תענו

Innocence Lost

New member
תענו../images/Emo46.gif

גנבתימפורוםבנות שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? עבר פלילי: שפות: .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: .:האם:. את דלוקה על מישהו: את רוצה לגור במקום אחר: את חושבת להתאבד: את מאמינה באהבה ווירטואלית: את רוצה עוד פירסינג: אוהבת רכבות הרים: .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: .:האם אי פעם:. בכית על בת: בכית על בן: שיקרת: נעצרת: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: .:האם את חושבת שאת:. יפה: מצחיקה: כוסית: חברותית: מעניינת: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\\קיץ: בחדר: .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל:

בשביל ספירושלו

גנבתימפורוםבנות שם: גלעד פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 176 מידת נעליים: לא יודע שניה 42 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: יש בת כמה את נראית: 74 משקפיים? כן עבר פלילי: לא שפות: יידיש עברית ואנגלית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: מערות הפלדה סרט מושכר שראית: סין סיטי סרט בקולנוע: האחים גרים שיר ששמעת: לא זוכר השיר שנתקע לך בראש: היי פייב הדיסק שקנית: לא הדיסק ששמעת: לא האיש שהתקשרת אליו: ידידה האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: בבוקר איש שחשבת עליו: אני .:האם:. את דלוקה על מישהו: נראה לי את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: את רוצה עוד פירסינג: אוהבת רכבות הרים: .:בעד\\\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\\\\לסביות\\\\ביסקסואלים: .:האם אי פעם:. בכית על בת: בכית על בן: שיקרת: נעצרת: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: .:האם את חושבת שאת:. יפה: מצחיקה: כוסית: חברותית: מעניינת: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\\\\קיץ: בחדר: .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל:

קיר קמט

New member
להלה

שם: גילעד פירסינג: חס וחלילה קעקועים: בבא היום גובה: 190 פלוסמינוס מידת נעליים: 47 ושנישליש צבע שיער: שחור כמו המוות אחים/אחיות: אחותושניאחים בת כמה את נראית: כמה שצריך משקפיים? לא עבר פלילי: אמ it's not cheating unless you get caught ? שפות: עברית, אנגלית, ולא זוכר כמעט כלום מהצרפתית והאיטלקית שלי .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: אני קורא כבר אממממ חצי שנה את מלכוד 22 סרט מושכר שראית: אושן 12, עוד מעט מת לצעוק 3 סרט בקולנוע: חתונת רפאים של טיםברטון שיר ששמעת: שומע עכשיו אפריל של סגול כהה השיר שנתקע לך בראש: Unchain my heart של ג'ו קוקר הדיסק שקנית: אוסף של ג'ו קוקר 1968-2003 הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: הייתי צריך להתקשר בענייני בית לבית, לפני זה להגר האיש שהתקשר אליך: יוגב תוכנית טלוויזיה שראית: חוץ מהמשחק של מכבי אתמול? הרקולס או צוות לעניין איש שחשבת עליו: תהילה .:האם:. את דלוקה על מישהו: הופ, האמת שזה כבר די עבר לי את רוצה לגור במקום אחר: מילאנו, איטליה, או ונציה, איטליה את חושבת להתאבד: כבר לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: בערך את רוצה עוד פירסינג: לא אוהבת רכבות הרים: די עם הלשון נקבה, לא .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי בשביל מי להרוג אנשים: אנסים, פדופילים ורוצחים סדרתיים, אבל רק אחרי עינויים קשים עישון אצל בני עשרה: סיגריותאיןמצב נסיעה במכונית אחרי ששתית: אלכוהולאיןמצב מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: ישמצב .:האם אי פעם:. בכית על בת: כמובן בכית על בן: על יצחק רבין ז"ל. שיקרת: כל יום, כל היום? :-O נעצרת: חו"ח אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: די עם הלשון נקבה, למרות שיצא לי להגיד גם בלשון נקבה (אבל אז לא התכוונתי.) הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: מלך האריות, כמובן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: בערך נכשלת במקצוע?: מתמ' הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כל הזמן .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: לא סופרת (?) נשבר לך הלב: מספיק שברת לבבות: אני? פחח. נישקת בנות: לא מספיק... למרות שלא ספרתי כמה פעמים, מה. נישקת בנים: עוד לא יצא לי שכבת עם בנות: תחזרו אליי ביום חמישי? שכבת עם בנים: תחזרו אליי מתישהו? השם שלך הופיע בעיתון: לא יודע התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן .:האם את חושבת שאת:. יפה: לא מצחיקה: לפעמים, יש לי יציאות כוסית: ח לא חברותית: אמ לפעמים מעניינת: לא מכוערת: כן אהובה: לא דואגת: כן חמודה: כן חננה: למחצה .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: נשמה ממתק: פסק זמן, קינדר בואנו סרט מצויר: היה היה, רן וסטימפי קורנפלקס: שוגי מסטיק: אורביט תפוח צבע: אדוםשחור יום בשבוע: שישישבת היום הכי לא מועדף: ראשון, שביזות יום א' תכשיט: ח לא. חורף\\קיץ: קיץ, אופקורס בחדר: הסטנדים של הדיסקים. ומה שיש בתוכם, מן הסתם. והדגל של מילאן. והצעיף של צ'ה גווארה. .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: שהוא לא אני? אחותי ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: עינתוש, הגר, חבר שלה, ועוד 2 צעק עליך: לא יודע שלח לך אימייל: בטח העדכונים של תפוז על הבלוגים

קיר קמט

New member
אמ

צרפתית למדתי בחטיבה, איטלקית למדתי כדי לנסוע לאיטליה למשחק של מילאן, חתונת הרפאים חולני והאמת דווקא לא משו.

heaven is here

New member
מממ..

שם: שירה פירסינג:יש קעקועים:אין גובה: 173 מידת נעליים: 40.5 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: בגילי משקפיים? עדשות עבר פלילי: מה שפות: עברית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: כשניטשה בכה סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: הסטוריה של אלימות שיר ששמעת: לא זוכרת השיר שנתקע לך בראש: crazy של אלאניס הדיסק שקנית: פסקול של שמש נצחית, אבל לא בשבילי הדיסק ששמעת: פינק פלויד האיש שהתקשרת אליו: עמית האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת איש שחשבת עליו: טל .:האם:. את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: כן את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: כן אוהבת רכבות הרים: כן .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:
.:האם אי פעם:. בכית על בת: כן בכית על בן: לא שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: תמיד הופעת בציבור בפיג'מה?: הופעתי בכית בסרט?: כן היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: אפס נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: הופיע התחרטת על דברים שעשית: אחת .:האם את חושבת שאת:. יפה: מצחיקה: כוסית: חברותית: מעניינת: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: שירה ממתק: ציפס סרט מצויר: בת הים הקטנה קורנפלקס: מה מסטיק: מאסט צבע: סגול יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: שרשרת חורף\\קיץ: חורף בחדר: מיטה .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: חברה הלכת איתו לסרט: אחי צעק עליך:אמא שלח לך אימייל: עברי לידר

למעלה