תענו לי........

LoCa GiRLL

New member
תענו לי........

מה שלושת פריטי הלבוש שאתם לא יכולים בלעדיהם...או שהם ממש יקרים ללבכם ואין מצפ שתזרקו אותם או תלוו למישו?....

No BoDy1

New member
אמממממ קשה קשה..

כובע צמר(
) של quiksilver
מכנס גלישה של billabong
המכנס החדש של tomy

LoCa GiRLL

New member
איזה סטייליסט אתה.......

חח...נראה לי כל הבגדים שלך זה בילבונג נייק דיאדורה וכו'.....חחח רציני...

No BoDy1

New member
איזההההה כנסי.. חח..!

בגדי ים יש לי רק אחד של בילבונג.. וקויקסילבר.. גינסים אחד של כןולא, ואחד של טומי.. והשאר לא ממש חברות.. סתם דברים זולים אבל יפים.. חולצות זה חברות אמריקאיות.. אז.. 50 שקל חולצה וקפוצון לחורף 100 שקל.. וזהו..

LoCa GiRLL

New member
אוייי...מסכן ממש

חחח החברה היחידה שאני כונה בה והיא נחשבת למותג זה קסטרו או בוניטה.........ופוקס לןמרות שפוקס זה כאזה כבר הפך לעממי.....חוצמזה את כל הבגדים שלי אני קונה ב-KISS POLICE או עננים......מכיר??? זה בנתניה..חח אתה נתנייתי לא??.

No BoDy1

New member
חח, אויייי נו כנסו!!

באמת שאני לא לובש חברות!!!!!!! אל תגידו לי שלכם אין פה ושם בארון שני גינסים ושני חולצות עם חברות..

כנס...

אני כל כך אוהבת את הסגנון לבוש שלך! אין על הסגנון הזה! הייתי בקיץ חודש וחצי בארה"ב ויש לנו שם חברים אמריקאים והייתי עם ידיד שלי שם וחברים שלו והם מתלבשים כל כך מהמם שנדלקתי שם על הסגנון הזה! אז רק רציתי להגיד לך שבחרת לעצמך סגנון סוףףףף

im to hot

New member
אני

אולי בגלל שזה חדש אבל למרות זאת גינס דיזל החדש שיצא לפני חודש לא מוותרת על האינסים שלי וזקט של זארה שקניתי בספרד אבל עכשיו יש אותו גם בארץ

chicolico

New member
../images/Emo13.gif

- ג'ינס של דולצ'ה גבאנה ממילאנו - ג'קט עור של זארה מספרד - ג'קט זמש של ורסאצ'ה מהארץ וכן, אני יודע שזה נשמע מאוד rich bitch אבל פשוט הפריטים שהכי יקרים ללבי הם אלו שעלו לי הכי הרבה כסף...

הגיוני...

ואני, אני קשורה לכל הבגדים שלי. יש לי בגדים בארון מלפני 5 שנים, פשוט קשה לי לזרוק כי אני ממש אוהבת אותם את הכל הכל הכל... ויש קצת יותר מדיי בשביל שאתחיל לפרט

למעלה