תענוג לחזור ארצה

psihadal

New member
תענוג לחזור ארצה

שלום אנשים מה הולך מה חדש איזה מסיבה לפנים של טראנס פור נישן היה בצמח ממש חשמל של פסטיבל התגעגתי לארץ כל כך אז שיהיה לכם יום טוב נחפור קצת בהמלצות נראה מה חדש

המשנן

New member
אין כמו העם הנבחר!!!!

אין כמו נהגי המוניות שמקללים וחותכים כאילו אבא שלהםה בנה את הכביש אין כמו החמין בשבת אין כמו החגים של ישראל אין כמו הזקנים שיושבים לשחק שש-בש מ 4 עד 10 בלילה בבלוק בקיצור אין כמו ישראל

psihadal

New member
לא בן אלה גל אבל תודה

מישהו שמע על סטלה הפקות יש מסיבה היום רציתי לשמוע כמה מילים טובות? שלומי הכי טוב בעולם תודה ששאלת ומה אתך יה זקן?

avia0911

New member
חחחח אני לא בן!!

דבר ראשון אני לא בן אני בת ודבר שני... נו באמת די אחרי שבועיים בבסיס אתם חייבים לשתף אותי חלאס כבר חשבתי יש לי קצת פז"ם בפורום פה

GMN

New member
../images/Emo6.gif

כן הא...פז"ם מטורף בפורום... אבל מה לעשות, גם פז"מניקים לא מדברים על מסיבות.

Mike A

New member
בלי מסיבות בכלל

ההגיון מאחורי זה הוא שאי אפשר לדעת מי רושם את ההודעה - איזה ילד שקיבל באימייל ורוצה להיות מגניב, מארגן המסיבה, חבר שלו או מישהו שרוצה לדפוק את המסיבה למישהו אחר. בגלל זה יש איסור גורף על כל פרסום של כל סוג של מסיבה כאן. אם את באמת רוצה להגיע למסיבות איכותיות, תתחברי פה לאנשים (ולרשום הודעה פעם בשבוע זה לא יעבוד) ועם הזמן.

../images/Emo177.gif

מאיפה אנחנו יודעים שאת לא שוטר עם ניק של בחורה? בגלל ששמת תמונה של שלושה אנשים אלמוניים? אל תפגעי, אבל תביני למה לא מדברים בפורום פתוח על מסיבות, גם אם את כותבת פה כבר שנים...

psihadal

New member
אבל כששומעים זה בא כקול רעם מתגלגל חחחח

ומה אתך? איך הולך יש חדש

מסתובב לי פה ושם, אתה יודע... ../images/Emo69.gif

מחכה לאוגוסט 2008 .... ואם כבר.. synchro- Babes On Broomsticks

למעלה