תעלומת שינה

בת שנה וחצי ואוהבת לישון ../images/Emo1.gif

1. ישנה לילה שלם מגיל חודש, ברוב הלילות (יש התעוררויות למוצץ שנופל מידי פעם, היו התעוררוויות לאוכל בעבר אבל לא עכשיו). 2. הולכת לישון בסביבות 20:00-21:00, ואם לא מעירים אותה בבוקר היא קמה ב- 9:00-10:00 (בשישבת) ובימי גם אני מעירה אותה ב- 7:00 והיא מאוד מתעצבנת מזה.. 3. הדבר היחידי שעשיתי כדי לעודד את שנת הלילה הוא להעביר לךה גנים טובים... הילדה שלי אוהבת לישון כמו אמא!!!

חוסר צדק משווע../images/Emo88.gif

הבת שלי שונאת לישון...היא אומנם כמו שאמא שלה הייתה(שונאת שינה מושבעת) אבל מאז שהיא נולדה אמא שלה דווקא מאוד אוהבת לישון רק שאין לה הרבה הזדמנויות עם ילדה ששונאת לישון
פלונטר

גפן באמת תותחית, בענייני שינה בעיקר

ובאמת שאין לי אפילו חצי תלונה על חוסר בשעות שינה... להיפך, כשהיא כבר כן היתה מתעוררת בלילה ולא רוצה לישון (כשהיתה קטנה יותר) היינו כ"כ מאושרים עד ששנינו היינו קמים אליה ומשתעשעים איתה.. מה שכן, אני דואגת שמה היא לקחה את כל הגנים הטובים של השינה והילד הבא יעשה לי בית ספר....

נעמולה

New member
גם אני אוהבת |לישון| והוא לא במיוחד

עומר בן שנה ו10 חודשים וחצי (בשביל הדיוק) ישן לילות שלמים מגיל שנה ושמונה חודשים בערך, אחרי שהעברנו אותו למיטת נוער (מה שנקרא משנה מקום משנה מזל) עדיין מתעורר למוצץ או מים פעם פעמים בלילה אבל ישן מ 20:30 עד 6:30-7:00. עד הגיל הזה היה מתעורר ה-מ-ו-ן בלי קשר לאוכל כי מגיל שנה הוא לא אוכל בלילה

נעמולה

New member

עומר בן שנה ו10 חודשים וחצי (בשביל הדיוק) ישן לילות שלמים מגיל שנה ושמונה חודשים בערך, אחרי שהעברנו אותו למיטת נוער (מה שנקרא משנה מקום משנה מזל) עדיין מתעורר למוצץ או מים פעם פעמים בלילה אבל ישן מ 20:30 עד 6:30-7:00. עד הגיל הזה היה מתעורר ה-מ-ו-ן בלי קשר לאוכל כי מגיל שנה הוא לא אוכל בלילה

נעמולה

New member

צמרת1800

New member
התשובות שלי ../images/Emo29.gif

1. בן 7.5 חודשים. לא ישן לילה שלם. היו לנו אולי 4 לילות שלמים של שינה מאז שנולד... 2. מתעורר בלילה כל 3-5 שע' לינוק. ישן לרוב מ-21:00 עד 6:30. 3. לא עשיתי כלום בעניין, וכנראה שלא אעשה כלום בקרוב. שיהיה לילה טוב לכולנו..

אצלנו

הם בני 5 וחצי חודשים יהלי ישן לילה שלם מלפני חודש בערך יהב קם בערך ב 4 בבוקר לאכול וחוזר לישון חוץ מזה לא מתעוררים עד 6 בבוקר מקבלים מטרנה עם דייסה כזו או אחרת לפני השינה אחרי האמבטיה.

אצלינו

הבנות ישנות לילה שלם מגיל 3 חודשים. הן ישנות 12 שעות בלילה והבעיה היחדיה היא שהלילה שלהן מתחיל ב-22:00 ולכן גם הבוקר מתחיל ב-10:00 ואני יודעת שזה לא טוב.

ואצלנו בת ארבעה וחצי חודשים

שיגרת השינה מתחילה בשבע שבע וחצי תלוי באבא שלה, מקלחת שירים, יניקה קצרה או ארוכה תלוי בה....... ואז נרדמת לפני כן בשש היא יושנת 20 דקות. היא נרדמת בסביבות שמונה - תשע וחצי תלוי כל ערב, ישנה עד 12 ואז כל שלוש שעות קימה ליניקה וחוזרת לישון, מתישהו בלילה מתעוררת לשעה משחק וגם בשעות הבוקר המוקדמות, חמש, שש, שבע עוד שעה משחק, וחוזרת לישון עוד 20 דקות........בקיצור לפנטז על שנת לילה אני יכולה להמשיך לפנטז.

נוגלי

New member
עונה גם

הפיצי בן 5 חודשים ומהיום שהוא נולד לא ישן לילה שלם, השיא היה כשהוא התעורר כל חצי שעה, השיא הטוב היה כשהוא התעורר פעמיים בלילה. מתעורר בד"כ 4-6 פעמים בלילה. התלחנו לתת קורנפלור בלילה, לא נרשמה השתפרות

א R נ ב ת

New member
קראתי איפשהו

שמחזור שינה הוא בן 40 דקות... ובגיל 4 חודשים הם מתחילים להתעורר בין מחזור אחד למשנהו וצריכים עזרה בהרדמה.

Bar072

New member
עונה גם ..

אסף בן 4 וקצת חודשים אני יכולה לספור על יד אחת את מס' הלילות שהוא ישן רגוע , לאחרונה יש לנו רגרסיה בתהליך השינה .
מאז אני חזרתי לעבודה ובעלי עובד משמרות לילה ( יש לנו חגיגה ) בקיצר אני כל יום מתפללת שהוא יניח לי לישון - עוד לא אבדה תיקוותי ...

ניצנץ l

New member
גם אנחנו בני 4 חודשים ... ברגרסיה

היא כבר ישנה איזה שלושה שבועות רצוף 7 שעות, התעוררה ומיד נרדמה לעוד 4 שעות. לפני שבוע זה השתנה וחזרה להתעוררות של כל 3-4 שעות בלילה. מבאס לאללה. כשהיא קמה אני מניקה אותה ומחזירה לישון (היא נרדמת אחרי 10 דקות של ברבורים עם הספר שנמצא מסביב למיטה שלה). האם אני טועה כשאני מאכילה אותה בכל פעם שהיא מתעוררת ?

vonder

New member
../images/Emo207.gif עמית בן כמעט 4 חודשים, נרדם

לשנת לילה או על הציצי או עם מוצץ תוך כדי נדנוד על כסא הנקה, ואז אני מעבירה אותו לעריסה, הבעיה היא שלאחר שמתעורר בלילה (אחרי כ-5 שעות בדרך כלל) אני לא מצליחה להחזיר אותו לעריסה, והוא מסיים את הלילה בשינה עליי ואני נשארת בישיבה על המיטה ומשתדלת לא לנקר יותר מידי (הייתה תקופה שהייתי נותנת לו לינוק בשכיבה אבל לאחר אזהרות שזה מסוכן לתת לו לישון יחד איתנו במיטה הפסקתי). לסיכומו של דבר, נראה כאילו מבחינתו שנת הלילה הסתיימה באמצע הלילה ולכן הוא לא מוכן לחזור לעריסה. מה לדעתכן ניתן לעשות בנידון? תודה, וסליחה על האורך

למעלה