ביקשת שוב קיבלת שוב. כל מה שתבקשי.. עד חצי המלכות.
א אחר New member 4/12/02 #27 ד"ש לכולם מ Bambi שפגשתי היום במקרה בירושלים עיר הקודש והמקדש. והנה הוספתי עוד תגובה לשרשור זה המתחנן לתגובות....
ד"ש לכולם מ Bambi שפגשתי היום במקרה בירושלים עיר הקודש והמקדש. והנה הוספתי עוד תגובה לשרשור זה המתחנן לתגובות....
ש שומרת נפשה New member 4/12/02 #36 תגובה מס´ 35 ועוד לא עברו 12 שעות... הממוצע שלך אחלה! רשמי לעצמך ח"ח.
ד דמעה בשחור לבן New member 4/12/02 #38 הממ אני מרגיש כמו גלגל 35 ... נראה לי שווה ככה השרשור כמו כל הריקודים האלו עם זנב נחש כל הזמן מצטרפים אפילו ששוכחים למה .... אז הנה אני !!! וציטוט : I am a dragon not a lizard ! i don´t do the tougne stuff בסבבה אייל. ד"ש לשומרת נפשה השכנה מלמעלה וחח לרעיון אנחנו נתגבר !!!
הממ אני מרגיש כמו גלגל 35 ... נראה לי שווה ככה השרשור כמו כל הריקודים האלו עם זנב נחש כל הזמן מצטרפים אפילו ששוכחים למה .... אז הנה אני !!! וציטוט : I am a dragon not a lizard ! i don´t do the tougne stuff בסבבה אייל. ד"ש לשומרת נפשה השכנה מלמעלה וחח לרעיון אנחנו נתגבר !!!
ח חילוני בתחפושת New member 4/12/02 #39 ג"א מצטרף ושכר זאות תבורכו מן השמים אם יש שם מישהו או מישהי שיכולים לברך
מ משלי שועלים New member 5/12/02 #48 לשמח יהודיה. אם לי זה לא עולה כסף ואותך משמח לקבל הרבה הודעות אז גם אני שמח לשלוח תגובה.(אם תבקשי יפה אני אשלח לך עוד 3 הודעות כדי להשלים ל-50)
לשמח יהודיה. אם לי זה לא עולה כסף ואותך משמח לקבל הרבה הודעות אז גם אני שמח לשלוח תגובה.(אם תבקשי יפה אני אשלח לך עוד 3 הודעות כדי להשלים ל-50)
ב בן הרב New member 6/12/02 #52 היות ואתם נהנים לכם אי שם עד כדי כך שאפילו פלפון לא מורם אז החלטתי להשתלט על הפורום ולעשות בו מה שבא לי
היות ואתם נהנים לכם אי שם עד כדי כך שאפילו פלפון לא מורם אז החלטתי להשתלט על הפורום ולעשות בו מה שבא לי
L Le Fay New member 7/12/02 #53 נכון, אבל אם הנסד"ק תמשיך לעלות (טפו-טפו) אז אולי הם יהיו קצת פחות *)($^##$&. לא? חוצמיזה נורא מתגעגעת, כי את ממש, אבל ממש, חסרה לי כאן!
נכון, אבל אם הנסד"ק תמשיך לעלות (טפו-טפו) אז אולי הם יהיו קצת פחות *)($^##$&. לא? חוצמיזה נורא מתגעגעת, כי את ממש, אבל ממש, חסרה לי כאן!