תענו לי על זה... סקסיים וסקסיות שלי, יש משהו מדליק יותר מלבנים סקסייים על גוף חטוב? שוטרת
ש שוטרת* New member 15/11/01 #1 תענו לי על זה... סקסיים וסקסיות שלי, יש משהו מדליק יותר מלבנים סקסייים על גוף חטוב? שוטרת
ש שוטרת* New member 15/11/01 #3 ויקי מותייק, מה שלומך? סקסית, את לא מעדיפה שבן זוגך יראה אותך קודם עם הלבנים הסקסיים שיביאו אותו לידי חשק וריר ורק אחר כך להראות לו את הכל? שוטרת
ויקי מותייק, מה שלומך? סקסית, את לא מעדיפה שבן זוגך יראה אותך קודם עם הלבנים הסקסיים שיביאו אותו לידי חשק וריר ורק אחר כך להראות לו את הכל? שוטרת
G gidiup100 New member 15/11/01 #4 יש יותר מגף עור וחצאית עור מיני ביריות שחורות וחזיה מעור או בכלל ביביב דול
ג גולן בן New member 15/11/01 #5 הגעתי לגן עדן היי אני חדש כאן בפורום אני רוצה לומר לך שלא השארת אותי אדיש אחרי התאורים שהרבצת פה. כן אחותי נ.ב מניסיון תקני ויוורטור תשחקי איתו מול החבר שלך תאמיני לי הוא יעשה כל אבל כל מה שתגידי לו (אם את רוצה לחרפן את הגבר שלך)
הגעתי לגן עדן היי אני חדש כאן בפורום אני רוצה לומר לך שלא השארת אותי אדיש אחרי התאורים שהרבצת פה. כן אחותי נ.ב מניסיון תקני ויוורטור תשחקי איתו מול החבר שלך תאמיני לי הוא יעשה כל אבל כל מה שתגידי לו (אם את רוצה לחרפן את הגבר שלך)
ש שוטרת* New member 15/11/01 #8 גולן בן....../images/Emo24.gif סקסי, ברוך הבא.. הגעת לפורום שבו מדברים הכי הרבה על סקס אז תספר לנו קצת על חיי הסקס שלך ושיהייה כמה שיותר סקסי שוטרת
גולן בן....../images/Emo24.gif סקסי, ברוך הבא.. הגעת לפורום שבו מדברים הכי הרבה על סקס אז תספר לנו קצת על חיי הסקס שלך ושיהייה כמה שיותר סקסי שוטרת
ש שוטרת* New member 15/11/01 #7 ויקי, ראית את הסרט תשעה וחצי שבועות עם קים בסינג´ר? הקיצר היא רקדה מולו בבגדים סקסיים ריקוד מטריף עם שיער בלונדה ארוך וברקע היתה מוסיקה מגניבה ובכן, ככה אני אוהבת את זה שוטרת
ויקי, ראית את הסרט תשעה וחצי שבועות עם קים בסינג´ר? הקיצר היא רקדה מולו בבגדים סקסיים ריקוד מטריף עם שיער בלונדה ארוך וברקע היתה מוסיקה מגניבה ובכן, ככה אני אוהבת את זה שוטרת
ג גולן בן New member 18/11/01 #9 רומנטיקנית אמיתית שלום לך אני מסכים איתך אבל ישנם מצבים שדרכי היא עדיפה וחוץ מזה אנחנו רוצים להטריף גבר לא אישה
רומנטיקנית אמיתית שלום לך אני מסכים איתך אבל ישנם מצבים שדרכי היא עדיפה וחוץ מזה אנחנו רוצים להטריף גבר לא אישה
ס סגול29 New member 18/11/01 #10 מעיל פרווה עם ... כלום מלמטה !!! אני רואה שנהיה פה חם מאז שעזבתי. בוקר טוב