תענו לי בכנות

• פותח הנושא rin9
  • פורסם בתאריך

rin9

New member
תענו לי בכנות

האם קיים בעולם גבר שבו אני אהיה במקום הראשון,שיהיה נחמד ומצחיק שיחבק אותי כשקשה לי ושיאמר שהכל יעבור ושהוא אוהב אותי ,שיהיה רציני ואמין שניתן לבטוח ולסמוך עליו,מישהו שאפשר באמת לאהוב אותו ולדעת שהוא יאהב אותך בחזרה,משהו שיהיה נעים לשכב לישון איתו וגם לקום איתו ובבוקר יתן נשיקת בוקר טוב ונשיקת לילה טוב(גם אם תאמת בבוקר אצל כולם הריח מהפה טיפה מסריח),משהו שיהיה רומנטי ואף יגיד לי ``את נראת טוב``,משהו שהוא לא האביר על הסוס הלבן,משהו שיתאמץ ויבוא לבקר אותי אבל באמת מכל הלב,ומידי פעם יתקשר סתם כי הוא רוצה לשמוע את הקול שלי,משהו שאני לא ארגיש שאני צריכה להילחם בכל דבר מאמא ועד מרחק רק בשביל לראות אותו לשתי דקות,מישהו שיהיה לי כיף לדבר איתו ומספיק חכם כדי לענות לי,ומצד שני שמדי פעם שידבר וישתובב כמו ילד קטן... ???????????????????????????????

j7

New member
גם אני ....

Please contact me via mail & we`ll take it from there...

j7

New member
בקשר לשאלתך יקירתי....

כל אחד רואה אנשים לפי ראות עיניו, אני יכול להגיד לך מי אני, ומה אני, (במגבלות המרחב הוירטואלי שאנו ``חיים`` בו, עד אשר אולי, אם בכלל, נחליט באופן משותף שאנו רוצים גם לעבור למרחב ``המציאות``) וזה ל איעזור כל כך כי עד אשר לא תחווי את מה שציינת בהודעתך, לא תדעי כי אכן מצאת את מבוקשך, ולכן, אני יכול לומר שאני כל מה שאת מבקשת, (בהודעה המפורשת), ואני יכול להגיד לך שאני גם לא מתקרב לאדם זה, בסופו של דבר הקורבע תהיה את עצמך. אי לכך ובהתאם לזאת, השאלה איננה מי אני, אלא, האם את רוצה לדעת מי אני? לדעת, אם כל מה שמשתמע מכך... (ולאו דווקא סקס...) ממתין לתשובתך. J7. נ.ב. אשמח אם תגובתך להודעה זו תהיה ישירות לתא הדואר שלי.

shai6870

New member
שדות גולדברג (מאיר אריאל)

ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי אל תלכי לבדך הוא ימכור לך מרחב השדה המוזהב הוא יקסום לך אלף גוון בחידת מרחקיו אך בכל מקום לבו אוון הוא לעינייך זב כזב זב אכזב ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי אל תלכי לבדך הוא ימכור אם ואב בשדה המוזהב הוא ייתן לך רעננה הוא יביא לך מטר רץ פרדס חנה כרכור צל עלי בננה רק ליבך הנמרץ נמרט נשרט ונמחץ ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב בחיים עובר שבוע עוד מעט נרדם לב נודד אל מבוע אל שלחייך פרדס רימונים כפרים עם נרדים ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי

רצית כנות אה... :) אז.... :)

מממ אני בעיקרון כזה לדיוק בדרך ללהיות ההפך... אני מקווה לעשות שינויים מהותיים בעצמי ולהיות ההפך כי עד הרגע שהייתי כזה לא העריכו .. ככה זה שאתה בסדר משקיע וכנה ופתוח חושבים שאתה מאוהב ולא שמים על זה במקום להעריך ואם אתה מנייאק אז כולם מתים עלייך אז אני חושב עדיין איך לעשות תשינוי... ולהיות ההפך מזה... :-(

ronenw22

New member
לרינ9

זוהי משאלה שכולנו מבקשים ומביעים, וברור שיש כאלה, השאלה היכן מחפשים... ואת השאלה הזאת גם אני שואל... רונן

j7

New member
אותי אף אחד עוד לא גנב....

אז איפה את? j7.

ronenw22

New member
מוזר

אני לבד כבר 9 חודשים... איך זה שאף אחת לא גנבה אותי? :)

עקרב32

New member
לrin9

אם תימצאי גבר כזה שיהיה לך ליבריאות למרות שזה כמו לחפס מחת בערמת שחת אבל אם את מכירה בחורה שמתאימה לתיאור הזה את יכולה בבקשה לתת לה את האימל שלי תודה

moshem74

New member
היי....

אני חושב שאני תואם את מה שאת חושקת בו...רק דבר אחד...לי אין ריח מסריח מהפה בבקר...אבל בבקר קצת מסוכן להתעורר לצידי...בד``כ מתעוררים מאוחר... מאוחר מאוד...

souvenir

New member
כמו תמיד

אם יש משהו ביחסים שאת לא רוצה זאת שלמות. ואם תחשבי על זה קצת ..תביני בעצמך איפה הכיף של להתפייס עם מי שאת אוהבת ושמעצבנים אותך קצת. איפה העיניין במישהו שהוא לא מה שחלמת אלה מישהו אחר שבא ומחדש לך, שעושה דברים ומתנהג לא דווקא איך שרצית ..וזה בכל זאת מוצא חן בעיניך. אין צורך לחפש שלמות וגם אין טעם,כי היא לא קיימת וגם אם היא קיימת..סביר להניח שמר שלמות מחפש את גברת שלמות.. את כזאת ? [email protected]

nyquis

New member
כנותבשלל צבעים

את מחפשת מה שכל אחת מחפשת אני קורה לזה כנות בשלל צבעים- זו מערכת יחסים ססגונית ועמוקה. כדי למצוא או יותר נכון לדעת מצאת אחד כזה את צריכה להכיר אותו מבפנים בדיוק כפי שאת מכירה את עצמך, ואחד כסה - בהחלט שהוא קיים, צריך ליהיות נטול אגו מבפנים כלפייך בפרט וכלפי חוץ ככלל, ואת תיהי לו את אשת סודו שרק את תביני אותו לעומק. הוא יעניק לך את כל כולו משום שהוא יודע שאת מעניקה לו את הכח להעצים את עצמו. זה דורש דבר הרבה אמון תשוקה שכל הזמן מתעצמת. את לא תנוחי והוא לא ינוח עד שתספקו אחד את השני. זה עמוק ממה שאפשר לדמיין. אבל צריך לשאוף תמיד ולשמר יחסים כאלו.

למעלה