ולא סתם לדעתי האישית והלא מוסמכת.. את בחורה "חסרת חוליות" את מסוגלת לרוץ אחרי כל מילה שתאמר לך אחרת דומיננטית יותר אולי הרבה יותר אבל את למעט למלא את השליחות אליה נשלחת כמנהלת הפורום.. לא תעני לאףחד לא תגיבי רק לדומיננטיות או להודעות שמחייבות אותך לענות מתוקף תפקידך זו הדמות שהצלחת לגבש אצלי.. וחבל חיבבתי אותך .. ו.. חבל ארנבי
הוא באמת חצה גבולות אבל לא כולם חצו ובכל זאת כועסת, תמיד כועסת אחת שמנתקת בפנים אחת שמתעלמת זו זכותך ובכל זאת למה?? רק סיבה גם המייל מקום ראוי לתגובה שלך ארנבי
השפתיים שלי , כי עם זה אני מנצח על התיזמרת , ובדרך כלל מנצח . ואם זה , אותה מול המראה , אני אוהב לראות אותה בפרופיל , גם את החזה וגם את העקוז ... FRICA@ רוצה לאכול את כל העוגה ...!
אם תרצי , אין זו אגדה ... (נראה לי כתב אותו אחד עם זקן) . ויש עוד מישפט שאומר ... "אין דבר העומד בפני הרצון , אך מה לעשות שלפעמים יש רצון והדבר לא עומד" ... נחמד לא ?
אני חולה עליו ..... הוא כלכך יפה .... הוא לא הכי גדול אבל הוא גם לא הכי קטן ..... בלעדיו אני בעצם לא יכול להרגיש שלם ..... ......... אני פשוט חולה על הזקן שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!