תענוג לראות את גולדן

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

Cade Foster

New member
ג'ורג' פרי אייג'נט בקיץ הבא

ופורזיגיס מעבר לעובדה שנותרו לו עוד שנתיים בחוזה הוא RFA ולא יילך לשום מקום בזמן הקרוב גם אם ירצה.
&nbsp
לכרמלו גם כן יש חוזה די ארוך שפיל ג'קסון מנסה להיפטר ממנו.
&nbsp
לגבי כריס פול אני חושב שהיו דיווחים שהוא התחייב לקליפרס אבל אני לא יודע מה נסגר עם זה.

Ring Bearer

New member
כן זה יכול להיות - וזה יהיה אסון לשחקנים האלה ולליגה.

קודם כול מקסימום יהיה לך אחלה גמרים אזוריים ו-20 קבוצות טאנקינג. לא שוס.
&nbsp
דבר שני גם זה לא בטוח. אחד הדברים ההרסניים שהמהלכים האלה גורמים היא לחוסר סבלנות אצל שחקנים, לקחת חלק בקבוצה שנבנית באופן הדרגתי. וכאן בדיוק האשלייה, לגרום לשחקנים טופ 30 כמו לאורי והייוורד שאם הם ישחקו ביחד יהיה להם איזשהו סיכוי. קל לשכוח נסיונות להקים קבוצות כאלה מאפס, כמו בברוקלין. אבל השחקנים שציינת הם לא לברון ודוראנט, ורק אם הם ינחתו בקבוצות חזקות ממילא יהיה במהלך שלהם טעם.
&nbsp
ואפילו זה לא בטוח. מזכיר לך שדווייט הווארד היה הבטחה גדולה, שחקן טופ 10, עד שעבר ל"סופר טים" עם קובי ופאו גאסול. מה קרה לו מאז? פלופ. אבל בקבוצה הראשונה שלו הוא זכה בDPOY, ניצח את לברון בחצי גמר המזרח והגיע לגמר ה-NBA. המהלך של לברון הצליח קודם כול כי הוא ממילא היה השחקן הטוב בליגה, וגם בגלל שהוא עבר לשחק עם שחקן טופ 5 ושחקן נוסף טופ 10. אותו דבר עם דוראנט.
&nbsp
בתור מי שגדל על הכדורסל של שנות ה-90, וממש מתרגש מאליפויות של שחקנים כמו דירק נוביצקי או של חבורות לוחמים כמו הדטרויט פיסטונס, עצוב לחשוב על ההשלכות שיש למהלכים הלוזריים האלה. אבל כמו שציינתי למטה - אני מתנחם בכך שזה רק כדורסל.

Cade Foster

New member
לא אישי נגדך

אבל בחייאת די, נמאס לשמוע את הבכיינות הזאת. זה המצב, הוא לא ישתנה, אין דרך לשנות אותו וכמה שיותר מהר נפנים שהחבר'ה האלה לא עובדים בשבילנו אלא שאכפת להם רק מעצמם (וככה גם צריך להיות) כך ייטב לכולם. כמה אפשר להתמרמר על משהו שקרה לפני 7 שנים? כפי שאתה רואה הליגה ממש לא מכניסה פחות כסף מאז אלא בדיוק להיפך - זה נראה שכמה שאנשים מתמרמרים יותר הם צורכים את המוצר הזה יותר. לא טוב לכם, תעברו לNFL. מה נותנים הקיטורים האלה?

אני מבין שזה מבאס, גם אותי, אבל יש פה דברים שהם מעל לרצונות שלנו והחופש של שחקן לבחור באיזו קבוצה לחתום על חוזה שהוצע לו הוא אחד מהם. מדובר בבני אדם, לא גלדיאטורים שקיימים רק כדי לספק הנאה לצופים.

לנו נותר רק לקוות שבעתיד הקרוב יגיעו מהדראפט מלא כישרונות עם פוטנציאל אולסטאר שיגרמו לכך שלכל קבוצה בליגה יהיו 3 סופרסטארים.

Ring Bearer

New member
תאמין לי שאני לא כל כך מבואס מהמצב

רק מציין שיש מצב שהמהלך של לברון, ועכשיו של דוראנט, עלול להתחיל מפולת שתעשה ממש רע לליגה. עם הגבהת תקרת השכר והחוזים ששחקנים מקבלים מפרסום בשלב הבא 4-5 אולסטרים יתחברו ביחד ויהיה לך אחלה גמרים אזוריים, רק שאפשר יהיה לסגור את הליגה עד סוף מאי.
&nbsp
הסיבה שזה לא כל כך מבאס אותי היא שכדורסל זה רק תחביב, והאמת שכבר מזמן התמכרתי אליו הרבה יותר מדי. אני קם לראות משחקים גם בעונה הסדרה, וגם של קבוצות פח. יש דברים יותר מעניינים ויש דברים הרבה הרבה יותר חשובים. ככה שאפילו הייתי שמח שהמשחק יהפוך להיות משעמם. אני אעבור לדברים אחרים.
&nbsp
ולגבי מה שאמרת על החופש של השחקנים - זה מגה בול שיט. אלה לא גלדיאטורים. אלה ילדים בני 25 שמרוויחים בשנה עשרות מליוני דולרים בגלל שהם טובים במשחק חסר כל משמעות. הם פורשים בגיל 30 והילדים שלהם מסודרים לכל החיים בעוד רופאים, חיילים ועובדים סוציאלים צריכים להיות כבולים למשכנתא ולעבודה של 40-50 שעות שבועיות. אז בלי קשקושים על זכותו של לברון לעשות מה שבראש שלו. כמו שבארקלי אמר פעם - אין לו עבודה אמיתית. אז כן, צריך למנוע משחקנים כל אפשרות להרוס את המשחק. אם יש חשד שמהלך מסוים של מספר שחקנים עלול להרוס את התחרותיות בליגה - צריך למנוע את זה בכל מחיר.

Cade Foster

New member
לא רק שאתה מאוד קיצוני בגישה שלך

אלא שהגישה הקיצונית הזאת לא תעבוד. למה אתה מתכוון כשאתה כותב "צריך למנוע את את זה בכל מחיר"? שיקום Transfer Committee שיוכל להטיל וטו על חוזה שנחתם כי זה יפגע בתחרות לדעתו? ונגיד והצלחת לעבור את המכשולים החוקתיים (חופש התעסוקה וזה. וכן, שחקן כדורסל זו עבודה. ולא, בארקלי הפופוליסט הוא לא מקור לצטט ממנו. מדובר פה על מסגרת חוקתית, לא משהו שפתוח לפרשנות של פרשנים סוג ז' כמו בארקלי) - ברגע שעובר דבר כזה ארגון השחקנים מגיב בשביתה מיידית (והפעם בצדק - זו הפרת חוזה). אף אחד לא מרוויח ממאבקי הכוח האלה. הרצון של הצופה הנייטרלי הוא לא הפקטור היחיד כאן.
&nbsp
ברגע ששחקן החליט שהוא מוכן לוותר על כסף בשביל לקפוץ על הסוס הכי מהיר השאלה היא לא האם הוא יוכל לעשות את זה אלא רק על כמה כסף הוא יצטרך לוותר. לכן כל הבכי והנהי אמנם מובן, אבל לא יעזור.

billc

New member
אתם יודעים מה הפתרון לזה?

לעשות דירוגי שכר

קבוצה יכולה לשלם מקס שכר רק לשחקן 1
קבוצה יכולה לשלם מקס מינוס 5 מיליון רק לשחקן 1
קבוצה יכולה לשלם מקס מינוס 10 מיליון רק לשחקן 1
כל שאר הקבוצה יכולים להרוויח רק מהמינימום עד מקס פחות 12 מיליון

עכשיו נראה שחקנים עם אגו ישארו בקבוצה כידי להיות מדורגים רק 2 או 3
מבחינת שכר, וגם אם זה יקרה זה יקרה לתקופות קצרות בלבד

Cade Foster

New member
יש רק בעיה אחת

ארגון השחקנים. שיהיה בהצלחה עם השביתה הבאה...

picki23

New member
המערב עדיין ברמה מאד גבוה

אני חושב שפורטלנד הייתה קבוצה מספיק טובה בסוף שנה בשביל להגיע לגמר המזרח לדוגמא, אותו דבר לגבי יוטה, ממפיס. יוסטון וס"א משחקות די טוב (ס"א קצת מאכזבת) אבל יוסטון מצוינת.

הסיבה שאין תחרות זה כי דוראנט ורסטילי ברמות שלא תתוארנה

billc

New member
אם גולדן וקלבלנד יהיו בגמר, זה יהיה גמר אדיר

תחשבו על זה קצת בשני הגמרים הקודמים הם נפגשו
בגמר הראשון קלבלנד היתה פצועה, בשני היו כמה פציעות של גודלן והרחקה של גרין

פעם שלישית גלידה,
שתי קבוצות אדירות עם הרבה בטחון עצמי שתי הקבוצות הם יותר טובות ממה שהן היו בשני הגמרים הקודמים, זה הולך להיות שיא השיאים

סלטיקס(בירד) - לייקרס (מגיק)

מטריקס 3: ניאו נגד הסוכן סמית'

ועכשיו
קלבלנד נגד גולדן

Ring Bearer

New member
למישהו כאן יש נתונים של סוכנויות הימורים?

מעניין אותי לדעת כמה מרוויח מי ששם על הגמר הצפוי של קאבס-ווריורס.

DRORIKO8

New member
דוראנט איכזב אותי במסיבת העיתונאית

התגובה שלו לעיתונאית היתה גסת רוח ומגעילה. אפשר לחשוב שהיא ירדה עליו או משהו, בסל הכל העלתה את הסוגיה שכולם מדברים עליה,כולל פונדמנטליסטים מוסלמים-חולשת המערב. אם הוא חושב שהיא מדברת שטויות הוא מוזמן להעמיד אותה על טעותה, אבל זה נראה שהיא סתם פגעה באגו המזורגג שלו. גרין הגיב בצורה אפילו יותר מגעילה,אבל ממנו אף אחד לא מצפה לכלום.

הם בעיקר יצאו צבועים.

הם כביכול נעלבו בשביל יוטה, כי הם ממשיכים עם המנטרה שהם מקבלים יריבות ראויות ומעולות, והם פשוט Dismembering אותם...
&nbsp
אבל הסדרות של הקאבס משעממות, והיריבות שלהם בדיחה.
&nbsp
דריימונד גרין שחקן מעולה, אבל קוף מחוץ למגרש ודוראנט איבד כל ההערכה שהייתה לי אליו עוד לפני שהצטרף לגולדן, משום מה הוא הרגיש מחוייב לעבור את תהליך הAsshole

DRORIKO8

New member
על זה בדיוק דיברתי שרקי

ברור שהם לא נעלבו בשביל יוטה, הם נעלבו כי כאילו מקטינים את מה שהם עשו עד עכשיו בפליאוף. בגלל זה דיברתי על האגו של דוראנט

fatnoam

Active member
לדוראנט נמאס מהעיתונאים והקשקושים

ובגלל זה במסיבת העיתונאים הזו ששאלו את דריימונד שאלה, דריימונד ענה כרגיל כמו דביל, ודוראנט אמר אחריו ״You're a basketball player draymond, you don't suppose to have an opinion״.
&nbsp
אני מבין את דוראנט, הוא עובד קשה, הוא משחק קשה כל ערב, ו-וואללה, הוא לא חייב לאף אחד כלום, רק למעסיק שלו ולאוהדים שלו, וכל השאר יכולים למצוץ. אם עליי היו כותבים בקבוצה שהרמתי מכלום לשום דבר כל מיני כותרות כמו Mr. Unreliable או Cupcake או וואטאבר, גם אני לא הייתי משתין לכיוונם.
&nbsp
גם לברון שעבר למיאמי וחטף מהעיתונים חדשות לבקרים, התנהג בהיט בצורה מאוד אגרסיבית ותקיפה.
&nbsp
וואללה השחקנים האלה באים לשחק כדורסל, זה שהתקשורת הופכת אותם לאייקונים ואז מתחילה לפרש כל פיפס שלהם, ולרדת עליהם בשידור חי (סקיפ ביילס מישהו?), זה לא אשמתם, אבל מה אחרי זה מתפלאים שהשחקנים האלה מפנים כתף קרה לתקשורת?

לא יודע אחי, אני מרגיש שמה שרשמת זה חצאי אמת

נכון, התקשורת מקניטה אותו ומחממת את האווירה, מצד שני התקשורת אחראית לפרסום החיובי שלו בין היתר. לא רק השלילי. כותבים עליו שהוא שחקן נהדר וכו'.עזוב את זה שזה נכון בזכות עצמו, עצם העובדה שמפרסמים עליו גם ביקורות חיוביות עובדות לטובתו. הפרסום עליו מתורגם לחוזי נעליים במליונים וכו'.
אז אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה, מצד אחד הוא חש עוינות מהתקשורת ומגיב בהתאם, מצד שני הוא גם "חי" על התקשורת הזאת מההיבט החיובי.
אני הייתי מצפה ממנו להגיב תגובות מתונות בלי נסיונות לחמם את האווירה לכאן או לכאן.

Cade Foster

New member
לא יודע עד כמה זה משפיע על חוזי הנעליים למיניהם

אנשים לא עיוורים. הם היו משלמים על כרטיס בשביל לראות את דוראנט גם אם לא הייתה נכתבת עליו מילה בתקשורת. הוא הגיע לאן שהגיע בזכות הכישרון הלא נורמלי שלו ועבודה קשה, ממש לא בגלל שליטפו אותו בתקשורת.

למעלה