תענו את האמת!

מה יא

New member
תכלס לא../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

למרות שיש מצב שאחרי הסרט הראשון. ה"וינגארדיום לביוסה" ממש דורש ניסיון
"איטס לבי אווסה, נוט לביוסההההההההה!"

ליליאן15

New member
חחח ברורררר

ממש רציתי לפתוח את מפת הקונדסאים... לפעמים כשאני קוראת את הספרים אז תוך כדי שאני קוראת אני ממש מדברת עם הספר כמו בנים במשחק כדורגל... כזה "מה אתה עושה היית אמור ללכת לשם!!!" או "תהיו בשקטטטט" ומלאאא "לא... לא...." או "כן, יפה!" כשהארי עושה משהו חכם (שזה קורה לעיתים קרובות, כן?). וגם קללות אני אומרת לו לעשות. אבל הוא לא עושה. קרושיאטוס... כל כך רציתי שהוא יעשה את זה!!! קיצור זה צריך להיות מחזה מאוד מאוד מצחיק זה יוצא לי בלי שליטה ההורים שלי פעם שמעו אותי..

Up To No Good

New member
ברור! ../images/Emo12.gif

כי אני עצלנית ששוטפת כלים בעזרת סקורג'יפיי.
[איך אומרים את זה בעברית?
]

black robe

New member
בטח, ולפעמים גם היום!../images/Emo63.gif

הכי הרבה ניסיתי לעשות אלוהומורה ולומוס
הו, וגם אציו..... איזה כיף זה לשמוע שיש עוד אנשים כמוני בעולם! "מוזרות לשלטון!"

yair315

New member
חחח ברור [=

וגם שאני קורא עוד פעם ספר שכבר קראתי אני כזה אומר בלב שהוא עושה משהו לא נכון "לאא!! תלך לשם! אל תלך לשם!" XDD

ledy18

New member
ברור XD (יש ../images/Emo58.gif בהמשך ההודעה)

תמיד כשאני קוראת את הספר.כשהייתי קטנה יותר התחפשתי לג"יני ואז ניסיתי לעדות קסמים ולעוף.ופעם גם ניסיתי לעשות קרושיו על אחותי הקטנה.
למטה: ברור שגם ניסיתי כמה פעמים אחרי שקראתי את השביעי אציו האגריד,או אציו אמאבא,או אציו שירה(חברה הכי טובה שלי:) ועוד.. זה לא ממש הצליח חוץ מפעם אחת שעשיתי אציו גבי ואחותי הקטנה(ששמה הוא גבי) הגיעה בדיוק באותו רגע.הוגוורטס איר איי קאם.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif*מקנאת* ../images/Emo58.gifבחתימה

אני הייתי הרמיוני ואת היית ג'יני
עשינו אותו הדבר

Dave2D2

New member
../images/Emo6.gif

וואי... כן! כשהייתי ממש קטנה כל הזמן חיכיתי למכתב של הוגוורטס... מטומטמת שכמוני P:

שירה 94

New member
מממ האמת שפעם שהכנתי עוגה הייתי צכה לבחוש

תשוקולד אז מצאתי את עצמי עושה שש סיבובים לצד אחד והשביעי לצד השני וככה המשכתי.. ומזה התאכזבתי שלא קרה כלום.. גם אלוהומורה, לומוס, שתק, אבדה קדברה. אציו וכו'.. כל הלחשים שנשמעים מגניבים..

The Walrus

New member
בתור בדיחה - כן

אבל מעולם לא באמת ציפיתי שהשלט שכרגע כיוונתי עליו עיפרון מכני וצעקתי אציו ירחף אל כף ידי...

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifאוהו, המון פעמיםD:

היה לי את הסרט הראשון [עכשיו הוא נגנז איפשהו] וכל פעם שהיה את הקטע עם הווינגאדיום לביוסה הייתי לוקחת מזלג או משו ועושה יחד איתם, הייתי אז בכיתה ב'D: וגם על אח שלי הייתי מנסה מליון פעמים קרושיו, גם כן לפני כמה שנים.

the fishman

New member
חח כן...

או כמה ניסיתי.. וסוף ססוף מקום שאפשר להזדאות עם אנשים..

למעלה