תענוגות מותרות!!!

בן הרב

New member
לא עוברת התמונה

אני מנסה להכניס עוד תמונה אבל זה לא הולך אז אשאיר לאחר כך או אולי למחר בכל מקרה תקראו גם את ההודעה הבאה היא רצינית ואולי אפילו מענינת

בן הרב

New member
בעד ונגד לשים תמונה או להתפרסם

לאחר שכתבתי שמתי לב שזה ארוך אבל תאמינו לי זה שווה לקרוא הנה הבעד טטי אני יודע שגידלתי אותי אחרת, או יותר נכון ניסית לגדל אותי אחרת, כן! אני מודע לזה שלדעתך עשית כל מה שאתה יכול, ואולי (שוב לדעתך) מעבר למה שאתה יכול, אני גם מודע לבושות שיש לך, למשפחה, וכן הלאה, אני גם מודע לזה שתרצה להאשים אותי בזה שאח שלי הקטן לא מוצא שידוך, נוסף לזה אני מבין את שברון הלב שיש לך, את הכאב, שהבן המוצלח שלך לא גדל להיות רב וגדול בתורה איזה ראש ישיבה או איזה משגיח רוחני, או אולי ממשיך דרכך על כס הרבנות, אני יכול לתאר לעצמי מה זה נקרא להשקיע את כל השנים האלה, ואז הכל נופל לטמיון, כשאני מנסה להבין אותך אני מסתכל על זה כמו עסק, אתה מכניס, משקיע, במשך 15 או 20 שנה, ומקווה לעשות רווח, במקרה הזה נחת, ובעצם אתה יוצא מופסד, כל הכסף הזמן והתפילות הכל הלך, אז כן אני מבין אותך ואפילו משתתף בצערך ולא אני לא עושה לך דווקא כמו שניסת לטעון כל השנים אלא אני פשוט מאד אני! איציק, אני לא מנסה להיות משהו אחר, לא האח הגדול שלי, על מעלותיו ומגרועתיו, ולא הבן של השכנים שכל כך רצית שאהיה כמוהו, אלא אני איציק, הילד הטוב, עם הלב הרחב, שמוכן לעזור לכל אחד, בכל זמן, שילך בשבילך, ויעשה בשבילך, הכל אבל!!! תבין, שבעיני לשבת וללמוד, זה בזבוז זמן, כי תכלית אין לך מזה כלום. תגיד לי טטי, יש לך מספיק לגמור את החודש ? יש לך לתת לילדים? העידים שלך בחובות מעל הראש אתה מסוגל לעזור לו ולו במשהו? ותמשיך לבד הלאה, כן אני מכיר את כל התשובות, השם יעזור, ואת סיפורי האמונה של הבובא זצ"ל, ואת הביטחון וכו´ אבל בתכלית ................. אז הנה אני, (כן יש תמונה שלא תחשוב שאתה טועה) חי חיים נורמלים, מנסה לשקם את עצמי, להיות בן אדם, מנסה לעשות פרנסה ברווח וכבוד, לומד מקצוע, ואולי עוד אחד. כן אני, שרוצה את הטוב ביותר לילדים שלי, לכל הפחות כמו שאתה רצית את הטוב ביותר לילדים שלך, רוצה להקים ביית, (את הנאמן בישראל אף פעם לא הבנתי) לכבד את אישתי כמו שאתה כיבדתי את אמא שלי, (וזה כדי שלא תגיד שלא למדתי כלום אצלך) ומעל הכל להיות בן אדם, הבן אדם שאני רוצה להיות (ואם תשאל אותי למה אף פעם לא ישבתי לדבר איתך אז יש לכך הרבה תשובות אבל בא רק נגיד שאף פעם לא הבנתי אותי וגם אתה לא היית מוכן להיות ראציונלי כשזה הגיע לילדים לך) ולך ממי אין לי הרבה מה לומר, כן, אני רואה את הדמעה שלך בעיין, אבל משום מה אני לא מאמין לזה. אז את מוזמנת אלי לכוס קפה עם עוגת קצפת, וכל הערוצים שבטלוויזיה, אפשר גם לקחת איזה סרט טוב בעברית, אולי מי פער לידי, ואת הדת נשאיר למי שזה באמת מענין אותו. זה הבעד אם יש למשהו סיבה טובה יותר לנגד תודיעו לי

אתה מתכוון להגיש להם את המכתב הזה?

באמת מרגש לקרוא את הדברים האלה היוצאים מן הלבלבון. אולי נזכה יום אחד גם לשמוע את מה שיש לך להגיד לאמא שלך... יש כאן משהו חבוי מן העין.
שיבואו לך ימים טובים ומאושרים. חג שמח

מרטיט

בן הרב, או בנם של טטי וממי, היה חזק אחי. מחזיקים לך אצבעות מתל אביב הרחוקה

דידית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif זה צריך לבוא בהודעה

נפרדת! אני פשוט התרגשתי. אתה לא תמיד חושף את הרגשות שלך והנה שזה בא אז אתה הולך על זה עד הסוף. קבל ממני
ואני חושבת שכדאי שתראה להם את זה. איציק הצלחת להזיז אצלי משהו עם המכתב הזה, פשוטכל כך נכון, אמיתי ומרגש!! D- בשבילך.

../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo25.gif מכל ה../images/Emo23.gif

בתור מי שנמצא בדיוק באמצע, (בן להורים נודניקים שלא מבינים, ואב לילדים שעכשיו בדיוק נעשים עצמאיים). אני מוכרח להגיד לך משהוא: אתה תותח!

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אין כמוך בעולם! אני מאד מקווה שהמכתב הכנה, המרגש והאמיתי יזיז משהו בלבם של הוריך. עצם זה שכתבת אותו זה הצעד הנכון מבחינתך. אם הם יעשו את הצעד המתאים - זה לא בתחום אחריותך לכן בכל מקרה מסירת מכתב כזה היא הצלחה במלוא מובן המילה, בלי שום קשר לתגובה, בתקווה כמובן שיחסיכם ישתפרו לטובה.

טוב

New member
../images/Emo24.gif כל כך אמיתי

כל כך כן, כל כך נוגע ללב. מעניין אם יש הורה שיכול לקרוא מכתב כזה מבנו ולהשאר אדיש.

בן הרב

New member
ואוווווווו

לקרוא את התגובות שלכם נהיה לי חם בלב איך אתם כולכם יודעים לתת את ההרגשה הטובה בעצם הייתי צריך להגיב לכל אחד מכם בנפרד (מה שהיה גורם לשירשור באמת לגדול) אבל לא רציתי להתלבש על השירשור שלך "שובבה" מה שבטוח זה שאנחנו נהיה הורים יותר טובים ולך אתאיסט
תבין לבד

בת הרב1

New member
תגיד

סיפורי הבטחון של הבאבע שאני שמעתי זאת אותה באבע? וסחטין אחי תן לו ת´מכתב מעריצה אותך על הכנות

בן הרב

New member
די זאלבע בובא מיט די חלה פון שבעס

למה מה חשבת שיש לי סבתא אחרת אולי הזידע גם בגד???????

כל הכבוד לבן הרב

על ההחשפות. סוף סוף תמונה ברורה ויפה, רואים מי אתה, וזוכים לחזות בזיו פניך המאירות. אני מנסה להזכר אם אתה דומה לילד שהכרתי.. עם הרייטע בעקאלאך.. וסחת´ן על האומץ, אני קורא לכל מי שמוכן להחשף להכניס תמונה, (רגע, יש זמן, לא כולם בבת אחת..) גאד בלאס אמריקה

למעלה