תענו בכנות

Lanni

New member
תענו בכנות

כשאתם פותחים פאזל חדש, ויש בו כמה חלקים שעדיין מחוברים פה ושם.. צמדים שכאלה אתם משאירים בצד או מפרקים ומערבבים עם כל השאר?

mgos0911

New member
משאיר ונזהר שלא יתפרק ההסבר פשוט

זה לא שעל ידי כך אני תיכף מסיים את הפאזל אלא ניראה שיש קשר כל כך חזק בין החלקים שלמה להפריד ... וברצינות לעיתים זה נובע מבעיה בחיתוך הפאזל (החלקים) במפעל ונסיון הפרדה יכול לפגוע בחלקים (חלק מהקרטון בד"כ ובמקרים קשים חלק מהתמונה עלול להשאר מחובר לחלק השני וחבל..). אז כשיש 1000 חלקים ומעלה , 2 פחות שיש לחבר לא פוגעים בהנאה (ואולי אפילו ההפך).

מפרקת.

למרות שכמו שmgos0911 אמר, זה יכול להרוס. אחרת זה פשוט נראה לי מין "רמאות".

jocie1

New member
בכנות...

היי מזמן לא שמענו ממך... מה קורה? כשיש חלקים שיוצאים מחבילה סגורה והם עדיין מחוברים בד"כ משאירה אם הם בהתאמה, אם לא מ פ ר ק ת ומה אתה עושה במקרים כאלה

Lanni

New member
בכנות..

אני משאיר את הצמדים האלה בצד. יותר נכון - מפריד, מרכיב אותם בחזרה ומשאיר בצד עד שאני אמצא לאן הם שייכים לא שומעים כי: 1. האינטרנט עושה צרות 2. עסוק.. אבל אל דאגה, קורא כמעט הכל!

בדיוק בשבת היתה לי את אותה הבעיה

לא הייתי מסוגלת לפרק - הבן שלי בא ועשה את זה בישבילי.

ssyוM

New member
מפרקת ../images/Emo70.gif

מפרקת ודואגת אף לערבב אח"כ ...
זה פסיכולוגי אצלי ...אני זו שהרכבתי את כל הפאזל מ-0 בלי הנחות

fireman

New member
משאיר

כי בסופו של דבר, 2 חלקים מחוברים לא ישנו דבר כשמדובר ב2 מתוך 3000
כמו שמגוס כתב, לעיתים החלקים נשארים מחוברים בגלל שהחיתוך לא בוצע כראוי, עדיף שישאר ככה מאשר לפרק ואולי לגרום נזק. בסופו של דבר כמות החלקים המחוברים שאפשר למצוא בתוך השקית היא כזו שניתן לספור על אצבעות כף יד אחת.

למעלה