תענו לי שנייה

תענו לי שנייה

1) איפה אפשר להוריד במירק משחקים לפלייסטישן 2 2) למישהו יש legends of wrestling צרוב?? אני מחפש כבר שנה ואני לא מוצא תענו לי

DDN

New member
למה דווקא צרוב?

אם אתה מוכן כבר לקנות משהו - תקנה את המקורי. יקר יותר - אבל אמין יותר. מנסיון - לצרובים יש את הנטייה לעשות קונצים.

לא!

ממש לא דני אחי לי יש LEGANDS OF WRESTLING שאני צרבתי תיכנס ל pc-psx-ps2 או הערוץ הכי טוב אם הכינוי שלך רשום ps2-psx-&-more מקווה שעזרתי

לolympic champion......

זה לא ניכנס לי מה הסרבר של הערוץ אחי סליחה אם השאלות שלי קצת מטומטמות אני פשוט התחלתי להישתמש במירק רק אתמול תודה

זה בסדר גם אני הייתי ככה בהתחלה....

הערוצים הם בדאלנט בכל מקרה בערוץ הראשון אין לך שום בעיה להכנס לערוץ השני צריך לרשום את הניק בכל מקרה תבוא גם ל wrestling-israel גם מדברים וגם יסבירו לך איך לרשום את הניק והכל(אני עדיין לא כל כך מבין...)

DDN

New member
אז בוא אני אגיד לך משהו

אחרי שחיפשתי את SMACKDOWN2 ב9 חנויות ולא מצאתי אותו, אז לקחתי מבלוקבאסטר וצרבתי (טחן את הצורב כל הלילה) יצא פצצה. המכשיר מתייחס אליו כמו אל מקורי לכל דבר. אבל, אחד החברים שלי קנה בשוק הכרמל משחקים צרובים, ובלבלו לו את השכל עם BOOT DISK וכל מיני שטויות. הנקודה שלי: תלוי מי הצורב. אני, לא הייתי קונה צרובים. אם אני כבר מוציא כסף מהכיס זה רק על הדבר האמיתי והמקורי. אני שונא שאנשים עושים כסף מצרובים.

DDN..........

DDN תראה הורדתי את הפלשגייט 1.2 אבל אני לא רואה את הדבר הזה איפה אני צריך לכתוב את הלינקים אז תגיד לי איפה הדבר הזה בבקשה

אחי

כמה מקוריים כבר אפשר לקנות בחודש וחצי האחרון השקעתי 1800 שקל בפלייסטישן ,900 שקל בגו´ק, 300 שקל בסמקדאון החדש- ואני עוד לא סיימתי בית ספר ואני לא מפרנס את עצמי זה דיי קשה להמשיך ולקנות מקוריים

משחק נחמד...

יעסיק אותך שבועיים ואז משעמם כבר.... אבל בשבועיים הראשונים לא תוכל להוריד ממנו את הידיים!

DDN

New member
אני לא מכיר.

את 1.12, אבל אם הוא קצת כמו 0.96 אז אתה הולך ל: עבודות->הורדה חדשה ואז בשורה של URL אתה מכניס את הלינק (העתק-הדבק פשוט).

למעלה