תעמולת הבחירות

• פותח הנושא jak44
  • פורסם בתאריך

jak44

New member
תעמולת הבחירות

הצעה לי לכל גולשי שינוי כאן בפורום להפסיק ליבנות על מצב מיפלגת קדימה כי היא לא הבעיה של שינוי. לדעתי בהבעיה היא בשינוי עצמה בהצגת עמדותיה בצורה ברורה ביפני הבוחר הפוטנציאלי , מעשיה הפרלמנטרים גם כאלה שאינם זוכים לפירסום רב ותכניותיה לעתיד . בלי להזכיר את המיפלגות האחרות ולא לחשוב להיבנות ממחדליהם או חלילה ממצבו של ראש הממשלה שברור כעת כי לא יוכל לתפקד בעתיד הקרוב. , כי הצלחת שינוי או כישלונה נימצאים בידיה בלבד ועליה להיתרכז בעצמה .

אשרת

New member
צודק.

אבל שים לב, אף אחד מאנשי שינוי לא ממש בונה ומתייחס ל'קדימה'. אבל אין ספק, ההסברה של המפלגה צריכה זריקת עידוד וצריך להתחיל לעבוד במרץ.

jak44

New member
לאושרת שבת שלום

מאוד קשה לי לדעת מי מהגולשים כאן בפורום הוא באמת שיך לשינוי או שהוא מטעם מיפלגה אחרת או מטעם עצמו ולכן פניתי היתץה בקשת רחבה כשאני מודע לאפשרות שיתפתחו ויכוחים עם כל גוני הגולשים (ד"א ראיתי שאנשי מיפלגת העבודה מצאו זירת היתגוששות פנימית כאן בפורום מאוד מעניין אותי לדעת מדוע דוקא כאן???

אנדרי ז

New member
אתן לך הסבר מצער למה

בעיני כמה מגולשיהם הפחות מתוחכמים מפלגת שינוי משחקת את אותו תפקיד ששיחק היהודי במסורת של הפוליטיקה האירופאית, קרי השעיר לעזאזל הניצחי והמטרה לשינאה של כולם, שלמרבה הגיחוך דווקא אותו מאשימים בשינאה. אני חייב לציין שבנסיבות האלה דווקא האינטרס העליון של העבודה צריך להיות השארתה של שינוי גם בכנסת הבאה, כדי שיהיה להם את מי להאשים בכל הצרות שלהם ושל המדינה הזאת.

gidi2005

New member
אנדרי נהפוך הוא בואו לעבודה נעבוד י

יחד אנדרי ונביס את כל היתר .ונוכל לממש המון תוכניות משותפות .

אנדרי ז

New member
בסדר, הבנו, צחקנו, עכשיו די

ולא, אין לנו שום תוכניות משותפות. צא מזה.

gidi2005

New member
אנדרי זכור שנתתי לך חבל הצלה וסרבת

אבל אם תשיגו מנדט 1 או 2 אולי נתחשב בכם ונתן לכם גם קצת להנות מהניצחון של עמיר .

gidi2005

New member
אשרת שימי לב מה כתבת לעבוד במרץ ?

כבר התחלת לא טוב

אשרת

New member
אם אתה מנסה להראות שיש פה

משחק מילים... אז הוא לא ממש צלח. כי שם ה מפלגה הוא "מרצ-יחד". אבל למה לא להתעסק בקטנות, אה?

מסכים עם כול מילה../images/Emo45.gif

רק מפלגת שינוי תמנע את הכפייה הדתית ואת סחיטת הכספים של החרדים. רק מפלגת שינוי תעודד בטלנים בכיינים לצאת לעבוד בכול עבודה שיש רק מפלגת שינוי טובה לנו לדעתי נקבל הרבה יותר מנדטים לאחר שהעם יבין שהמשופם המרוקאי דמגוג חסר תקנה , וקדימה היא מפלגה ללא אבא

gidi2005

New member
אני אספר לאבא מה כתבת בפורום

העבודה והוא יחרים לך את הגיפ בתור עונש .עד שתלך לעבוד ותדע מה להרוויח 50 שח .עד אז שב בשקט .

אשרת, קראת את הודעתו של קפיטליסט

גאה? האם את מסכימה עם הסגנון של ההודעה?

אשרת

New member
אתה יודע שלא.

אבל במה זה סותר את העובדה שהוא אדם עובד?

למעלה