כי זה מווסת את כמות האנשים. פשוט רציתי לדעת עד כמה משחקיות בגיל הזה זה עניין פופלארי. בזמנו הייתי איתה בלא מעט משחקיות (לא בזו), והיא מאוד נהנתה, אבל היא היתה קטנה יותר.

אנחנו לא התלהבנו בכלל

קודם כל, המקום ק-ט-ן ואין שם יותר מדי מה לעשות, יש צעצועים וכו' (די ישנים וחבוטים) בריכת כדורים זעירה - ו - חדר ג'ימבורי ענק ושווה - שאליו לא מורשה להכנס מי שיודע ללכת כלומר, תביט על הארץ המובטחת, ולבוא לא תבוא בה....לקטן שלי זה היה קשה, הוא נורא רצה ללכת לשחק שם וכל פעם הייתי צריכה לגרור אותו חזרה, מה שהפך את הביקור לדי סיוט - להוסיף לזה שבכניסה קיבלתי הרצאה שלמה מבעל המקום כאילו הגעתי לפחות לתה עם המלכה - כאילו, יאלללללה - מי אתה חושב שאתה? כולה משחקיה ודי מעפנה אם כבר מדברים על זה. בקיצור, הביקור היחיד שלנו שם היה שווה ל-3 ביקורים: הראשון, האחרון ואחד יותר מדי.

פרח333

New member
זה רק מראה שלכל אחד/ת יש דברים אחרים שהוא

מחשיב כ"טוב". אני אוהבת את זה שהמקום קטן ולא עמוס באנשים. אני אוהבת את זה שהמשחקים קצת ישנים (אם כי יחסית ההיצע גדול). נראה שמזמן לא הייתם - כי עכשיו יש גם אביזרים של ג'ימבורי בחלק התחתון "של הגדולים". לא ראיתי הרבה משחקיות עם ארגז תחפושות (ולא רק תחפושות "קנויות" גם סתם מטפחות). החלק העליון אכן מיועד לתינוקות וכנראה לא רלוונטי לבת שלך, אבל זה לא נכון שאין כניסה למי שהולך - אין כניסה למי שרץ וקופץ (אחרת מה יעשו התינוקות??). הילד שלי בן שנה וחצי והולך מצויין ויחד עם זה נכנס וונהנה מאוד גם מהחלק העליון. אז שוב, אם זה קרוב לך, מציעה שתלכי פעם אחת ללא מנוי, המחיר לא בשמיים, ומקסימום לא נהניתם - לא קרה כלום.( זו בטח לא תהיה הפעם האחרונה שתגיעי למקום שלא תהני בו...)

אכן, יש הבדל מהותי בין ילד בן שנה וחצי

לילדה בת שנתיים ו-7, אם הבן שלי היה קטן יותר, סביר שהייתי מחבבת את המקום הרבה יותר - כי החדר ג'ימבורי באמת שווה, וזה שלא מרשים לילדים גדולים להשתולל שם, זה מעולה - מבחינת הקטנים - אבל לילד בן שנתיים+ שעוד קשה לדחות סיפוקים ולהבין כללים, והוא רואה איזור משחק כזה מפתה, ואסור לו להכנס לשם - בעייתי!

למעלה