תענו לי על שאלה....

תענו לי על שאלה....

אז ככה, אני עוסקת די מזמן במאגיה. ואחרי שחקרתי הרבה, החלטתי להטיל כישוף אהבה שחור.עם מישהו כבר עבר את זה אז בבקשה תשתפו אותי!! אני יודעת שיש לו הרבה השלכות אז אני רוצה לדעת עים זה היה שווה, כי אני לא אוהבת את אותו אדם, אני פשוט רוצה שהוא יאהב אותי מכל מיני נסיבות. טוב בכל מקרה הכישוף עוד לא עבד. הטלתי אותו לפני 4 ימים.אז כל מי שיש לו מה לומר בנושא, אנא עיזרו לי...

את קצת סותרת את עצמך

בכל אופן, אל תצפי שאחרי 4 ימים כבר תהיינה תוצאות. לדברים הללו לוקח זמן. והשלכות? יהיו. איך הן יופיעו איני יכול לנבא, אבל הן תגענה יחד עם התוצאות...

bleeding rose

New member
זה לא בטוח במיוחד, אה?

רק רציתי לשאול, למה את רוצה שיאהב אותך? את לא חייבת לענות.

לורד המדמם

תודה על התגובה. והאמת היא שאני בעצמי א יודעת למה עשיתי את זה אבל בעיקר בגלל שהוא ילד כזה שחושב שיכול להשיג כל אחת והוא באמת משיג והוא כנראה לא התאהב באמת אף פעם אז רק רציתי שידע מה זה.

לאילן

קודם כל תודה לך על התגובה. אז חוץ מזה עכשיו עברו כבר 8 ימים ועדיין אין תוצעות. תכתוב לי תגובה בבקשה. נב. שיניתי תשם למכושפת

Swicca

New member
הכישוף ......

..... יכול להיות אולי שמשהו לא ממש יצא או התפקשש במהלך הטקס עצמו או שפשוט לא עשית משהו נכון בכל מקרה אני לא בטוח אבל תחכי עוד קצת וזה יעבוד לך!
אור ואהבה ,שימי.

מקלל

New member
זה בסדר חוץ מטעות אחת...

רוב כשפי האהבה הם לבנים ולכן זאתי וודאי הסיבה שזה לא עבד וגם נתת לזה קצת זמן משום שתוך 4 ימים לא היו תוצאות!!!

the wich

New member
למקלל

אתה רציני???????????????????????????????????. אני שמעתי שרוב כישופי האהבה הם שחורים כי כתובות באתרים הזהרות כי זה הרי גם חוזר אליך..........

מקלל

New member
חוזר אליך גם כשף לבן

כולם חוזרים אליך וכישפי אהבה אם הם שחורים למטרת פגיעה לבנים למטרת אהבה וקשר!!!!!!!!!!! בגלל זה ההזהרות ואם כולם אוהבות אותו אז הן ישנאו אותך כי הוא אוהב אותך תחשבי בהיגיון!

the wich

New member
למקלל........................

תראה, כישוף אהבה כעיקרון אני כופה בו שמישהו יאהב אןתי, ןלעשןת משהן בניגוד לרצונו זה רע ולכן אני חושבת שזה שחור. אכשיו חוץ מזה תענה לי מה ההשלכות שלו ואיך זה יכל לחזור אליי, באיזה דרכים ןהעם הכישוף בכלל אפקטיבי? נ.ב. היום עברו 9 ימים מהטלת הכישוף ואני רואה סימנים קטנים...

מקלל

New member
אז את מצליחה

הוא אמור להיות אפקטיבי אבל משום שהוא נקבר(הופסק שימושו) לפני מאות שנים ורק בשנים הקרובות הוא חזר אז יכול להיות שלא יעבוד!!!!! ההשלכות הם: את חייבת לדעת שברגע שהוא כבר ממש מאוהב וככה כבר חודש אי אפשר לבטל את הכישוף חוץ מבדרך שחת שהיא :לקרוא ליוני ולחתוך לעצמך שירד לך דם ואז תשימי את הדם על התמונה שלו ותגידי:אני מבטלת מכל הלב את הכשף המאהב אני קוראת לכם לביטול הכשף יוני ומורי הרוחני " שלוש פעמים וזהו הכישוף מבוטל . אבל אני המצאתי את זה וזה עבד בינתיים רק לי אז תידעי לך שאני לא מבטיח כלום והתיגמול פי שלוש יתן לך או בצורה הטובה שהיא:אם את איכשהו עזרת לבנות כלשהין (אם הוא פגע בהן או משהו כזה) אז היה לך טוב אבל אם את עשית זאת וזה לא עזר לאיש אז היה רע!!!!!!! המקרה הטוב : שאת פשוט תגרמי לו להיות אדם טוב יותר וזה היה במקום עונש!!!!! המקרה הרע: אני לא יודע כי אני עשיתי המון כשפים שחורים וגם לבנים אבל כישופי האהבה שלי נחשבו לבנים כי עשיתי אותם בגלל שאר חברי שנפגעו אז סורי....... המקרה הטוב 2: את תיטזכי לאהובך (מי שאת אוהבת) שיאהב אותך..... ואם תירצי הכישוף יתבטל!!!!! יש עוד המון דברים אבל לא אכתוב את כולם נ.ב תודה שאת לפחות מאמינה לי!!!!!

ocean gypsy

New member
למיקרה שתיקרא את זה...

אם כבר המלצת על "כישוף" אתה אמור קצת יותר לפרט לא?!.. מה הזמן הכי מתאים לביצוע הכישוף?!,מה הצמחים\קטורת\נרות\קריסטלים וכו' הכי מתאימים לכישוף, והאם הם בכלל נחוצים? איפה הכי מתאים לעשות את הכישוף? אחרי כמה זמן בערך השפעת הכישוף תפעל?! אם כבר אתה עושה משהו תעשה אותו כמה שצריך, ואולי אחרי שתנסה לענות לי תבין מה אני מנסה להסביר לך... שלך אסתי.

למקלל........

טוב אז תודה רבה לך על האינפורמציה.זה מאוד עוזר לי לדבר עים מישהו על זה כי אני לא יכולה לספר את זה לחברים שלי כי אני לא רוצה שידעו שמישהו אוהב אותי בגלל כישוף. אז בפעם הבאה תעשה ליטובה ותכתוב את שמך כי נמעס לי לכתוב למקלל. עים יש לך עודמשהו לחלוק איתי אני אשמח. קטי.

the wich

New member
יא שרלילה!!!!!

את קוראת לעצמך חברה? עם אני עוד פעם אתפוס אותך כותבת הודעה בשמי אני קורעת אותך. בעצם אני אסגור איתך חשבון באופן אישי!סתם.. עוד רבע שעה אני אצלך.טוב אבל אני רצינית , תימחקי תשם שלי. טוב אז מי שרוצה לדעת: קטי וינר = the wich סיוון לוי = קטי וינר

למעלה