בעד ונגד לשים תמונה או להתפרסם
לאחר שכתבתי שמתי לב שזה ארוך אבל תאמינו לי זה שווה לקרוא הנה הבעד טטי אני יודע שגידלתי אותי אחרת, או יותר נכון ניסית לגדל אותי אחרת, כן! אני מודע לזה שלדעתך עשית כל מה שאתה יכול, ואולי (שוב לדעתך) מעבר למה שאתה יכול, אני גם מודע לבושות שיש לך, למשפחה, וכן הלאה, אני גם מודע לזה שתרצה להאשים אותי בזה שאח שלי הקטן לא מוצא שידוך, נוסף לזה אני מבין את שברון הלב שיש לך, את הכאב, שהבן המוצלח שלך לא גדל להיות רב וגדול בתורה איזה ראש ישיבה או איזה משגיח רוחני, או אולי ממשיך דרכך על כס הרבנות, אני יכול לתאר לעצמי מה זה נקרא להשקיע את כל השנים האלה, ואז הכל נופל לטמיון, כשאני מנסה להבין אותך אני מסתכל על זה כמו עסק, אתה מכניס, משקיע, במשך 15 או 20 שנה, ומקווה לעשות רווח, במקרה הזה נחת, ובעצם אתה יוצא מופסד, כל הכסף הזמן והתפילות הכל הלך, אז כן אני מבין אותך ואפילו משתתף בצערך ולא אני לא עושה לך דווקא כמו שניסת לטעון כל השנים אלא אני פשוט מאד אני! איציק, אני לא מנסה להיות משהו אחר, לא האח הגדול שלי, על מעלותיו ומגרועתיו, ולא הבן של השכנים שכל כך רצית שאהיה כמוהו, אלא אני איציק, הילד הטוב, עם הלב הרחב, שמוכן לעזור לכל אחד, בכל זמן, שילך בשבילך, ויעשה בשבילך, הכל אבל!!! תבין, שבעיני לשבת וללמוד, זה בזבוז זמן, כי תכלית אין לך מזה כלום. תגיד לי טטי, יש לך מספיק לגמור את החודש ? יש לך לתת לילדים? העידים שלך בחובות מעל הראש אתה מסוגל לעזור לו ולו במשהו? ותמשיך לבד הלאה, כן אני מכיר את כל התשובות, השם יעזור, ואת סיפורי האמונה של הבובא זצ"ל, ואת הביטחון וכו´ אבל בתכלית ................. אז הנה אני, (כן יש תמונה שלא תחשוב שאתה טועה) חי חיים נורמלים, מנסה לשקם את עצמי, להיות בן אדם, מנסה לעשות פרנסה ברווח וכבוד, לומד מקצוע, ואולי עוד אחד. כן אני, שרוצה את הטוב ביותר לילדים שלי, לכל הפחות כמו שאתה רצית את הטוב ביותר לילדים שלך, רוצה להקים ביית, (את הנאמן בישראל אף פעם לא הבנתי) לכבד את אישתי כמו שאתה כיבדתי את אמא שלי, (וזה כדי שלא תגיד שלא למדתי כלום אצלך) ומעל הכל להיות בן אדם, הבן אדם שאני רוצה להיות (ואם תשאל אותי למה אף פעם לא ישבתי לדבר איתך אז יש לכך הרבה תשובות אבל בא רק נגיד שאף פעם לא הבנתי אותי וגם אתה לא היית מוכן להיות ראציונלי כשזה הגיע לילדים לך) ולך ממי אין לי הרבה מה לומר, כן, אני רואה את הדמעה שלך בעיין, אבל משום מה אני לא מאמין לזה. אז את מוזמנת אלי לכוס קפה עם עוגת קצפת, וכל הערוצים שבטלוויזיה, אפשר גם לקחת איזה סרט טוב בעברית, אולי מי פער לידי, ואת הדת נשאיר למי שזה באמת מענין אותו. זה הבעד אם יש למשהו סיבה טובה יותר לנגד תודיעו לי