תעני בבקשה!

mayk67

New member
תעני בבקשה!

יואוווו הרגע סיימתי את הספר ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי?! אני קוראת אותו כבר שלושה ימים בלי הפסקה ואפשר להגיד שזה הדבר היחיד שמילא לי את היום בימים האחרונים.. הספר כל כך נגע לי בלב וכל כך דיבר אליי שלא חשבתי שזה קיים בכלל.. למרות שאני רק עכשיו עולה לי' (לתלמה ילין גם) כל מה שהיא חשבה ורצתה זה אותם דברים שאני חושבת ורוצה! אין לי מושג איך כתבת ספר שכתוב בדיוק כמו ש'נערים' מדברים וחושבים וכותבים בלי לנסות לדחוף סלנג מיותר ונושאים שלא באת מעניינים אותנו (כמו ספורים אחרים).. אלא רק את הדברים הנכונים והאמיתיים! אני באמת לא יודעת מה אני עשה מחר כי הספר מילא לי כל כלך הרבה (למרות שקראתי אותו רק 3) והרגשתי ששלומצי זו אני ואני זו שלומצי. אני כל כך מודה לך ומעריצה אותך כי יש לך את היכולת להיות מישהי אחרת ובכל זאת כל כך אמיתית ומוחשית. תודה רבה רבה רבה רבה רבה! נ.ב- שכחתי מהשאלה: יש ספר המשך נכון???

שלומצי

New member
הנה אני עונה!

כמה מרגש זה ללכת לישון עם ההודעה הזאת בראש.... אני חושבת שזו התקווה הגדולה ביותר בשביל כותב, כמו שניסחת: היכולת להיות מישהי אחרת ובכל זאת אמיתית ומוחשית. הלוואי ובכל דרכי בכתיבה אוכל להיות כזו! ואם הייתי לך כמו חברה שכזו, למשך שלושה ימים... כבוד גדול! תודה. לגבי ספר המשך: פרטים בהמשך!

למעלה