מישהו קרא לי ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif
אז ככה אתן לך תשובה ממקור ראשון ויכולת לפנות אלי ישירות
הייתי עונה לך
. קודם כל
על הניק
פיקע אותי מצחוק כאן. איך הגעתי לתובנה הגאונית הזו
, בתור אחד שראה ועדיין רואה המון בארים איכשהו הדבר עלה בתוכי ומידי פעם הסתכלתי על זה כתרגיל לכל דבר.
האם כשאני נכנס למקום כזה אוטומטית אני מאבד את מודעותי ונבלע בהמון השתוי
האם אני בכלל יודע מה נעשה איתי בפרק זמן הזה כשאני שוהה שם
האם אני נסחף לתוך הג'ונגל האיימתני הזה שכולם לוקחים בו חלק
האם כשאני שותה אני מתנהג כמו כולם
, או שיש לי שליטה מסויימת ומודעות לכל דבר שאני עושה, והאם אני זוכר אח"כ מה עשיתי
האם כשאני לא שותה אני מתנהג בצורה דומה או שונה לחלוטין, רגשית מנטלית, בלה בלה בלה.
האם כשאני מתקשר עם אנשים בין עם זה נשים או חברים או אחרים, האם הם או אני בכלל נזכור על מה דיברנו
, או קל וחומר אחד את השני,האם הם בכלל רוצים לזכור
ממה שיצא לי לראות לחוות ולשים לב לרוב כולם באים בשביל כל מיני דברים, להכיר אנשים, לתפוס מישהו\מישהי ללילה, להנות, לשתות ולעשות חיים, להשתכר עד שרובם רואים כוכבים בריבוע, סתם להנות בלי לשתות, אחרי הכל בשביל זה נועד המקום ורובם אם לא כולם לא יסתכלו בכלל על הדברים שאני רשמתי עליהם. כי זה לא מעניין אותם או כי הם לא רוצים לדעת. עם חלק גדול מהאנשים שיצא לי לדבר חלקם הגדול לא היו מודעים למילים שיוצאות להם מהפה
כולל אותי לפעמים, למרות שאת הרוב זכרתי. חלקם או רובם שיקרו שקרים שאפילו עיוור היה קולט ועוד ניסו לשכנע אותי שהשקר נכון
, כנראה איזשהו פחד של להיראות חלש או לא COOL. כמעט כולם רוצים לקחת חלק בכך ולא לזכור אח"כ מה הם עשו ואם תזכיר להם את זה הם יכחישו, לרוב זה במיוחד נשים. ודוגמא קלילה זה שאתה מנסה לדבר עם בחורה שמתנדנדת לך מול הפנים ואתה שואל אותה הכל בסדר
, כן הכל מצויין מדדה לכיוון השירותים ונכנסת בקיר במקום לעבור בדלת
. ועוד מסננת אני בכלל לא שיכורה
. כשישבתי והסתכלתי לעומק והתבוננתי באנשים ראיתי דברים שכמעט אף אחד לא יחשוב בכלל לשים אליהם לב במודע, לרוב זה יתפס כטרוויאלי לחלוטין. תנוחת ישיבה, דיבור, תנועות פנים, סוג שתיה, בהיה, מודעות לסביבה שלך, האם הבנאדם נמצא כאן או שהוא שרוי באיזה כוכב
עקב שתיה עודפת, האם ההתנהגות שלו שונה כשהוא שותה קצת או יותר
. אפילו הלכתי יותר רחוק
, יצרתי שיחה כלשהי הקפדתי לזכור כל מילה שנאמרה לי או לפחות את הכל. שעתיים אח"כ חזרתי לאותה השיחה הצד השני הכחיש נמרצות שהוא אמר את הדברים הללו
. כשניסיתי בעדינות להזכיר לו מילה במילה כדי לרענן את זכרונו הוא המשיך להכחיש, אפילו הראה סימני עצבנות ופחד שמה הוא עשה דברים אמר שטויות או דברים שהוא לא זוכר ועשה לעצמו בושות
. ויתרתי אחרי זמן קצר כי הבנתי שהוא פשוט לא מעוניין לדעת, תן לו לברוח לבועה שלו לעשות שטויות לכמה שעות ולחזור למציאות. סוג של בריחה
. ויש את אלה שלא זוכרים באיזה מיטה התעוררו ומה עשו עוד סוג של איבוד מודעות לגמרי. מספיק מידע שיענה על שאלתך
אבשלום בשלוף
אז ככה אתן לך תשובה ממקור ראשון ויכולת לפנות אלי ישירות