תענו לי בבקשה!!!

תענו לי בבקשה!!!

הי חברה. כמו שכבר סיפרתי לכם למטה אני בן 15.5 ואני מגמגם קשה. ויש כמה חארות בכיתה שעושים מהגמגום שלי צחוק. ומישהו הציע לי שאם מישהו יצחק עלי אז או שאני ירביץ לו {יש לי כוח....} וככה הוא יבין שלא כדאי לו לצחוק עלי.. או שאני אמצא איזה פגם/מום שיש לו {משקפופר.נמוך.שמן...וכדומה..} ואני אגיד לו "למה אתה צוחק עלי כשאתה בעצמך......" אז מה נראה לכם?? זה רעיון??? תודה רבה...

היפ הופ1

New member
יש לי רעיון בשבילך

תילך לקליני תיקשורת.. או איך שקוראים לזה.. אחותי הקטנה בת 9 גם גימגמה קשה אבל היום כבר פחות.. היא הלכה למורה כזאת שמלמדת אותה לדבר.. תדבר עם ההורים שלך ותגיד להם שירשמו אותך לזה..

נראה לך שלא הלכתי??

היתי אצל כמה וכמה מטפלים שלא ממש עזרו... אבל תודה על תמיכה..

fight4

New member
אל תרביץ להם

זה בטוח אתה סתם תתחיל להיסתבך גם עם מורים וזה מיותר.תשחק אותה קול תראה שאתה לא שם זין על מה שהם חושבים ושאתה בטוח בעצמך למרות הגימגום.כשהם יתחילו ליראות שהם לא מזיזים לך זה ישעמם אותם להציק לך והם יעברו למישהו אחר. ותיזכור שהם מציקים לך רק בגלל שהם מרגישים חוסר בטחון אז הם ניטפלים לנקודות חלשות של מישהו אחר כדי שלא יראו את הנקודות החלשות שלהם. תספר איך הולך,בהצלחה!

יונתנטן

New member
לא!!

מכות זה לא פיתרון. הדרך להתפטר מזה היא להראות את היתרונות שבך, ככה שהחסרונות ירדו..

ממש לא !

אי חשבת שזה רעיון גרוע ! למה לפתור דברים בצורה כזאת !??! נעים לך שצוחקים עלייך? לא נכון? אז למה שאתה תצחק על אחרים? אני יודעת שזה לא נעים לך ושהם מתחילים להציק לך, אבל תנסה להתעלם ולא להגיב עד שימאס להם והם יפסיקו.

Eli Av

New member
אתה רוצה עזרה, אבל לא רוצה לעזור לעצמך

ובמקום זה אתה מקשיב לאיזה אידיוט שחושב שכל דבר נפתר באלימות, באמת נראה לך שאם תרביץ למישהו או תגיב לו זה יפתור את הבעיה החברתית אצליך? היא הרבה יותר "מגמגום". אתה בחור חכם, יש לא מעט הצעות שלא קלות לביצוע שאפשר לעשות, הבחירה היא שלך. אנחנו עשינו דיו.

זה קשה אבל שתיקה=זהב

.נ.ב.היה לי חבר שהיה מגמגם ושאוהבים בן אדם לא מתיחסים לזה.אז תן להם לצחוק יקח זמן אבל גם זה יפסיק.לך לטיפול זה מאוד עוזר(חבר שלי היה בטיפול והיום הוא כבר כמעט לא מגמגם בכלל) /tapuzforum/images/emo50.gif

למעלה