תענוגות קטנים

תענוגות קטנים

העיניים כבר בולעות אותה, בידיים רועדות אני מתקרב, היא חומה, חלקה, חטובה, כמעט חמימה, ורק הפנימיות שלה מושכת את חושי יותר מדמותה. עוד שניה ועוד שניה, בולע את הרוק, מנסה להסדיר את נשימתי אך לשווא. זר לו יביט בי עכשיו יזהה בוודאי את הנשימות הבלתי סדורות, את הניצוץ שאין לטעות בו בעיני, את ניצני הסומק העומדים לפרוח בלחיי. בידיים רועדות נוגע בה, מלטף את חמוקיה, חש בחום גופה, התשוקה כבר ממלאת בי כל חלקה טובה, מאיימת להתפרץ בלי שליטה. אני חופן אותה, ידי מטפסות מעלה, מסירות את החלק העליון שלה, באיטיות כמעט מעצבנת. כל פעם מחדש עובר בי החשש הזה, אולי הפעם זה לא ייפתח, אולי הפעם אשאר ו7חצי תאוותי בידי לנוכח מבטה המלגלג. אבל לא, גם הפעם ידי המיומנות מסירות את החלק העליון, האופנתי שלה. עוד שניה או שתיים ואוכל כבר לרחרח את הניחוח שאין לטעות בו, אותו ניחוח שתמיד מעביר בי תחושת שכרון חושים, ציפיה אדירה לטעם שיבוא אחרי... באצבע עדינה מפשק מעט את הפתח שלה, והנה אדי הריח הראשונים כבר מחלחלים לחלל המוח, מעוותים את כל חושי, כל הגיון ושריד אינטיליגנציה שעוד היו בי נעלמו כלא היו. עיניי נעצמות, אנחה חרישית נפלטת מבין שפתי, תשוקה טהורה זורמת בעורקיי, מגיעה לכל אברי ומשתלטת עליהם בלי כל התנגדות. ההתמכרות הזאת, אובדן השליטה המוחלט, ההתמסרות הטוטאלית, המהנה, המשחררת, די להיזכר בה כדי להעביר בגווי רטט של עונג, צמרמורת של תאווה... ועכשיו, לא נותר אלא לקחת כפית וחצי מה"טייסטר´ז צ´ויס" החזק, מים רותחים, טיפונת חלב, להדליק את הסיגריה ולהתרווח...

סנדי32

New member
בוקר טוב סופר סתם../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

זה לא תענוגות קטנים יש כאלו שהיו טוענים שזה תענוגות גדולים ואני טוענת שזה תענוגות החיים כי לחוש את מה שאתה מתאר זה כמעט לגעת בירח
עדיין אין לי חתימה

טאקילה~*

New member
וואווו סופר סתם,,ענק ../images/Emo96.gif

מגניב ובמיוחד הקפה טסטר צ´וייס הקפה האהוב עלי עם חלב וניל וואוו אני הולכת להכין לי קפה הזקרת לי שבא לי..
וסיגריה!

ואת זה הייתי חייבת להקפיץ......

מזקיר לי נשכחות ........ כיף שקפצת לביקור סופר.......

סנדי32

New member
ליהיייייי../images/Emo124.gif

יופי שהוא מזקיר לך נשכחות..........(מזקיר=מזדקר) חשבתי שהוא מזכיר לך משהו ......... (מזכיר =להיזכר)

סנדי נשמה......

כתבתי בדיוק מה שהתכוונתי.... אומנם יש לי שגיעות כתיב לפעמים אני לא מכחישה...... אבל בעניין הזה.... זה היה מכוון לגמרי.....

טליה34

New member
ועל זה נאמר

יש אנשים שאוכלים בשביל לחיות ויש אנשים שחיים בשביל לאכול.

למעלה