תעסוקה ולימודים

קרמי1

New member
תעסוקה ולימודים

היי קרן, שמי ספיר ונולדתי בתאריך 07.12.85. סיימתי לאחרונה לימודי משפטים והתחלתי לעבוד בתור טרום מתמחה במשרד קטן. הבעיה היא שאני לא שלמה עם המשרד ומזמנים אותי לראיונות נוספים דברים קורים בפתאומיות ונשמטת לי ההזדמנות מהידיים. האם קיימת לי ההזדמנות למצוא מקום אחר? והאם משפטים הוא התחום בשבילי?

יש בחצי שנה הקרובה עוד

הזדמנויות למצוא משרדים אחרים ומקום שיהיה הרבה יותר נעים עבורך כן מתאים לך משפטים ואת תהני מכך מאוד כי יש רצון ללת שירות לציבור ולעזור לחלשים בעינייני משפחה וילדים או קרקעות יגיעו 2 הזדמנויות טובות בחודשים הקרובים , אל דאגה והיי אופטימית , בהצלחה,קרן

קרמי1

New member
שאלה נוספת

ראשית קרן, רוב תודות, הפחת בי תקוות וגל אופטימיות. שנית הייתי מעוניינת לדעת יותר בנוגע למצב הזוגי שלי. אני נמצאת כבר שלוש שנים בערך בקשר רציני והייתי מעוניינת לדעת האם המדובר בקשר שיוביל למיסוד או שמא עלי לבדוק אופציות נוספות? שוב תודה

מבחינה זוגית הקשר נמצא בבדיקה השנה

ע"י בן זוגך . הוא נמצא בתקופה בה כל המסגרות נמצאות על הפרק כולל עבודה ומגורים , יש רצון לבצע התחלות חדשות וזוגיות כלולה גם וזה אומר שעד אוגוסט הקרוב הוא יקבל החלטות אם להמשיך את הקשר ברמה של מגורים משותפים במידה וזה עוד לא התבצע ועד החלטות אם למסד ולהישאר יחד . בברכה,קרן

קרמי1

New member
תודה קרן...

היכן אני יכולה לברר בקשר להתאמה בין שנינו?

למעלה