תעלומת נתן זהבי!

תעלומת נתן זהבי!

בשבוע שעבר ביום רביעי ה24.6.2010 בסיום תוכניתו של נתן זהבי עצבני ב103 סים זהבי תשידור בצורה מוזרה ואמר שלא יהייה בשבוע הבה והיום ראשון חזר זהבי לתוכנית כשאל אותו אחד המזינים אייך היה החופש ענה כי היה בחופש מכפיה ולכן זה לא היה חופש העם למישהו בפורום הזה יש מושג מה הייתה כוונה? אשמח לפירוט?

גלעד2211

New member
הוא אמר שזה חופש שנכפה עליו

והוא לא פירט יותר מזה והוא סיפר שלפני שבועיים הוא אמר לכולם שמצב רוחו לא משנה כי מצב הרוח שלו היה מחורבן ולא כי הוא לא רצה להיות מנומס. מקווה שהכל בסדר איתו מבחינה בריאותית.

לא נארה לי שהרקע בריאותי. לפי דעתי

לפי דעתי המנכל החדש ניסה להחליפו על יוסי שריד ולא הלך..

djgabi

New member
אני חושב

שהוא פשוט קיבל בעיטה זמנית בת_ת,אזהרה,כרטיס צהוב אם תרצו.

גלעד2211

New member
עזוב את גבי הוא תמיד מלכלך על זהבי בצורה

לא יפה. אין צורך להתייחס לכל כתיבה רדודה.

djgabi

New member
אל תבלבל ת'מוח

היחיד כאן שיוצר פרובוקציות ומושך אש זה אתה בלבד.

אני חושב שאתה טועה

זהבי גם לא היה בזמן זה בתוכניתו יציע העיתונות, כך שככל הנראה מדובר באילוצים אישיים של זהבי עצמו.

גלעד2211

New member
אני לא מבין למה לא חוסמים את גבי

התבטאויות כאלה אינן ראויות ואינן מכבדות את הפורום הזה וחבל.

djgabi

New member
ואני לא מבין למה לא חוסמים אותך

אתה התבטאת בצורה הרבה יותר חמורה,רק שאתה בניגוד אליי עטפת את הכל בעטיפות מתוקות של צביעות,זה ההבדל היחיד.

djgabi

New member
זה לא שווה כלום...

כי אתה כל פעם מתנצל מחדש ושוב ושוב,אז זה לא שווה הרבה, חבל שכך בחרת לנהוג,בפורום אחר לא היית שורד מעל יומיים,אני מקווה שהמנהלים יעשו אחד ועוד אחד וישימו לך סוף.

גלעד2211

New member
שוב תקרא מה רשמתי

רשמתי שאחרי ההתנצלות לא עשיתי זאת שוב ותראה לי מתי לאחרונה עשיתי את זה? אין לי כח אתה רוצה תמשיך לרשום כאן בשפה ירודה ונחותה על שדרים אחרים רק הבעתי את דעתי שחבל שאחרים עפו על זה ואתה לא ואתה אפילו לא מתנצל וממשיך.

למעלה