תעסוקה לחופש הגדול.

• פותח הנושא otn
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

otn

New member
תעסוקה לחופש הגדול.

תעסוקה לחופש הגדול.
האם למשהו יש המלצה על קייטנה או מסגרת אחרת לחודש יולי ? שני בני הגדולים (11.5, 9) אינם רוצים קייטנה רגילה. שמעתי שבבר אילן יש משהו. האם ניסיתם/שמעתם ? יכולה להיות גם קיטנה אתגרית. שלפחות ביולי לא אשמע את התקליט של "כמה זה משעמם"

מאיפה אתם?

תעסוקה לחופש הגדול.
האם למשהו יש המלצה על קייטנה או מסגרת אחרת לחודש יולי ? שני בני הגדולים (11.5, 9) אינם רוצים קייטנה רגילה. שמעתי שבבר אילן יש משהו. האם ניסיתם/שמעתם ? יכולה להיות גם קיטנה אתגרית. שלפחות ביולי לא אשמע את התקליט של "כמה זה משעמם"
מאיפה אתם?

קיטס

New member
אולי תבררי בחברה להגנת הטבע?

תעסוקה לחופש הגדול.
אולי תבררי בחברה להגנת הטבע?

המלצה 'מה לא'

תעסוקה לחופש הגדול.
המלצה 'מה לא'
לא ללכת לחוגי קיץ של נוער שוחר מדע. אני, אישית, מאוד מאוד התאכזבתי בזמנו.

meivari

New member
מבוכים ודרקונים

תעסוקה לחופש הגדול.
מבוכים ודרקונים
אצלי זה מה שתפס. הופתעתי לגלות גם ילדים בני 14 באים לקייטנה כי כייף להם.

milim

New member
גם אצלנו יושבים שעות על הרפתקאות

מבוכים ודרקונים
אצלי זה מה שתפס. הופתעתי לגלות גם ילדים בני 14 באים לקייטנה כי כייף להם.
של מבוכים ודרקונים אבל ללא קיטנה. התארגנו בקבוצה וכל שבוע נפגשים בבית של משהו אחר. יש גם את הקלפים של Magic שכאן יש אליפויות שונות בנוגע למשחק. בטוחה שגם בארץ יש התארגנויות כאלה. בדרך כלל גם חברה טובה כי הילדים האלה צריכים לזכור מאות חוקים ומהלכים בראש.

milim

New member
משחקי קופסה

של מבוכים ודרקונים אבל ללא קיטנה. התארגנו בקבוצה וכל שבוע נפגשים בבית של משהו אחר. יש גם את הקלפים של Magic שכאן יש אליפויות שונות בנוגע למשחק. בטוחה שגם בארץ יש התארגנויות כאלה. בדרך כלל גם חברה טובה כי הילדים האלה צריכים לזכור מאות חוקים ומהלכים בראש.
משחקי קופסה
שכחתי להזכיר שזו מודה חדשה ומאוד ברוכה לטעמי. משחקים שוב במונופול, ריסק, קרניאום ואפילו צוללות. זוכרים שהיינו משחקים צוללות על דפי מחברת חשבון? מוזר לי שהיום זה משחק קנוי. הילדים שלי שחקו בשימחה את המשחקים האלה בגיל 7 והקופסאות הונחו אחר כבוד בגראג'. טוב שלא נתתי אותן כי עכשיו בגיל 13 חוזרים למקורות.

ציפי ג

New member
אצלי הם מעדיפים להתבטל בצוותא

תעסוקה לחופש הגדול.
וללא קשר, האם קבלת מכתב מבר אילן על אסיפת הורים? אם כן, תוכלי לומר לי מתי ואיפה?

otn

New member
לא קיבלתי. בקשר לקיץ, גם אצלי זו

וללא קשר, האם קבלת מכתב מבר אילן על אסיפת הורים? אם כן, תוכלי לומר לי מתי ואיפה?
ההעדפה, החשש שלי הוא מטלפונים לעבודה ומכך שבטלה טובה לשבוע שבועיים ומה אחר-כך ?

ציפי ג

New member
אצלי יודעים שאין טלפונים לעבודה

ההעדפה, החשש שלי הוא מטלפונים לעבודה ומכך שבטלה טובה לשבוע שבועיים ומה אחר-כך ?
אצלי יודעים שאין טלפונים לעבודה
זו לא תעסוקה. זה בלבול מח. אני מאוד אנטיפטית כשמתקשרים אלי מהבית. אלא אם כן מדובר במקרה חירום. כל השאר סובל דיחוי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה