תעסוקה בתעשייה

love01

New member
תעסוקה בתעשייה

רוצה להתקבל לעבודה במפעל כימי בתור חשמלאי. הזמנו אותי לרֵיאָיוֹן עבודה ובטח ייתנו לי למלא כָּל שֶהוּא הצהרה על מצב בריאותי. האם אני חייב לגלות את המחלה? האם אני חייב לספר על המחלה לרופא תעסוקתי? האם על-פי חוק המפעל רשאי לדחות קבלת לעבודה בעקבות מחלה? האם מתקיימות הגבלות על-פי חוק בתעסוקה לחולי אפילפסיה? אני מאוזן 5 שנים ומקבל תרופות באופן קבוע.

יש בעיה!!! יש לבדוק היטב

מאחר שאופי עבודתך הינו טיפוס או עבודה עם מתקנים תעשיתיים בעלי סיכון בטיחותי גבוהה, משמרות-"רופא תעסוקתי" קשה מאוד להיות אופטימי לגבי סיכויים שלך להתקבל-אם וכאשר תחויב להבדק ולקבל אישור רפואי על כשירותך לעבודה זאת אין חוקים ממש ברורים- אבל מאוד ברור שמעסיקים מעדיפים אנשים בריאים יותר ביגלל מרכיב ביטוחי דיווח או אי דיווח נתון לשיקול דעתך- שאלה קיומית כלכלית שרק אתה יודע את התשובה מאידך אם אתה מיוצב בתרופות לתקופה ארוכה אני לא רואה שום בעיה כמוהה בנסיעה במכונית- מאידך הרשיות או גורמים פרטיים טרם נתנו את הדעה בנדון ולצערי- יש הפליה בוטה אינך יכול לעבוד במקום שמסכן אותך! לגבי חוקים:- אם סביבת העבודה תואמת ליכולתך הרפואית ופוטרת בעקבות מחלתך יש לך עילה לתביעה אחרת אין לך שום זכויות בנושא ביגלל מחלתך או בעיתך כרגע קשה מאוד להוכיח זאת למעסיק יש מיליון סיבות לדחות אותך

למעלה