תענו בכנות.....

שולי 26

New member
תענו בכנות......./images/Emo140.gif

ובלי להיתנפל ,אני גם מעריצה של דפש מוד. וזה באמת מהלב , אתם באמת חושבים ובאמת בכנות שההופעה צריכה להתקיים? אתם לא חושבים שזה כול כך מסוכן מיצד אחד עזה עם קריאות נקמה ועכשיו הקטסטרופה בכפר כנא ושם קריאות נקמה להכות בתל-אביב ואני חייבת לומר עם כול הכאב זה לא ניראה לי הזמן לערוך הופעה זה ניראה לי כול כך מסוכן כרגע לקיים הופעה ותנסו לשים את הרצון העז שדפש מוד יגיעו אתם לא חוששים שמשהו יקרה באמת תחשבו על זה ,אני יש לי כרטיס ואני חייבת לומר שאני לא שלמה עם ההופעה ולומר דבריים כמו החיים ממשיכים ואנחנו נראה להם לא מתאימים לדיון אין להם קשר אני מדברת על ביטחון. תעצרו שנייה ותחשבו אם זה באמת רעיון טוב להביא את דפש מוד לפה( ואני מורידה את הכובע ביפניהם) במצב הנוכחי? תשימו את האהבה והערצה בצד ובאמת תחשבו. וזה בא מימשהי שמעריצה אותם כבר שנים.

הגר26

New member
בכנות?!

כן. אני חושבת שזה יהיה נכון שהם יבואו כי המצב הזה אמנם מסוכן, אבל מתי לא מסוכן בישראל ב-50 שנים האחרונות?? אין מה לעשות, זה המצב מאז ומעולם. לפעמים יש תקופות טובות יותר ולפעמים טובות פחות, אבל זו באמת באמת לא סיבה להפסיק הכל, עבור האנשים במדינה ועבור הלהקה. כמו שהמנהל שלהם אמר לפני שבועיים כשלא היה ברור אם הם באים או לא: בכל מקום בעולם מסוכן. זה יכול לקרות גם בניו יורק ובלונדון, וזה גם קרה. אז מה? לא יופיעו יותר בשום מקום?! לא. יופי עו כמו גדולים ויסמכו על מערכת הבטחון השיראלית שתעשה כל שביכולתה להגן ולשמור על הקהל ועל הלהקה.

super girl 15

New member
2 דברים ../images/Emo13.gif

1. לעולם לא להדביק ציפורניים בסלום עליזה!
2. דוגרי... אולי יש משהו במה שאת אומרת.. זה באמת מסוכן להיות חמולה של 50 אלף איש באמצע תל אביב... אבל אני מחכה ליום הזה כבר חצי שנה מן הסתם והמצב הביטחוני החרא זה לא מה שיגרום לי להיטלבת[?!]...

הגר26

New member
../images/Emo6.gif

לעולם לא להדביק ציפורניים, נקודה
ואני עוד מאלו שכוססות

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifלא נורא...

סבלתי כאבים ונעיצת פלסטיק בבשר של האצבע
... אבל יצא מהמם!!

א י ט י

New member
אם אני הייתי הם

הייתי מבטל אפילו אם זה היה בהתרעה של ימים ספורים. תראו מה שקרה היום לדעתי יביא תגובה . וגם אחרי חיפה ואולי אחרי חדרה גם , אז נכון שאי אפשר לדייק כשיורים ואני לא אומר שיפגעו דווקא בפארק הירקון על קהל של 50 אלף איש אבל מספיק שיש התפתחות מפחידה כמו למשל שהחיזבאללה יורה לנתניה בזמן/ביום ההופעה זה מעורר פאניקה והולכת כל החוויה..הייתי עושה הכל כדי לדחות כי זה אחושרמוטה אחריות והייתי משקשק מזה. ואני חולה עליהם שלא תבינו לא נכון פשוט המצב עצוב קצת

super girl 15

New member
פסדר אבל... ../images/Emo4.gif

הם יכולים לעשות דבר כזה... לנחות - להופיע - לטוס מפה כל עוד נפשם בהם... ולא להשאר ולטייל בארץ הקודש כמו שהם תיכננו... אבל בכל מקרה... זה לא יותר מחששות ודאגות בגלל נתניה... זה לא שיודעים בוודאות שיפול טיל בת"א...

א י ט י

New member
זה עדיין סיכון

כי זה הולך להיות ענק זה חתיכת התכנסות ההופעה הזאת ויש פוטנציאל שיגיעו לת"א דווקא לצערנו

Ice machinE

New member
ואם זה לא תהיה הופעה

זה יהיה משהו אחר (כינוס של נוער מרצ למשל) תמיד יהיה הסיכון הזה, ואולי עכשיו איראן תחליט שגם היא רוצה לשחק ותשלח טילים, מה אז? אי אפשר לחיות בפחד הזה שאולי יקרה משהו אז בוא נשב כל הזמן במקלטים.

הגר26

New member
סתם תזכורת קלה...

לפני כמה ימים אמר מישהו מהחיזבאללה שהיעד הבא שלהם זה "נמל נתניה"... עכשיו- אני מנתניה ואני גרה שם כבר 26 שנים. כמובן שאחרי הכרזה כזו רצתי ישר ל"נמל נתניה" להזיז את היאכטה שלי, שלא תפגע חלילה מטילי החיזבאללה האכזריים. נשאלת השאלה... מישהו שמאיים לפגוע במקום כזה - נראה לך שהוא רציני?!?! אני לא אומרת שהם סתם צוחקים עלינו או משהו, חס וחלילה, אבל מה קרה לקצת מודיעין? או יודע מה, עזוב מודיעין - אין אטלסים/מפות במדינות ערב??? במנוסתם מהפגזות חיל האוויר, הם שכחו את מפת ישראל על השולחן במטבח? נמל נתניה.... בחיאת

א י ט י

New member
אשכרה?

וואלק הם סתומים , אבל הכוונה הייתה נתניה , הם גם ככה לא יכולים לדייק זה לא איזה מטוס שבא להנחית פצצה זה סתם משגר שנמצא 200 ק"מ רחוק. . אבל הם מצחיקים באמת

הגר26

New member
זה נכון, קשה לדייק כשזה כזה רחוק

אבל מצד שני הם פגעו פעמיים, יום אחרי יום במוסך הרכבת בחיפה. אני לשניה לא מזלזלת בכוחם או יכולתם. רק בשכל שלהם...
אני לא מפחדת בכלל. הם יודעים שאם הם רק יחשבו לשלוח טיל לכיוון השרון והמרכז, ישראל תנקנק להם את התחת השמנמן מבקלאווה שלהם. ואם אני אגיע אליהם, אז בכלל תפתח פה מלחמת עולם שלישית. ואני עוד הסגנית של הפיהרר הראשי!

א י ט י

New member
וואה וואה אז הלך עליהם אה?

לכי תחליפי את עמיר פרץ מסכן הוא כולו מזיע ומגמגם , זה לא מעודד ;)

Tauwasser

New member
החתימות שלך רק משתפרות :)

אפופטיגמה לפנים! וואי הנה עוד הופעה שהייתי מוכנה לשחזר.. היה כ"כ כיף.. הנה מצאנו להקת חימום לדפש שתחליף את בלונד רד הד!

למעלה