תענו לי על זה....

שוטרת*

New member
תענו לי על זה....

כשאתם מביטים במראה ואתם עירומים לגמרי.. איזה חלק בגופכם אתם הכי אוהבים???? שוטרת

pachanga

New member
הממ....

חזה! אחלה שאלה
ומה איתך אולי תעני על השאלה של עצמך
*סקרנית לדעת*

ארנבי

New member
ממממ שוטרת

הצלחת לגרות אותי גם חזה וגם שפתיים זה הדברים הכי סקסיים באשה גירית אותי..

ארנבי

New member
שוטרת אני מכוון אליך

ולא סתם לדעתי האישית והלא מוסמכת.. את בחורה "חסרת חוליות" את מסוגלת לרוץ אחרי כל מילה שתאמר לך אחרת דומיננטית יותר אולי הרבה יותר אבל את למעט למלא את השליחות אליה נשלחת כמנהלת הפורום.. לא תעני לאףחד לא תגיבי רק לדומיננטיות או להודעות שמחייבות אותך לענות מתוקף תפקידך זו הדמות שהצלחת לגבש אצלי.. וחבל חיבבתי אותך .. ו.. חבל ארנבי

motin10

New member
להביט במראה ולראות ....

למען האמת שאני מביט במראה אני רואה אותי ערום ואת חוקרת מוצצת לי ...התמונה הכי יפה של השנהההההההההההההה נץץץץץץץץץץץץץץץץץ

נץ תקשיב לי טוב טוב

ואני לא צוחקת אתה לא מכיר אותי אני לא מכירה אותך אז תרגיע טוב........... ערב נפלא חוקרת

שוטרת*

New member
נץ..... החוקרת צודקת...

תמתן את הודעותיך אני יודעת שהחוקרת מאוד אטרקטיבית ומהווה פנטזיה להרבה מהחברים כאן אבל הכל במינון מתאים... שוטרת

ארנבי

New member
הפעם צדקת חוקרת

הוא באמת חצה גבולות אבל לא כולם חצו ובכל זאת כועסת, תמיד כועסת אחת שמנתקת בפנים אחת שמתעלמת זו זכותך ובכל זאת למה?? רק סיבה גם המייל מקום ראוי לתגובה שלך ארנבי

AFRICA

New member
אני אוהב את ...!

השפתיים שלי , כי עם זה אני מנצח על התיזמרת , ובדרך כלל מנצח . ואם זה , אותה מול המראה , אני אוהב לראות אותה בפרופיל , גם את החזה וגם את העקוז ... FRICA@ רוצה לאכול את כל העוגה ...!

pachanga

New member
השפתים שלך.....

הם באמת יפות מהפרופיל
אפריקה הגעת לכאן!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!
ברוך הבא

AFRICA

New member
תודה פצ´אנגה ...!

אני גם כאן , מדי פעם .. והשפתיים ... כבר כתבתי שורות ומשפטים עליהם , אין צורך בפירוט נוסף . FRICA@ אוהב שפתיים

AFRICA

New member
יש מישפט שאומר ...!

אם תרצי , אין זו אגדה ... (נראה לי כתב אותו אחד עם זקן) . ויש עוד מישפט שאומר ... "אין דבר העומד בפני הרצון , אך מה לעשות שלפעמים יש רצון והדבר לא עומד" ... נחמד לא ?

אפריקה

אם רוצים משהו הכל אפשר, בתנאי שהצד השני מוכן נפשית וגופנית
אבל בקשר למשפט השני זה גם תלוי בצד השני הכל תלוי בפעולה הגופנית עד כמה היא טובה
כי כמו שאומרים אין דבר העומד בפני הרצון ואם הרצון מספיק חם אז הכללללל עומד חוקרת

pachanga

New member
מה שנכון נכון.....

לראות את השפתים .... זה כמו לראות גלידה ולא לאכול...

ROZELESS

New member
אני הכי אוהב את ......

אני חולה עליו ..... הוא כלכך יפה .... הוא לא הכי גדול אבל הוא גם לא הכי קטן ..... בלעדיו אני בעצם לא יכול להרגיש שלם ..... ......... אני פשוט חולה על הזקן שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה