תענוג וחמדה גדולה - ממשל טראמפ יטיל סנקציות על ראשי המחאה

בון דוק

Well-known member
אני מקווה שזה יכלול גם את איזנקוט , ברסלר, וחלוץ ובעצם למה רק על ראשי המחאה כל כל המוחים כולל המרעילה הראשית היועמ"שית
זוכרים מי ביקש מביידן להטיל סנקצית על איזה רועה עיזים מאיזה מאחז.
זה בומרנג אתם מלמדים את הגויים שאפשר להטיל סנקציות על אזרחים ישראלים
אתם ביקשתם אז עכשיו הצד השני מבקש.

בקשה מיוחדת סנקציות גם על הבן הגנב של ברבאבא (למי יש כוח לכתוב שם באורך זנב של נחש ... בהרב-מיארה)

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
אני מקווה שזה יכלול גם את איזנקוט , ברסלר, וחלוץ ובעצם למה רק על ראשי המחאה כל כל המוחים כולל המרעילה הראשית היועמ"שית
זוכרים מי ביקש מביידן להטיל סנקצית על כל רועה עיזים מאיזה מאחז

בקשה מיוחדת סנקציות גם על הבן הגנב של ברבאבא (למי יש כוח לכתוב שם באורך זנב של נחש ... בהרב-מיארה)
הזיה, משאלת-לב, או שקראת זאת במקום כלשהו?

Henry0

Well-known member
הטיל סנקצית על איזה רועה עיזים מאיזה מאחז.
הרועה מהמאחז עובר על החוק הבינלאומי,
ולכן צריך גישה בינלאומית כדי להחזירו להיות אדם ישר, הגון ומוסרי.

וזאת בניגוד לאיזנקוט, ברסלר, חלוץ ... שלא עברו אף עבירה בינלאומית,
אפילו לא עברו על החוק הישראלי.

אבל זה לא צריך להפריע לך להעתיק ממכונת הרעל.
האספסוף הימני, נחות הבינה, מאמין לשקרים רק אם הם מטומטמים לחלוטין.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
לא, הוא דווקא לא. קטע מצחיק הוא שממשל ביידן אפילו לא טען זאת :). כהרגלך אתה ממציא תירוצים והצדקות לעומדים מולנו (בד"כ לאויבים מוצהרים) שאפילו הם לא חשבו עליהם :).
אגב, הדבר נלמד כמובן גם מכך שהסנקציות לא הוטלו על מליון אזרחי ישראל שמבחינה זו, נוהגים בדיוק כמו אותו רועה צאן מסכן (קרי מתגוררים ממזרח לקו הירוק). אילו צווי הממשל היו מבוססים על מה שאתה טוען, הרי שהיו צריכים לצאת למעלה ממליון צווים כאלו. המציאות כידוע, לא שם.

Henry0

Well-known member
לא, הוא דווקא לא
שקרן כרוני

כן מר שקרן,
העברת אזרחים של הכוח הכובש, ל"שטח כבוש", אסורה לפי החוק הבינלאומי.

וכן מר שקרן,
לפי החוק הבינלאומי, יו"ש הוא "שטח כבוש"

ומכיון שהאו"ם ידע ששקרנים מרמתך ינסו לאמר שבית המשיפט היה מוטה,
הרי 10 השופטים שניבחרו, היו ממיטב המומחים הבינלאומיים למשפט בינלאומי,
כולם מרצים באוניברסיטאות, שכתבו ספרים וחיבורים שנילמדים ע"י סטודנטים למשפט בינלאומי,
ואף אחד מהם לא יקריב את המוניטין הבינלאומי שלו, והקריירה שלו, על פסיקה מוטעית.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרן כרוני

כן מר שקרן,
העברת אזרחים של הכוח הכובש, ל"שטח כבוש", אסורה לפי החוק הבינלאומי.

וכן מר שקרן,
לפי החוק הבינלאומי, יו"ש הוא "שטח כבוש"

ומכיון שהאו"ם ידע ששקרנים מרמתך ינסו לאמר שבית המשיפט היה מוטה,
הרי 10 השופטים שניבחרו, היו ממיטב המומחים הבינלאומיים למשפט בינלאומי,
כולם מרצים באוניברסיטאות, שכתבו ספרים וחיבורים שנילמדים ע"י סטודנטים למשפט בינלאומי,
ואף אחד מהם לא יקריב את המוניטין הבינלאומי שלו, והקריירה שלו, על פסיקה מוטעית.
כפי שהוסבר כאן כבר פעמים רבות בעבר, מבחינת הדין הבינלאומי השטח לא מוגדר ככבוש. זה נחמד לצרכי פוליטיקאים בינלאומיים שיחרטטו עצמם למוות וא-לים שיושבים על גג האולימפוס ויודעים הכל יותר טוב, למרות שיש להם פה מהמסריחים בעולם. אבל זה לא קיים בדין הבינלאומי, מה לעשות.

אז... סלח לי שלא קראתי את הגיגיך מעבר למבט מרופרף של פחות משניה. אין לי כוח הערב לקרוא הודעות ערפול שכל מטרתן מסך עשן מפני אי-התייחסות עניינית ודיון רציני. מצידי תנפיק עוד 20 כאלה אם זה עושה לך טוב ולא שחררת מספיק קללות הערב.

הרבה בריאות.

Henry0

Well-known member
כפי שהוסבר כאן כבר פעמים רבות בעבר, מבחינת הדין הבינלאומי השטח לא מוגדר ככבוש. זה נחמד לצרכי פוליטיקאים בינלאומיים שיחרטטו עצמם למוות וא-לים שיושבים על גג האולימפוס ויודעים הכל יותר טוב, למרות שיש להם פה מהמסריחים בעולם. אבל זה לא קיים בדין הבינלאומי, מה לעשות.

אז... סלח לי שלא קראתי את הגיגיך מעבר למבט מרופרף של פחות משניה. אין לי כוח הערב לקרוא הודעות ערפול שכל מטרתן מסך עשן מפני אי-התייחסות עניינית ודיון רציני. מצידי תנפיק עוד 20 כאלה אם זה עושה לך טוב ולא שחררת מספיק קללות הערב.

הרבה בריאות.
שקרן כרוני

כיון שאתה אידיוט,
אתה משקר שקרים שניתפסים מייד.

Henry0

Well-known member
שהסנקציות לא הוטלו על מליון אזרחי ישראל
שקרן כרוני

מה קשור הסנקציות שמטיל ממשל ארה"ב,
לעובדת העבירה על החוק הבינלאומי של כל אזרח ישראלי תושב יו"ש?
לא מצאת שקרים פחות מטומטמים?

ארה"ב מטילה סנקציות על מי שהיא רוצה, בלי קשר לחוק הבינלאומי.
במיקרה הפעם הסנקציות נפלו על עבריין,
כך שבמקרה היה קצה קצהו גם של צדק ומוסר.

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרן כרוני

מה קשור הסנקציות שמטיל ממשל ארה"ב,
לעובדת העבירה על החוק הבינלאומי של כל אזרח ישראלי תושב יו"ש?
לא מצאת שקרים פחות מטומטמים?

ארה"ב מטילה סנקציות על מי שהיא רוצה, בלי קשר לחוק הבינלאומי.
במיקרה הפעם הסנקציות נפלו על עבריין,
כך שבמקרה היה קצה קצהו גם של צדק ומוסר.
כן, יודע שאתה שקרן כרוני. מעבר לכך לא קראתי. משעמם וצפוי מדי אתה, מה לעשות. אולי אם ביום מן הימים תצליח להיות יצירתי קצת, אבל הערב לפחות עייפתי מלהתעסק עם ילדים מוחלשים, סורי.

מיצינו.

בון דוק

Well-known member

תראה הנרי
נניח שהרועה עשה משהו לא יפה או שלא ורק הגן על עצמו אבל כשיש עוולות בעולם נניח כל הבדואים שהשתתפו בטבח בסוריה זה קצת הזוי להתעסק באיזה רועה.
לא האמריקאים ביקשו את זה אלא השמאל שמגיש להם רשימות.
ואם אתה רוצה להלין על עצם המגורים ביו"ש אז צו כזה צריך להוציא לחצי מתושבי ירושלים.
כל בר דעת מבין שהשמאל הקיצוני מעביר רשימות .
לידיעתך חלוץ ואיזנקוט וגנץ עברו על הרבה חוקים בינלאומיים בכל המבצעים הצבאיים שהם פיקדו עליהם בזמנו שרת החוץ לבני ומופז חששו מהעמדה לדין וברחו מיד לארץ.

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member

השמאלני הדובר כאן הוא הוא פושע בינלאומי שכופר בזכותו של עם ישראל על ארץ ישראל.

ביטניקט

Well-known member

אמן שיטיל עליהם סנקציות משתקות כמו שהטיל על האנטישמים בהאג. והגיע בזמן במקביל לטפל בחלאות האנטישמים באו"ם ובראשם בגוטיירש תומך החמאס החלאתי. או שהמוסד יטפל בהם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אמן שיטיל עליהם סנקציות משתקות כמו שהטיל על האנטישמים בהאג. והגיע בזמן במקביל לטפל בחלאות האנטישמים באו"ם ובראשם בגוטיירש תומך החמאס החלאתי. או שהמוסד יטפל בהם.
חייב להודות, אני נגד הטלת סנקציות כזאת כי אני נגד התערבות של הממשל האמריקאי בעניינים פנים-ישראליים. אבל ככל שאני קורא את תגובות הרל"ב והשמאל לאפשרות הזאת, מתחשק לי יותר שהיא תתרחש באמת :). לא יודע אם זה באמת עומד על הפרק, אבל זה בהחלט יכול להיות מעניין.

חנן44

Well-known member

אנחנו שמים זין על טראמפ על ביבי ועליך

Harrington

Well-known member
מנהל
אנחנו שמים זין על טראמפ על ביבי ועליך
על החלטות ראש הממשלה הנבחר אינך יכול לשים את איבר מינך, שכן אתה מחויב להן בדיוק כמו כל ישראלי אחר. על החלטות נשיא ארה"ב, מאחר ואתה לצורך העניין ומבלי לפגוע לא דמות מספיק מעניינת ככל הנראה, אכן תוכל לשים את איבר מינך שכן הן כלל לא נוגעות אליך. על פוסטים של הכותב לו הגבת תוכל לשים את איבר מינך כמובן אם חשוב לך לעשות זאת, אבל זה קצת לא מסתדר עם עצם העובדה שבחרת לקרוא את דבריו ולהגיב לו בכלל :).

אז אולי, במכלול הדברים, עדיף שתשמור את איבר מינך אצלך ולא תנסה להניח אותו על כל מיני אחרים?

חנן44

Well-known member
על החלטות ראש הממשלה הנבחר אינך יכול לשים את איבר מינך, שכן אתה מחויב להן בדיוק כמו כל ישראלי אחר. על החלטות נשיא ארה"ב, מאחר ואתה לצורך העניין ומבלי לפגוע לא דמות מספיק מעניינת ככל הנראה, אכן תוכל לשים את איבר מינך שכן הן כלל לא נוגעות אליך. על פוסטים של הכותב לו הגבת תוכל לשים את איבר מינך כמובן אם חשוב לך לעשות זאת, אבל זה קצת לא מסתדר עם עצם העובדה שבחרת לקרוא את דבריו ולהגיב לו בכלל :).

אז אולי, במכלול הדברים, עדיף שתשמור את איבר מינך אצלך ולא תנסה להניח אותו על כל מיני אחרים?
אני כבר מזמן לא מחויב לראש הממשלה שלכם הצורר ימ"ש

למעלה