תעסוקה ואפילפסיה

love01

New member
תעסוקה ואפילפסיה

איפה יכול לעבוד חולה לאפילפסיה?

חייםלוי

Member
מנהל
כמעט בכל עבודה. חוץ אולי מעבודות על פיגומים

או מציל בים או בבריכה אם האדם אינו מאוזן.

love01

New member
אני מאוזן 5 שנים

אני מאוזן 5 שנים ולא נתנו לי אישור לעבוד במיפעל כימי. הבנתי שבכלל אסור לי לעבוד בתעשיה.האם זה נָכוֹן?

לא מדויק ביכלל

לא הבנתי מיצריך לתת לך אישור לעבוד יש בעיה בעבודות במישמרות פיגומים , עבודה עם מכונות נעים,שעות מטורפות יש לדעבוני הרבה תפקידים בתעשיה שאינם כרוכים בעבודות הנ"ל רק לצערי צריך להגיע להשכלה רחבה יותר להשתלב בהם

love01

New member
רופה של המפעל

לא נתן לי אישור לעבוד. האם אני חייב לְהוֹדִיעַ למַעֲסִיק עַל מצבו בריותי? האם המַעֲסִיק חייב לְשַמֵר סוֹדִיוּת?

סוגיה מורכבת קצת

כאשר אמרת לו מימה שאתה סובל אזיי הוא פסל אותך על הסף לפעמים לא תמיד כדאי לפרט יותר מידי פרטים שיכולים לפגוע בכך בקבלתך לעבודה תן למעסיק לבחון את יכולתך קצת ואחרי זה יחליט כן או לא במידה והוא דורש את מצב הבריאות יש כאן באמת בעיה לא קלה משפטית לצערי המעסיק לא חייב לשמר סודיות מיכוון שהוא קובע הליכים וחוזי עבודה ואתה זה שצריך לקבוע מתאים לך או לא יום טוב לך

sbh100

New member
לאיטולה מלך הגבעות

כל מה שכתבתה נכון אבל, מחלקת שיקום בביטוח לאומי מקושרת עם חברת כח אדם חיצונית ששם יש עובד סוציאלי והם מפגישים אותך עם העו"ס ונציגם ואתה נשאל בשיחה זו ע"י העו"ס מהם סוגי העבודה שאתה מעונין, ושאין לך איסור מרופא תעשיה, ואותו עו"ס מחפש לך עבודה והוא עושה את כל " העבודה השחורה " עם המעסיק החדש, על עבודת העו"ס, ביטוח לאומי משלמת לחברה כסף. עבודה לא נעשית בחינם. מתי אתה נוסע לחו"ל? ושתהיה לך נסיעה טובה ותעשה חיים.

-sbh100

ראשית תודה על התענינות בי, אני נוסע בתיכנון עוד 3 חודשים(אם לא יהיו בעיות) לעינינך ועינן אחרים במחלקת שיקום בביטוח לאומי -זה עדיין לא אומר שהם מצאו לך עבודה מה שהיה מקובל בשיקום מקצועי בביטוח לאומי במסגרת השמה עבר הפרטה של המערכת לגורמים חיצוניים עליי להבהיר שהם יכולים להציא לך כל עבודה המותאמת למצב בריאותך- ולא לשאיפותיך אז כדאיי לשים לב לדברים הקטנים יש אנשים שניתקעו כך הרבה זמן מיתוך תיקווה שווא(מיתוך שיחה עם מישהוא בכיר בח,, שיקום), הדרך הטובה ביותר היא יזמות פרטית של יצירת עבודה שיווק עצמי אני מקווה שאתה נהנה מהחיים זה לא פחות חשוב מימציאת עבודה

sbh100

New member
לטיטולה מלך הגבעות

האם כל מה שכתבתה אתה יודע מנסיונך האישי אושסיפרו לך. אני כעת בשלבים אלו ובעוד 10ימים יש לי מפגש עם עו"ס חיצונית וני ולא מביטוח לאומי, ונציג הביטוח. מה שנאמר לי ע"י נציג הביטוח לאומי שהשכר של העו"ס גדל ככל שהם מוצאים יותר מקומות עבודה לאנשיים עם בעיות. נושא זה חשוב לי ועם יש לך עוד אינפורמציה אנה ספר לי. שיה יה לך יום טוב.

בהמשך לתגובתך

הדבר שהוברר לך הוא מיתוך הכירות עם משהוא שהוא מכהן בתפקיד בכיר ביחידות השיקום,אני יוצא לטייל איתו לעיתים קרובות ישנה השמה לתפקידים מסוימים-קיפול קרטונים,תפקידים מאוד זוטרים הכרוכים בעבודה על פס ייצור- התנאים לפעמים לא אנושיים זה לא תמיד מתאים לכל אדם-והרבה נשברים לאחר חצי שנה שנה.-בזה יש השמה גבהה בדך כלל. לגבי תפקידים אחרים אין שינוי מהותי לוקח המון זמן אם ביכלל למצוא משהוא מזכירות-נמצא אולי תפקיד אחד למישהיא בכל הקורס וכהנה או כהנה, אז הייתי קצת לוקח בזהירות רבה מה שבטיחים! שיהיה לך כל טוב, אני חייב לזוז

sbh100

New member
תעסוקה לחולי אפילפסיה

מכיון שיש סוגים שונים של אפילפסיה וברמות התקפים שונות אחד מהשני, צריכים ללכת לרופא תעשיה והוא יקבע מהם המגבלות שלך.עם מכתב זה במידה והמגבלות חמורות תיגש למחלקת שיקום בביטוח לאומי והם יחפשו לך עבודה באזור מגוריך בהתאם למגבלותיך.

למעלה