תעלומה ...

galvin

New member
תעלומה ... ../images/Emo150.gif

הבואה הבן זונה שלי יצא מהטרריום מתישהו, והתנחל (לשמחתי) בארגז גדול עם כלי עבודה שנמצא במרפסת שלנו. איפה התעלומה? או. הטרריום היה סגור .. (אמנם לא נעול בפין שנועל אותו .. אבל המכסה היה סגור עד סוף המסילה). בדקתי, ואין שברים או משהו כזה - מה שאומר שהאפשרות היחידה היא שהוא פתח את המכסה (שהוא עילי), וכשזחל ממנו למטה, הדף אותו עד סגירה. לא סביר.. אבל אין הסבר אחר.

galvin

New member
המממ ... רעיון לשרשור קצר

מקומות ביזאריים שמצאתם בהם זוחלים שברחו ? 1. בארנק של אמא שלי... קינג קליפורניה בייבי (לפני 7 שנים..). כמעט זרקו אותי מהבית, ובעקבות הענין הזוחלים עברו למקלט ... 2. הוג נוז במטען פלאפון של אמא שלי (בתקופה שהיו מפרידים את הסוללה כדי להטעין אותה.) 3. נחש שברח באוטו והתישב על הרוטור של מדחס המזגן .. עבר צנטריפוגה, ושרד.,,, לא זוכר איזה סוג. 4. כרכן תירס, בתוך שק אוכל לכלבים...

T M Y

New member
אצלי את כולם אני מוצא מתחת למחבוא:)

אף פעם לא ברחו.. ואני מקווה שזה ישאר ככה ובקשר לבואה כנראה שהוןא הריחם.. זחל.. ירד והמכסה נסגר.. אצל חבר שלי זה קררה פעמיים עם בואה חח

BabaGee

New member
הממממ

כרכנית תירס , בנעל הצבאית שלי לפני שנה בערך כשהייתי במילואים והם היו זרוקות בחדר (אין לי מושג איך היא שרדה את הריח ואם לא נגרם נזק קבוע לאיבר יעקובסון שלה
) כרכן צהוב ,מתחת למיטה נחש גומי שעשה את כל הדרך למרכז הארץ ונלכד על ידי לוכד נחשים מוסמך שהוזעק בדחיפות ונמצא מתחת לדלי הפוך

1צחי

New member
אמנם לא בריחה אך עדיין מעניין

הייתה לי שכנה נודניקית אשר לוותה ממני באופן קבוע כלי עבודה. יום אחד היא עצרה את מכוניתה ע"י ביתי וירדה לבקש ממני מקדחה,אני כמו תמיד נעניתי לבקשתה אך הפעם בשינוי קטן-החלפתי את המקדחה במתכדרר. הגשתי לה את המזוודה ובקשתי ממנה לבדוק האם זה מה שהיא רצתה... היא אכן בדקה,ברחה למכוניתה נסעה לביתה (מרחק שני בתים) יצאה מהמכונית ורצה לביתה כאשר המכונית נשארה באמצע הכביש. לאחר כמה דקות בעלה הגיע אליי ומתברר שהיא לא יכלה לדבר מלבד מילה אחת-צחי. בעלה שאל אותי מה קרה ואז כמובן הסברתי את מעשה ההלצה. מסכנה-לא כולם מבינים בדיחות טובות... נ.ב לנחש ולבעל הנחש שלום

בשנת 1988...

כשעדיין לא ידעתי על זוחלי ארצישראל גידלתי או ליתר דיוק ניסיתי לגדל מספר נחשים וביניהם זעמן שחור שהיתי בבניין בן 8 קומות כשבכל קומה 12 דירות ועל הגג ברח לי הנחש ועד היום לא מצאתי אותו וגם ברח לי זיתני אבל אותו הצלחתי ליתפוס אחרי שעשיתי עליו אמבוש.

razyho

New member
בימי הצבא שלי אישם באמצע השמונים

החזירו אותי שתי בנות הביתה ממסיבה בה שיכרה אותי אחת מהן עד עלפון חושים. הנחש עינחתול חנרבר היה בתוך שקית בד והיה במסיבה הצליח לצאת מהשקית והתפלנטר בתוך רקטת טניס (שגם היתה חלק מן המסיבה) שם מצאתי אותו יש עוד מספר סיפורים. נחשים הם חיות ברחניות ואפילו ליקה שבמגדלים יש סיפורי בריחה:)

tesnake

New member
בתקופת חטאי נעורי ברח לי עין חתול ח

ברבר( telescopus fallax ) בוגר, חיפשתי וחיפשתי, הפכתי את כל הבית ולא מצאתי זכר לעין חתול. אחרי חדשיים בערך אני שומע צווחות אימים מהשכנה ג'ינה שגרה קומה אחת מיתחתי בבניין(בניין ארבע קומות) ירדתי למטה לראות מה קורה וראיתי אדם מבוגר עומד עם קילשון(האבא של השכנה הוא מושבניק) לידו עומד עוד אחד עם K300 הם הסבירו לי שיש צפע בארון מתחת לכיור, ניגשתי לארון וראיתי ש"הצפע" היה החברבר שלי. הרמתי אותו מהר וברחתי משם לפני שהקלשון יחשוב להנעץ בו(או בי), השכנה סרבה לדבר איתנו חצי שנה אח"כ.. אגב, החברבר לא נפגע מכל הסימפוזיון הזה.

dreaming h

New member
פחחח...

לשמחתי הוא לא נכנס לטרריום של הניו גינאה שלי... פעם מצאתי את שממי יושב על הסידי, מנסה לשים "PLAY" בדיסק של לאונרד כהן...

naja

New member
תזכיר לי ממה המכסה בנוי.

אם הוא בנוי מחומר גמיש, יכול להיות שהנחש פשוט דחף\קיפל את המכסה כלפי מעלה ויצא. כבר ראיתי מקרים כאלה

dreaming h

New member
המכסה

עשוי מפרספקס שנמצא בין שתי מסילות זכוכית, מעצור מצד אחד, ופין מצד שני.

naja

New member
הפרספקס גמיש יחסית.

לדעתי הוא דחף אותו כלפי מעלה. קחו בחשבון שנחשים שמגלים דרך יציאה, בד"כ זוכרים אותה ומתחילים לברוח בכל הזדמנות.

למעלה