תענו את האמת!

chaiel

New member
תענו את האמת!

האם היתה לכם פעם מחשבה פזיזה של נסיון לעשות קסם בלהט הרגע של קריאת הארי פוטר? תענו את האמת!
(שאלתי המון אנשים, עדיין לא היה אחד שענה "לא")

PakoLina

New member
../images/Emo6.gif פעם..../images/Emo118.gif

כשהייתי קטנה יותר, כשהייתי קוראת לפני השינה, אחרי שסגרתי את הספר לפעמים הייתי אומרת "נוקס" ומתעצבנת שהאור לא נכבה

המסכה3

New member
כן../images/Emo13.gif

קראתי עוד פעם את הספר השני וחיפשתי את מברשת השניים ואמרתי "אציו "
וגם בקריאת השביעי זה קרה לי

אמממ

אח שלי הציק לי וזה היה לפני כמה ימים(אני מתחילה את הכל מההתחלה(בא לי
)) אז לקחתי מהר עפרון וצעקתי "אבדה קדברה"!

sashkashurik

New member
זה קצת אלים, לא? ../images/Emo5.gif

פעם ניסיתי להשתיק את חמותי עם SILENCIO, אבל עד היום היא לא שותקת...

אוי, ברור!

הפעם הראשונה (והיחידה שאני זוכרת) היא שקראתי לראשונה בראשון את ה"וינגארדיום לביוסה".. ניסיתי שעווות!

גם אני../images/Emo6.gif

כנראה שאני לא מבטאת את זה נכון או משהו. הכי מגניב נראה לי האוגאמנטי. ככה כותבים את זה?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני עשיתי וינגרדיום לביוסה ../images/Emo58.gifבחתימה

יש את התנועה והכל

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בכיתה ד' התחפשתי להרמיוני (לא מכשפה! אמרתי הרמיוני!) והיה לי שרביט אז.. אממ.. כן
גם ניסיתי לעוף על המטאטא והיו לי כל מיני אמונות תפלות בקשר לזה, שרק בפורים זה יעבוד עוד שאני חייבת ללבוש את התחפושת וכו'. אבל הייתי בכיתה ד'! שמתם לב שלמי שלא שייך לפורום אנחנו בטח נראים מטורפים?
מנסים לעשות קסמים, נכנסים לדיכאון כי אנחנו לא מצליחים..

Stinki Winki

New member
בטח!

ניסיתי מלא פעמים לעשות "אציו". אני עצלנית יותר מכפי שדימיינתי
הלוואי וזה היה עובד.
והיום היינו צריכים להגיש עבודה קטנה למורה שלי לתנ"ך, ועד שהיא לא אמרה להגיש לה, הייתי משוכנעת שהיא תעשה "אציו" כמו פליטיק וכל העבודה יעופו אליה |חבולעדאימה|

talbd22

New member
ב-ר-ו-ר-!

בעיקר לומוס, וניגארדיום לביוסה, אציו... וזה היה ממש מאכזב שזה לא הצליח:S כל הזמן חשבתי על דברים כאלה במהלך הספר (כשהייתי קטנה יותר)...למשל, לדמיין את כל האנשים שאני מכירה בהוגוורטס
זה הוסיף לעניין בספרD: כשסיימתי את הספר האחרון, אגב, הדבר הראשון שחשבתי עליו היה "תם ונשלם הקונדס".

למעלה