תענו בבקשה...!!!

תענו בבקשה...!!!

שלום בננות..! אני די חדשה פה..ומתה על דוליזזז אבל אנלא יודעת איך מכינים..שמעתי שצריך תוכנה גרפית או משהו כזה.. באיזה תוכנה ממולץ להשתמש ובמה אתן משתמשות? איך מכינים את הגוף של הבובה,הראש וכו...? אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה!!!!! שלכם אליס.

KitKat nop

New member
היי

שלום בננה...(?!) בעיקרון רוב הבננות כאן (?!) מכינות את הדולי בצייר אך יש כאלה שנעזרות בתוכנה פוטושופ / פיינט שופ. קחי בסיסים כנסי לאתר שלמטה ובהצלחה. נועה

Agent U

New member
בובונת חדשדשה...

גאד אני מרגישה קיטש...

דנדוש383

New member
שירה!!!!!!!!!

הבובונת שלך פשוט מדהימה!!! וניסיתי לתת הערה בונה, פשוט הדולי הזו מושלמת!

Mooa-Numi

New member
שתי דברים-

השיער עא-היה לך יותר טובים ועכשיו-כל הדולעי נראית דוממת לגמרי ופתאום העיניים זזות! זה מפחיד!

Agent U

New member
../images/Emo10.gif

השיער רעע? חשבתי שהוא דווקא יהיה מיוחד... הו וול... אני אוהבת מילקי עם הפרורים מהשוקולד אבל רק את הקצפת. ומעורבב זה איכס

Mooa-Numi

New member
הוא לא רע אני פשוט לא אוהבת אותו

בוגדת. וכן, שתי דברים.

shloompi

New member
יפה!!!

איזה יפה! הכסא משתלב באופן קצת מוזר עם התחת , אבל כמעט ולא שמים לב ...

tiptip4u

New member
היי!

שלום לך וברוכה הבאה לפורום ולעולם הדוליז. כול אחד פה מעדיף תוכנה אחרת, אני ממליצה לך על הצייר שהיא פשוטה ביותר, אל תתכילי מפוטושופ/פיינטשופ, אלא אם את ממש מתמצאת בהן, ואז תוכלי להתחיל מהן ישר. ישנם המון בייסים, ביי הוא כמו בובת בארבי מצויירת. עליו את הסרטטת לך את הבגד, צובעת ומצלילה. כדאי לך להתחיל ממנאגות/אמוקיס/פרפס הם הפשוטים, הכי טוב אמוקיס, יש באמוקיס הצללה פשוטה, שתוכלי תעקוב אחריה בקלות!. (כול אלו הם סוגים של בייסים-הבסיס) בשלב מאוחר יותר תוכלי להכין לך בייסים משלך, זה דורש המון אימון, כמו הדוליז עצמן. אם בדולי הראשונה שלך אין הצצלה והיא לא נראת לך משהו, זה אצל רובם ככה (לשלי למש לא הייתה אפילו חצי הצללה...) אני מצרפת לך כמה בייסים+פלטה. (הפלטות הן להקלה על היצירה. ישנם המון פלטות וכול מני סוגים- לשיער, לגוף, שקוף, רגיל, פלטה ולצבע ועוד... פלטת צבעים טובה תחיל לפחות 4 גוונים מהצבע בהדרגתיות מהככה לבהיר.) ו...דבר אחרון: על הבייס של האמוקיס ישנה הצללה פשוטה: קו אחרי קו בסדר מהכהה לבהיר. עיברי עליה. הגוון הככה של הצבע בפלטה- לגוון הכהה של הבייס (קו המתאר, קונטור) טוב, בהצלחה! כדאי לך להסתכל על הלינקים, ואיך לא? ללכת לאתר הפורום שיעזור לך לפני שאת מתחילה. תהני!

מממ..

חשבתי שאולי יש איזשהו טריק מיוחד... זה נראה תאמת דיי מסובך להכין בובות עם בגדים יפים והכל.. לפחות אלה שראיתי פה ובאתרים אחרים.. איפה אני מוצאת את הפלטות האלה..? ותודהההה שוב!!!

יש לי בעיה...

אני יודעת שכבר שאלתי את זה אבל.... יש לי פוטושופ 5.5 ואני רוצה לעשות רקע שקוף לאיזושהיא דולי ואין לי מושג איך עושים את זה אז אני צריכה שמישהו יסביר לי איך בבקשה.... ועוד משהו איך שמים לדולי אחרי שהורדתי לה את הרקע והרקע שלה שקוף אז איך שמים אותה על רקע אחר או איך שמים אותה על איזה שהוא חפץ כמו פרח או משהו אחר?!

למעלה