תעלומה

qui saura

New member
תעלומה

קראתי כעת שנער בן 17 מתיכון ברמת השרון התאבד וקפץ מהגג ומת. הסיבה כתוב אהבה נכזבת.נזכרתי המה שמאיה אמרה על מייק שהיו לו נטיות התאבדותיות וגם איך ששמעתי על הכתבה הזדעזעתי ונזכרתי ישר במייק על אף הטרגדיה העצומה. הבנתי שאולי מייק התאבד(בהנחה שהוא התאבד שזה לא בטוח לפי דברי סיגל) מסיבות שאינן קשורות לפרסומו למרות שזה תרם לקח אולי.

Dis Lui

New member
דודיק, לפי מה שאני שמעתי, זה...

בגלל שהוא חתם על חוזים באיזו חברה שבסוף השאירה אותו בחובות שאי אפשר לצאת ממנה, אפלו את תחיה כמה עולמות... ולכן, החליט להתאבד... אבל אני אומרת (שוב), כנראה שאף פעם לא נדע למה מייק ברנט התאבד, כמו אלביס, לא נדע אם הוא מת או שהוא עדיין חי... מהיידי

רשמתי את זה כבר כמה פעמים....

אם הוא התאבד הסיבה כבר ידועה....אין קשר לאהבהנכזבת...לפי דעתי לפחות

qui saura

New member
היידי ומר ברנט אוהבת'ך

אהבה נכזבת זו לא הסיבה למותו של מייק אלא הסיבה למותו של הנער שהתאבד אתמול אלא אולי תוצר של כל מיני גורמים. כפי שהיידי ציינה לעולם לא נדע. ואת שואלים קי סורה(מי יידע?) רק האל למעלה יודע ואולי גם מי שיודע את האמת ולא מעוניין לספר למרות שאני לא מאמין שיש אדם כזה רשע.

maia של

New member
למה התאבד מייק ברנט ? יהונתן ענבר

"נפש רגישה כשל ברנט, השבריריות והרוך מחד, והעוז מאידך, העוז התובע ממך, המבכה את הימים שעוברים, את הריקנות המתמסדת. נפש בודדה המחפשת כל העת להפר את הבדידות הזו באמצעות חוויות חולפות - נפש כזו אינה זקוקה למשבר אמון באמרגן כדי להישבר " זמרים ברמתו של מייק ברנט צמחו וחיו שנים ארוכות. מייק ברנט מת בגיל 28אין זה מחיר ההצלחה, גם לא מחיר הרגישות או השבריריות. זהו מחיר הריקנות. דווקא אישיות כמו זו המתוארת בסרט על מייק ברנט, רגישה ומסוגרת, תהיה אומללה במסגרת חיים כזו. כשהערצת ההמונים היא היחידה המספקת את האמביציה להמשיך ולהיות - 'מכונת כסף' לאמרגנים שמעל, לחיות עוד יום, ועוד אחד אחריו - מגיעה עת בה הכול הופך לחסר משמעות. הכול ריקני כל-כך, והמשמעות שדרושה לסוג כזה של בני-אנוש, מהווה צורך קריטי להמשך חיוניות מינימלית. כל תחליף סינתטי למשמעות הזו הוא זמני, זמני בלבד. ובהקדם הוא מתגלה כלא-אמיתי, כמזויף, ויחד איתו מתמוטט הכול. הכול. בקיצור מייק ברנט לא היה מתאים להיות מפורסם, הנפש שלו לא עמדה בזה, כי כמו שנכתב בכתבה זמרים ושחקנים ברמתו של מייק ברנט ממשיכים לחיות עד היום.

qui saura

New member
צודקת מאיה

חבל שכך קרה למייק. כמה דברים היו לי לומר לו אם היה איתנו היום.

למעלה