תעלומה...

דפי 30

New member
תעלומה...

מה אני אגיד לכן... נפלאות דרכי האנדו. לפני שהתחלתי את טיפולי הפוריות כאבי האנדו באופן קבוע הופיעו ביום הראשון של המחזור ונשמכו שבועיים וחצי. אחרי 17 יום, קבוע, כמו שעון (גם אם כאב לי תופת יום לפני) הכאבים היו נעלמים כלא היו. ואז היה לי שבוע וחצי להתאוורר עד הגל הבא. (ככה שנתיים לפחות) עכשיו אני במהלך טיפול לקראת החזרת עוברים (מחר) אחרי שבועיים וחצי של שני וולטרן ליום החלטתי להפסיק בהדרגה. ביום ה 16 הייתי על שמונה אקמול ביום, היה לא קל אבל תידלקתי בזוגות. וביום ה 17 הפלא ופלא הפסיק הכאב. ואני שואלת איך זה הגיוני לעזאזל?? אני לוקחת פרוגינובה שמעבה רירית ולוקחת נרות וגינלים (אוטרגסטן) והכל מלא הורמונים ואמור לעבות את הרירית אז איך זה שמפסיק לכאוב ככה? מה יש שם שכ"כ לא ברור?? לא שאני חלילה מתלוננת על הפסקת הכאבים אבל אני מתה להבין מה מתחולל שם ואיך זה הגיוני? משהו בחוקיות שם לא מסתדר לי... הלוואי ויכולתי לקבוע פגישה עם אלוהים או עם איזה דובר שלו או עם פרופסור מומחה לאנדו בשנת 2040 ורק שיסביר לי מה בדיוק קורה שם ואיך זה עובד אצלי... לאיש אין תשובה ברורה ואני שידועה כקונטרולרית רצינית מתה לדעת... להבין... הייתי חייבת לשתף... תודה סיסטרז... שיהיה לי בהצלחה מחר בהחזרה. תודה לי

galim29

New member
כשמפסיק הכאב לא שואלים שאלות מיותרות DEAR

מאחלת לך המון הצלחה מחר
ולפעמים לא צריך לשאול ולתהות אלא פשוט להודות להוא בשמיים ולקוות שיימשך נטול כאבים.

דפי 30

New member
עדיין... זה מעורר סקרנות...

לא סותר את זה שאני מאושרת!!!! תודה לגוד!

וואלה, זה באמת מעניין

זה לא מחזור טבעי, נכון? מוזר.......... אין לי תובנות, אבל העיקר - בהצלחה מחר!!!

מתי התחלת עם האוטרגסטן

האוטורגסטן זה הרי פרוגסטרון ובדר"כ אצל רבות הוא ידוע כמקל על הכאבים. אם התחלת איתו בימים האחרונים אז הנה התשובה
. בהצלחה

זואילי

New member
דפי, מצטרפת לדברי מייקי

אמנם יש כאן רבות שהפרוגסטרון עושה להן בעעעעעע. אבל יש גם את אלה... ואני ביניהן שהתמיכה פשוט עשתה לי טוב בבטן. מכיוון שהטיפולים כאבו לי רצח, ההקלה היחידה הייתה מהשאיבה עד לבטא. כשדחפתי פרוגסטרון. (מכל סוג
גם אם עשה לי גרדת מטורפת חחח). מקווה שההחזרה עברה בשלום.

פיצ 50

New member
בהצלחה בהחזרה....

זה מה שחשוב.... ותודה לאל שאין כאבים אל תתעמקי.....

דפי 30

New member
תודה לכן אחיותי!

הוחזרו שניים. אחד של שבעה תאים והשני איבד שני תאים בהפשרה אז הוא בן חמישה תאים. הם יפים ומתוקים (או מתוקות) ואני מלאת אופטימיות ואנרגיות. תודה לכן על האהבה והתמיכה. ביי בינתיים

שולחת המון סבלנות וכוח

לעבור את ההמתנה המייסרת. מחזיקה אצבעות להשתרשות מבורכת

למעלה