תענו בכנות.....

Ice machinE

New member
בכנות?

אני חושב שכן לקיים את ההופעה זה בדיוק מה שצריך לעשות. וכמו שהגר ציינה, מתי בשנים האחרונות היה ממש ממש בטוח בארץ? יש לנו מערכת בטחון מצוינת ואנחנו צריכים לסמוך עליה לעשות את עבדותה נאמנה. ביטול ההופעה יהיה בדיוק מה שהחיזבאללה רוצים, שנרקוד לפי החליל שלהם.

שולי 26

New member
נכון נכון....

אני קוראת את מה שאתם כותבים ועצוב לומר את זה וכמו שסבא שלי תמיד אומר כול עוד הערבים מיסביבנו אף פעם לא יהיה שקט ונכון צריך להמשיך את שיגרת החיים ולא לתת להם להרוס לנו את החיים ,אבל זה שונה המצב בארץ תמיד רע אין מה לעשות ,אבל הפעם הוא נוראי וזה בלשון המעטה ,אני באמת לא חושבת שזה בטוח להביא אותם לפה וכמו שכבר אמרתי אני כותבת בתור מעריצה עם כרטיס שהולכת עם קבוצה של 20 איש להופעה. נורא קל לומר צריך להמשיך בשיגרת החיים שהם לא יהרסו לנו ,אבל זה לא מתאים יותר ובטח לא למצב הנוכחי תיקראו לזה אינטואיצה ,תחושת בטן,לי אין הרגשה טובה וככול שההופעה מיתקרבת זה הולך ומחמיר. חס וחלילה יקרה משהו ,אז מה? ורק לא להיתנפל עליי זה באמת מה שאני מרגישה......ואוו כול הכבוד להם כמה שאני מכבדת אותם בשונה מאומנים אחרים שלא מזיז להם שהם מבטלים וקיבינימט על המעריצים ,כול הכבוד להם! אבל מה אני יגיד לכם הרגשה לא טובה.

Ice machinE

New member
אבל תחשבי על זה ככה

מה יקרה אם נניח ביוון יהיה איזה ארגון פנאטי שיחליט לעשות בלאגן בדיוק באצטדיון שבה ההופעה שלהם, אז פתאום יחליטו שיוון היא מחוץ לתחום ולא להגיע לשם אמנים? אי אפשר לנהל את אורח החיים שלנו על פי סדר הזמנים של ארגוני הטרור. ולהגיד שהמצב היום בארץ הוא "נוראי" זה פשוט בושה. המצב ממש לא נוראי, במלחמת המפרץ המצב היה הרבה יותר נוראי כאשר באמת כל הארץ הייתה נתונה לחסדיו של סדאם חוסיין ולעובדה שהוא היה יכול להנחית טילים איפה שבא לו על פני המדינה.

שולי 26

New member
רגע....

יש מישהו שחושב שהמצב לא נוראי במדינה שלנו? למה זה בושה? המצב נוראי אין טעם ליפות את זה אני הלכתי להלוויה בימים האחרונים של אחד החברים הכי קרובים אליי שנהרג בתקרית האחרונה אם זה לא נוראי אני לא יודעת מה ויש לי אח במילאום המצב נוראי. מה אני יגיד לא ניראה לי מתאים עכשיו חס וחלילה יקרה משהו.

שיא הכנות: כןןןן!../images/Emo45.gif

קצת פורקן במיוחד, למי שמגיע מהצפון המופגז, שיהיה קצת מוייי-כיף

super girl 15

New member
יאא.. צביקי.. חזרת... שומעים ממך

לעיתים נדירות...
אז בסוף מה נסגר..? איך אתה מגיע להופעה?

Nature Archive

New member
מבחינה גלובלית רצוי מאוד...

שיבקרו אצלנו בני אדם איכותיים מחו"ל שתומכים בנו! מי שבא, שיהיה ברוך הבא אלא אם כן הוא בא כדי להרוס אותנו

Ice machinE

New member
ברור, לאן בא לך?

חשבתי על באר שבע, או אולי מצפה רמון. נראה לי שזה יהיה אפשרי להזיז את מיקום ההופעה 3 ימים לפני שהיא מתוכננת והכל בפארק הירקון כבר מוכן...

צר לי - זה בוטל../images/Emo7.gif

יש אדונים ויש משרתים להקת "דפש מוד" ביטלה את הופעתה בישראל להקת "דפש מוד" ביטלה את הופעתה, שאמורה הייתה להתקיים ביום חמישי הקרוב בפארק הירקון בתל אביב. זאת למרות רצונה העז של הלהקה להגיע לישראל. היה זה הצוות הטכני שלא הסכים לנסוע לישראל, בעקבות המצב הביטחוני הקשה. (אור ברנע)

למעלה