תענו בבקשה

שחור2

New member
תענו בבקשה

ני רוצה לדעת עם אני מתאמן פחות מדי לדעתכם אז הנה לוח הזמנים שלי: ראשון שעה וחצי קראטה, שני שעתים נבחרת בית ספר בכודרסל שלישי ספורט בבית ספר ושעה קראטה שעה מדיטציה רביעי שעה וחצי קראטה חמשי 2 שעות אימון כדורסל של נבחרת בית ספר. שישי 2 שעות קראטה שעה קאטה שעה כושר גופני. חוץ מזה כל יום חוץ מיום שישי אני עושה בין 80-90 בטן. 30 ידים, ו20 כפיפות של הרגלים, וגם 3 סטים של עשר עם משקולות של חמש. העם זה מספיק לדעתכם? וגם אני אוכל לא הרבה אבל גם ממש לא מעט ומשתדל לאכול רק בארוכות בלי נשנושים וגם לא דברים שמנים? האם כל זה מספיק או שצריך יותר אימונים ופחות אוכל

whitebear, בקשה כזו יפה, לא נענה?

דבר ראשון, זה סדר היום של מתקדמים בשיטה שלי, אם תנסה לעשות אותו סביר להניח שתחלה מאוד אם אתה כבר עכשיו לא חולה!!! אל תבצע סדר יום זה!!! כן, לעניות דעתי, והיא אכן עניה מאז אימון ספיגת מכות הראש ביום ראשון, אתה מתאמן פחות מדי!!! הינה סדר היום שלי, מתאמן די מתחיל בק.צ.מ.מ.מ: 05:00 קימה בקפיצה 05:02 צחצוח שיניים בקפיצה 05:07 קפיצה למטבח 05:09 ארוחת בוקר 05:11 שטיפת קערה 05:12 אימון שק-30 ג´ב, 30 קרוס, 30 לפט הוק, 30 קומבינציות ויב לפט הוק, ויב רייט הוק הכל כפול 100!!! 07:00 מנוחה 07:01 סיום מנוחה 07:02 ריצה קצרה עם משקל 09:05 סיום ריצה, תחילת ספרינטים בעליה 09:45 מקלחת 09:46 שכיבות סמיכה 400X 100 10:30 כפיפות בטן 230X 400 11:30 מתח 50 בפירמידה יורדת של שניים עשר 12:30 משקולות- בייספס 25 קילו X50, טרייצפס 43 קילו X50, דלתואיד 60 קילו 13:30 ארוחה עם אבקות חלבונים וויטמינים 13:34 סיום ארוחה, קפיצה בחבל 14:55 ריצה למנזר אנטיפטרוס 16:00 תחילת אימון הטלות (כי אנחנו נגד הפלות) 17:00 אימון קאטה עם משקולות 18:00 אימון בעיטות, עם משקולות ועיניים קשורות - מול כמה יריבים (עם סכין) 19:00 קצת כושר גופני 20:00 קרבות במגע מלא מלא 21:30 מנוחה קלה וארוחה 21:31 מדיטציה על הצ,י 22:00 ריצה הביתה 23:30 שכיבות סמיכה לפני השינה 24:00 חלימה מודרכת: סטים של 1500 שכיבות סמיכה, 1000 אגרופים וקיבא דאצ´י עד לשעה 04:50 04:50 שינה קלה 05:00 קימה בקפיצה... נקווה שזה עזר לך

DavidfromFrance

New member
Trolls...

Dont be a troll Dont feed the troll Dont troll the troll
And never mess with a GINGI (having a great time in France with WhiteBear, will bring proof as soon as I get back, whish you were all as happy as I am! david)

zoti

New member
אני לא מצליח להבין

למה אתה מתעקש לבלבל את המוח כשאתה יכול להשקיע את האנרגיה שלך בלכתוב תשובה רצינית (ואנחנו יודעים שאתה יכול).

דוגרי אני לא מבין מילה כשהוא מתחיל

לכתוב ברצינות שמות של שרירים ועצמות. אחרי שנה ב´ וקצת פיזיולוגיה יש על מה לדבר; אז בוא נחכה קצת.

WhiteBear

New member
זה מסביר למה תלמידים אחרים של

מושיקו לא כותבים באתר... אין שום מקום בסדר יום לדיוני פורום
בטח שאלת את מושיקו בנושא, מה הוא ענה
(אני מקווה שלא מובר בניסיון לייסד חכמי-על כמו בפוליטאה של אפלטון... התנזרות מוחלטת מדברי כפירה)
טל.

אסף כץ

New member
סליחה על השאלה הלא קשורה אבל.....

מזה חלימה מודרכת
תודה מראש
אסף כץ

yanivtil

New member
תנסה ב...

פורום "דרך הלוחמים" או בפורום "ארבע ההסכמות",שניהם כאן בתפוז.

deep ocean

New member
פורום דרך הלוחמים עוסק בחלימה

אני במקרה מנהלת בפורום הנ"ל. הנה הקישור
זו לא חלימה במובן של - לחלום חלומות רגילים, אלא זה מתחיל במודעות לזה שהרגע אנו חולמים (בלי להתעורר), וממשיכים משם.

zoti

New member
תוסיף ריצה

3 פעמים בשבוע. תתחיל מ2 ק"מ וכל שבועיים תוסיף ק"מ עד שתגיע ל8 ק"מ ואז תתמיד.

שחור2

New member
אני מתקדם

אני מתאמן מגיל 5 באומניות לחימה וגם הסדר הזה לא קשה לי בגלל זה ויקשתי להוסיף אבל אני שונא שונא ריצה

zoti

New member
ריצה תעזור לך

בשיפור היכולת האירובית שזה פעילות לאורך זמן. היא לא קשורה לכח מתפרץ או עבןדה אינטנסיבית לטווח קצר. תאמין לי, גם אני שנאתי ריצה אבל החוכמה היא להתחיל לרוץ בסולם מאמצים נכון ולבנות את המרחק לאורך זמן. ככה אתה לא נשבר על הפעם הראשונה כשאתה רץ 5 מייל.

NinjaHacker

New member
ריצה חשובה אפילו יותר מזה...

כמה שאתה שונא ריצה, הריצה (בסרגל מאמצים נכון) בונה את עצמות הרגלים. שברי הליכה נגרמים כשהסרגל מאמצים קצר מדי. השרירים מתחזקים הרבה יותר ממה שהעצם יכולה עדיין לסבול. כמו גמישות (ואמנות לחימה בכלל), זה לא משהו שאתה יכול לפתח בחודשיים. אבל בעבודה נכונה במשך שנים - - השמים הם הגבול (לא מצאתי קלישאה יותר טובה). (ואל תרוץ על אספלט...
)

הרבה אימונים - על חשבון מה?

ידידי - אולי אם תתאמן קצת פחות, תוכל לתרגל יותר את שפת האם, ותכתוב עם הרבה פחות שגיאות. "העם זה מספיק?", "לאכול בארוכות", וכנ"ל בהמשך השרשור שלך. פחות אימונים - יותר איזון. כי כידוע - קשה באימונים, קל בכרב!!

WhiteBear

New member
הוליסטיות (כדברי הגינגי), ברצינות.

להבנתי, ככל ששיטה (=אומנות לחימה) יודעת לשלב את עצמה ביותר אלמנטים של החיים, כך היא יותר "שלמה". בנוסף, אין מתכון קסם שאיתו כל אחד יתאמן ויקבל את התוצאות הכי טובות. יש רשימה של עקרונות והבנות וניסיון של השיטה, ויש משהו מומחה בשיטה (קוראים לו - מורה) שאמור לעזור לך להתמיא את השיטה בתוך החיים שלך. מהבחינה הזו, כשאתה שואל איך "אני" חושב שאתה צריך לסדר את היום שלך... אני יכול לעלות על נקודות שלי יראו מפופקות. לדוגמא: כדורסל הוא ספורט... והרבה דובר בפורום על ההבדל בין אומנות לספורט. כאשר ההבדל המשמעותי הוא שספורט (בין השאר כדור סל) נוטה (שוב, לדעתי) לעודד פציעות. אבל, זה שאני יכול לתת לך נקודות שצצות לי מול העיניים, הוא חסר משמעות. מה שהוא יותר בעל משמעות הוא שאם הנושא והעיסוק חשובים לך, אתה תמצא לך שיטה יותר שלמה עם מורה שאתה סומך עליו, שיגיד לך איך (לדעתו) הדרך הכי טובה לשלב את השיטה בחיים. למה אני מתכוון, אני מתכוון שאני לא מרגיש צורך להעלות פה שאלות מהסוג הזה, כיוון שלי יש מורה שאליו אני מפנה אותם(יותר נכון, יש לי מדריך, ובי"ס, ומורה שמגבים אותו...). בדרך כלל, אני נוטה להעלות שאלות כשאני רוצה חוות דעת יותר "רחבה" על כיוון שאני לוקח, מתוך ניסיון של אנשים שמגיעים מכיוונים אחרים. (דבר שהוכיח את עצמו לא מעט) כמובן, שאם אתה לא מרגיש שהמורה הנוכחי שלך מספק את מה שתיארתי - ההצעה שלי תהיה למצוא מצב שבו הוא כן יספק את הצורך הזה, או שתדאג לעבור ללמוד אצל מורה אחר. (בזה אני בטוח שיש פה אנשים שיוכלו לתת לך המלצות טובות
) (זה שהכול רק דעתי, כבר אמרתי
) מקווה שעזרתי, (ואנשים אומרים שמושיקו לא מחנך לנימוס...) בהצלחה, טל.

למעלה