תענו לי דחוף..

~מעיין~

New member
תענו לי דחוף..

1. כמה שאלות יוצא הבחינה..? סורי על השאלה הדפוקה אבל אני באמת לא יודעת 2. מישהו יכול להרחיב לי פה על מלחמת החפירות?

reshef

New member
תשובה לשאלה 1

פרק 1: 2 מושגים מתוך 3 שאלה אחת מתוך 4 פרק 2: 2 מושגים מתוך 3 שאלה אחת מתוך 2 פרק 3: 2 מושגים מתוך 3 שאלה אחת מתוך 2

~מעיין~

New member
איזה מושגים?!

לא אמרו לנו בכלל שיהיו מושגים אני על סף התאבדותתתתת אזיה מושגים הם כבר יכולים לתת?

רן16

New member
או או!

מעיין אם לא נתנו לכם רשימת מושגים ללמידה אז נראה לי שאת בבעיה די רצינית....

danygirl

New member
מה זאת אומרת לא אמרו לכם?../images/Emo12.gif

איך יכול להיות שלא אמרו לכם? 36 נקודות מהמבחן הם מושגים... יש שני מושגים לכל תקופה... תתחילי ללמוד ומהר!

~מעיין~

New member
אנשיםםםםם

ביררתי בקשר למושגים עם המורה שלי.. היא אמרה שנתקשר אליה אם יש בעיה קיצור היא אמרה שיש כמה מסלולים ולנו זה המסלול בלי המושגים אבל יותר שאלות איזה רגיעה!! בהצלחה לכם!!!!!! אוהבת מעיין

danygirl

New member
אז יש לכם מזל!

איזה כיף לך מעיין... אבל אולי לא, כי מי שלומד את המושגים טוב, מתחיל את המבחן מ-36... מספיק עוד 2 שאלות נכונות ואפשר להגיע בכיף ל-80

~מעיין~

New member
חחח....

תאמיני לי שכיף לי.. כי זה שאלות רק על 2 נושאים בהיסטוריה ואחד באזרחות אבל.. למי שיש את המסלול שלי מקבל את השאלות של החלק הראשון.. מה שאומר שמקבלים 30 נקודות מתנה הכוונה מביאים לך את השאלות את עונה בבית חורשתתתת על התשובות של זה וזוכרת בע"פ ובמבחן פשוט רושמת את זה.. פשוט 30 נקודות מתנה וגם אצלכם זה שאלות קבועות אצלי זה הכל בחירה בכל אופן.. אני מקווה שילך לכולם טוב ויקבלו ציונים ממש גבוהיםםםם וגם כיף לכם יש לכם להתכונן כל היום הזה אני תכף עפה לעבודה אז בהצלחה ענקית.. אני יתחבר בלילה לראות מה איתכם

למעלה