תענו

double O S

New member
יא באמת?!?!?!?1%$6:$../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif

יווו נדמה לי שגמני ראיתי אותך!!!!!11111

Innocence Lost

New member
הא!

שם: ספיר פירסינג: אין קעקועים:אין גובה: 160 מידת נעליים:39-40 :$ צבע שיער: חוםכהה אחים/אחיות: אחותאחת בת כמה את נראית: 17 משקפיים? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית תודה .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:'אני אוהב את כריסטינה' אני ביובש סרט מושכר שראית:לאזוכרת סרט בקולנוע: לאזוכרת, אני מאוכזבת להגיד שבטח סין סיטי, הבנרולז מה נסגר. שיר ששמעת:טומארו השיר שנתקע לך בראש: אבות ובנים הדיסק שקנית: אנדרמייסקין של הבריל להבין אבל זה היה מתנה לחברה הדיסק ששמעת: לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו: מאיר האיש שהתקשר אליך: מאיר? תוכנית טלוויזיה שראית: השיר שלנו! איש שחשבת עליו: ה ע א ע .:האם:. את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר:כן את חושבת להתאבד:לא את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את רוצה עוד פירסינג: אני אוהבת להתחורר אבל לאו דווקא תתוצאה אוהבת רכבות הרים: מאוווווווד
.:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: טוב להרוג אנשים: טוב עישון אצל בני עשרה: טוב נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם בא לנסות למות/לדפוק תאוטו של אבא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: טוב .:האם אי פעם:. בכית על בת: כן בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות:כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: בקטנה .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: לא יודעת. נשבר לך הלב: לא יודעת. שברת לבבות: לא יודעת. נישקת בנות: איכסבנות [סתם חברות] נישקת בנים: לא ספרתי אחיםשלי שכבת עם בנות: איכסבנות [סתם חברות] שכבת עם בנים: מי שכב עם הגזע הנחות הזה. פאקשלהאבולוציה. השם שלך הופיע בעיתון: המון פעמים הייתי ב"מערכת העיתון:" באיזה עיתון מעאפן שהוציאו בטבריה והצפון. הייתי כתבת!111 התחרטת על דברים שעשית: המון .:האם את חושבת שאת:. יפה: ממש לא מצחיקה: לעיתים רחוקות כוסית: טוב זה יותר מהממש לא הראשון חברותית: לפעמים תלוי למי ומתי מעניינת: לפעמים מכוערת: אמ כן אהובה: לא ממש דואגת: תלוי למה/למי חמודה: תלוי למי חננה: לפעמים!!1 .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:בטטה ממתק: שוקולד סרט מצויר: פוהדוב, מלך האריות קורנפלקס: קורנפלקס. מסטיק: אורביט צבע: כולם! יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: כל השאר תכשיט: טבעת מפולין! חורף\\קיץ: חורף עכשיו תודה מראש בחדר: מיטה. .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך:אחותי? ראה אותך בוכה: כולם? הלכת איתו לסרט: בטח חברות צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: איןלימושג לא בדקתי שנים

R e A

New member
אוקיי

שם: רע פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 165בערך מידת נעליים: 42 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: לא יודע משקפיים? אין עבר פלילי: ממ אין שפות: עברית, אנגלית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: אירופה אירופה סרט מושכר שראית: לא זוכר סרט בקולנוע: בתול בן 40
שיר ששמעת: אבי מסיקה - סימן שאת אוהבת השיר שנתקע לך בראש: יהודה פוליקר - אפר ואבק הדיסק שקנית: לא זוכר הדיסק ששמעת: מממ אמ סי מנצור האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אליך: ניצן תוכנית טלוויזיה שראית: פחד מצלמים איש שחשבת עליו: צורי .:האם:. את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: ממ אולי את רוצה עוד פירסינג: שקודם יהיה לי אחד אוהבת רכבות הרים: כן .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד=\ מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: למה לא .:האם אי פעם:. בכית על בת: כן בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: אממ לא בדיוק נעצרתי=\ אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 2-3 נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אפס אנערף נישקת בנות: נישקתי נישקת בנים: אפס שכבת עם בנות: מה זו החדירה לפרטיות הזו??!??!?!??!! שכבת עם בנים: אפס?!?!?! השם שלך הופיע בעיתון: לא יודע התחרטת על דברים שעשית: הרבה .:האם את חושבת שאת:. יפה: לא מצחיקה: פה ושם כוסית: לא חברותית: אממ מדי פעם מעניינת:די אני צנוע
מכוערת: לא אהובה: אני מרגיש שכולם שונאים אותי בזמן האחרון דואגת: כן חמודה:
חננה: עדיין משתמשים במילה הזאת? .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: מכבי ממתק: אממ סוכריה על מקל? סרט מצויר: בת הים הקטנה
שרק, מפלצות בע"מ, אבל מעל הכל - אלאדין ומלך האריות
קורנפלקס: כריות וניל מסטיק: איירוואיבז צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: אממ אנערף חורף\\קיץ: חורף בחדר: הטלוויזיה .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: אחשלי וחברה שלו כשביקרו אצלנו ראה אותך בוכה: המשלחת בפולין אולי אנערף הלכת איתו לסרט: כמה חברים צעק עליך: לא זוכר שלח לך אימייל: משהו עם XXX

תגידו תודה שאני נכנס לפעמים../images/Emo3.gif

שם: שחר פירסינג:
קעקועים:
גובה: 179 מידת נעליים: 45 צבע שיער:
אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 21 משקפיים?
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית ובקרוב ערבית מדוברת. .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:לא זוכר
סרט מושכר שראית:מאחורי הקלעים על הדיסק dark side סרט בקולנוע: הממ שיר ששמעת: genesis-silver rianbow השיר שנתקע לך בראש: u2-new yease day הדיסק שקנית: pink floyd the final cut הדיסק ששמעת:כנל האיש שהתקשרת אליו: דניה האיש שהתקשר אליך: כנל תוכנית טלוויזיה שראית: טאצ' עליז לסטרייט שיעיז איש שחשבת עליו: בקר ורותם
.:האם:. את דלוקה על מישהו:
את רוצה לגור במקום אחר:
את חושבת להתאבד:
את מאמינה באהבה ווירטואלית:
את רוצה עוד פירסינג:
אוהבת רכבות הרים:
.:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:
.:האם אי פעם:. בכית על בת:
בכית על בן:
שיקרת:
נעצרת:
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:
הופעת בציבור בפיג'מה?:
בכית בסרט?:
היית על במה?:
חשבת שאת הולכת למות:
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?:
הקפיצו אותך כיתה?:
רצית להיות המין השני?:
.:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 2 נישקת בנות: 5 נישקת בנים:0 שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: המון התחרטת על דברים שעשית:
.:האם את חושבת שאת:. יפה:
מצחיקה:
כוסית:
חברותית:
מעניינת:
מכוערת:
אהובה:
דואגת:
חמודה:
חננה:
.:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: המממ ממתק: הממ סרט מצויר: הממ קורנפלקס: לא משנה מסטיק: מנטה צבע: הממ יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: צמיד חורף\\קיץ: חורף
בחדר: הוא די החדר הרקוב של המכינה
.:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: הממ ראה אותך בוכה: אור הלכת איתו לסרט: הממ צעק עליך: הממ שלח לך אימייל: הממ

אוקע

שם: ליאורי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 175? מידת נעליים: 42 צבע שיער: חופ אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: 16? משקפיים? יש עבר פלילי: יש
שפות: 2 .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: הארי פוטרז סרט מושכר שראית: לאדע סרט בקולנוע: משהו עם טיסה שיר ששמעת: לא זוכר השיר שנתקע לך בראש: the ghost of you הדיסק שקנית: חה הדיסק ששמעת: FALLEN? XD האיש שהתקשרת אליו: אין פלפאון האיש שהתקשר אליך: אין פלאפון תוכנית טלוויזיה שראית: הישרדות אולי איש שחשבת עליו: הממ לע .:האם:. את דלוקה על מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: כן את חושבת להתאבד: לפעמים את מאמינה באהבה ווירטואלית: לאדע את רוצה עוד פירסינג: עוד? אוהבת רכבות הרים: כן .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: לאדע להרוג אנשים: כן עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: איי דונט קר
.:האם אי פעם:. בכית על בת: שת בכית על בן: קו שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: לאדע שברת לבבות: 0 נישקת בנות: 3, וזה יותר נושקתי P: נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: לאעזס .:האם את חושבת שאת:. יפה: לפעמים מצחיקה: תמיד כוסית: מן הסתם חברותית: הכי מעניינת: כן מכוערת: לפעמים אהובה: לפעמים דואגת: מאוד חמודה: מקסימה אפילו חננה: לע .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: אשכץ ממתק: אשכים סרט מצויר: נו קורנפלקס: יאמייייי מסטיק: נו חורף\\קיץ: חורף בחדר: שלי .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לאדע הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: לאדע שלח לך אימייל: שי P:

ל א ק י

New member
בא לי

שם: אין פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 169 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: 5 משקפיים? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית רוסית אנגלית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: The ABC Murders של אגאטה קריסטי לבוק ריפורט סרט מושכר שראית: מאיפהלי סרט בקולנוע: כנל שיר ששמעת: Sum 41 - Fat Lip השיר שנתקע לך בראש: Sum 41 - Fat Lip הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: ירון אחר!1 צרבתי לו דיסק אז שמעתי האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת איש שחשבת עליו: אבא .:האם:. את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: כן את חושבת להתאבד: כן את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: לא אוהבת רכבות הרים: לא .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד, אבל שיעשו מה שבא להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: תלוי מי וגמב מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד .:האם אי פעם:. בכית על בת: לא בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: כן רצית להיות המין השני?: כן .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 1 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 2 אני חושבת התחרטת על דברים שעשית: הרבה .:האם את חושבת שאת:. יפה: לא מצחיקה: בטח כוסית: לא חברותית: לא מעניינת: לפעמים מכוערת: בטח אהובה: בטח דואגת: לפעמים חמודה: כמובן חננה: בטח!11 .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: סעמק ממתק: כל דבר נחמדי עם שוקולד סרט מצויר: לאיודעת קורנפלקס: לאיודעץ מסטיק: מנטה עדין צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: מאיפהלי חורף\\קיץ: קיץ בחדר: מחשב .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: מאיפהלי הלכת איתו לסרט: מאיפהלי צעק עליך: מאיפהלי שלח לך אימייל: [email protected]

למעלה