תעירו את...

hada§

New member
תעירו את...

הפורום הזה... נראה לי שאפשר להעיר את הפורום ולהפוך אותו להרבה יותר פעיל אם נתחבר בינינו ונכיר אחד השני יותר טוב ונספר דברים שקורים לנו.. אני נכנסת לפורום הזה כבר ממש המון זמן וכמעט אף פעם אין לי על מה להגיב חוץ מעל השיר האהוב בהוטל פייפר ועוד כמה עידכונים של עידו החמוד... :) צריך לדבר על עוד נושאים ולהפוך את הפורום להכי פעיל ושווה בתפוז!.. זה מה שאני חושבת... :) אזז... אתמול היה ירח מלא... :) צילמתי תמונה שלו אבל אני לא מצליחה להעלות.. :\דברים מוזרים תמיד קורים בירח מלא..!!!! זו שורה שלמדתי מדוסון... חחחח.. ובאמת קרו לי אתמול דברים מוזרים... :\ השלמתי עם חברה מאוד טובה שלי אחרי שהיינו במשך זמן מה בתקופה מאוד מוזרה שהייתה פשוט אי הבנה אחת גדולה.. אבל מצד שני.. גם גיליתי שחברה אחרת שלי שמאוד בטחתי בה הייתה צבועה אליי ושיקרה לי.. והבנתי מכל זה דברים מאוד חשובים על החיים שצריך לבטוח רק במשפחה שלך ושכל האנשים בעולם כמעט צבועים ורעים...החיים קשים בסוף מתים! והחיים ממש מסריחים... מזל שיש את מישל בעולם הזה.. שעוזרת להעביר את כל הימים הקשים... :) אז... תגיבו... :) ספרו קצת מה קורה אצלכם בחיים... ספרו על עצמכם.. שפכו את הלבבב... :)

חחחחח

תודה על המחמאה. אם אתמול היה ירח מלא כנראה בגלל זה פינק זכתה בגראמי...כי דברים מוזרים קורים! אממ בוא נראה יש איזו ילדה אחת אצלינו שאני מת להכיר וממש לא יוצא לנו לדבר וזה מציק. אממממ מה עוד יש חבר ממש טוב שלי שאני מנסה להיות חבר יותר טוב ולא תמיד להראות לו שלא כזה אכפת לי. ו.................בהצלחה לכולנו!

oasis147

New member
../images/Emo13.gif

כע, פינק=רוק?! פיינק=ביצוע מעולה?! שיהיה
חע איך צחקתי! ראיתי שאבריל היתה מועמדת על ביצוע הפופ של השנה! חע! והיא כל הזמן מנסה להתחמק מזה שהיא עושה פופ. -יש לי סיפורים איתה
- עידו, אני לא יודעת איך חברויות בין בנים הולכות באמת! ובקשר לבת, אתם ידידים קצת או משהו...? אתה יודע עליה משהו?

hada§

New member
פינקקק ../images/Emo67.gif

היא זכתה???.. בזמרת?!... איכססס.. היה לה רק איזה 2 שירים מסריחים לא?.. באמת פישלו!!... וראיתי קודם בחדשות שכריסטינה אגילרה ניסתה לעשות איזה פרובוקציה עם הבגדים... לחקות את ג'נט ג'קסון בטח.. כ"כ עלוב!!!!!!!.. חחחחח הטקס הזה באמת מכור מראש... וואלה? :) יש לך אותה באייסיקיו?

AGENT SHESH

New member
צריך לעשות איזה שאלון... ../images/Emo73.gif

אני אעשה אחד בערב... ככה נוכל להכיר הרבה יותר טוב.. אני גם בהארי פוטר חברתי (לא הארי פוטר! הארי פוטר חברתי!!) ואנחנו ממש מגובשים שם בזכות שאנחנו עושים מפגשים והשאלונים שיש בפורום הרבה בתקופה האחרונה עוזרים להכיר אחד את השני. אז... בערב אני אפרסם כאן אחד כי עכשיו אני ממש חייב ללכת לביה"ס...

FindYourWayBack

New member
אתם יודעים מה חשבתי שיהיה מעניין ?

שנעשה משאל כזה איזה זמרים/להקות כל אחד אוהב חוץ ממישל ככה נראה אם יש קשר בין לאהוב את מישל ללאהוב סוג מסוים של מוזיקה וחוץ מזה זה סתם יהיה נחמד...

hada§

New member
רעיון טוב... ../images/Emo9.gif

אני אוהבת כל מיני דברים מגוונים... פופ אקוסטי כמו מישל: m2m, ונסה קרלטון וגם פאנק רוק: בלינק 182, סימפל פלן, ניו פאונד גלורי, סאם 41... וגם דברים קצת יותר רוקיים שקטים: גו גו דולס, דאשבורד קונפשנל,מטצ'בוקס 20, קולדפליי, פו פייטרס.... ואני שונאת ישראלי ברובו.. שזה כולל את סבלימינל, כל הרינת בר או איך שלא קוראים לה והשירים המעפנים שיש וכל מיני
חוץ מעברי לידר ואביתר בנאי..
ואולי עוד כמה שירים: למיה יש אקדח, מופע הארנבות של ד"ר קספר ווכמה של אביב גפן... השאר דיי מעפן...
יאללה אני הולכת לעשות ספונג'ה.. הגיע הזמן לנקות ת'חדר פעם בכמה חודשים....

oasis147

New member
מממ

אצלי מאוד מגוון. אני בעיקר אוהבת רוק על כל הסוגים... עכשיו גם פאנק קצת. אני הכי אוהבת- Oasis The Corrs Garbage Queen K's Choise והמכשפות. ורוק ישן :]

oasis147

New member
שמחה שהשלמת עם החברה :]

אני... יש לי נטייה לא להגיד לאנשים שאני כועסת עליהם. קקי, אני יודעת. אבל אני פשוט לא יכולה אחרת!

hada§

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני גם ממש בעננים מאז שהשלמנו... אלה הימים הכי טובים שהיו לי מתחילת השנה...
ואני בד"כ בנאדם ממש פסימי כזה... חחחח גמני ממש ככה!!אני אף פעם לא אומרת לאנשים שאני כועסת עליהם וסתם מעוצבנת בפנים כזה כי אני פוחדת מריבים ועימותים... וזה כזה לא טוב...!... צריך להגיד למישהו אם כועסים עליו.. זה מה שאני הבנתי בימים האחרונים... :\ כי אם לא זה נהפך לכדור שלג ענק!!!!!! למרות שזה רק בתאוריה... וקשה לי עדיין להגיד את זה... דיברתי עם חברה שלי על הכל רק אחרי שהמצב נהיה לא טוב לגמרי וידעתי שאין לי מה להפסיד...

oasis147

New member
זהו,

שאצלי הכעס בדרך כלל מתפוגג אחרי יום-יומיים אז אולי זה לא שווה את הריב
בכולופן, איך קוראים לך?

hada§

New member
היייי ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אני דנה
... את צודקת...!!
אם זה לא משהו רציני לפעמים כדאי לעזוב את זה.... איך קוראים לך?

OrdinaryDay

New member
גם אנוכי רוצה לשתף אתכם במשהו!

הוא מתגייס מחר!!!!!!! הוא סוף סוף מתגייס מחר!!! ווייייייייי!!!!!!!!! FREE AT LAST! I AM FREE AT LAST!!!!!!!!!!

hada§

New member
אח שלך? ../images/Emo2.gif

מכירה ת'הרגשה... חחחחחח... אחותי התגייסה לא מזמן... רק שאני צריכה אותה שתעזור לי במתמטיקה אז זו חוצפה הצבא הזה!.. חחחח

OrdinaryDay

New member
הי, לקחת את האחים שלנו זה הדבר

היחדי שטוב בצבא
זהו זה, הוא התגייס
אך נראה לי שהוא יחזור ביום שישי

hada§

New member
חחחחחחחח

נכון
כןןן מעצבן שהם חוזרים בשישי שבת...!!!.. תנצלי את הזמן לחטט לו בכל הדברים ולהשתלט על הבית
חחחחח

AGENT SHESH

New member
אאאאאוווווו!!../images/Emo46.gif ../images/Emo73.gif

זה רעעעע!! כל הזמן כשאני לא בבית אני מגלה את החדר שלי הפוך כי אחותי כל הזמן מחטטת לי שם ובטוחה שיש לי איזה פלייבוי שהיא תמצא עוד רגע, או משהו בסיגנון הזה... ולא, אין לי שום פלייבוי או משהו כזה. ותודה ששאלתם.

OrdinaryDay

New member
../images/Emo11.gif

למה אתם מצפים? כל השנים האלה אתם לא משתפים אותנו בכלום, דוחים אותנו, מתעללים בנו ולוקחים לנו דברים בלי לשאול! אז עד שסוף סוף אתם יוצאים לנו מהחיים, אנחנו רוצים לדעת מה פספסנו בעולמכם הכה "מרתק". אך שלא תטעו ותחשבו שאנחנו לא עושינו את זה גם שהייתם כאן... אני לא צריכה לחטט לאחי, עשיתי את זה כבר שהוא היה כאן

§hada

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif

חחחחח... נכון! עד שהם סוףסוף עפים צריך לנצל את זה! וגם להשתלט להם על כל הדברים ועל החדר
אני עדיין מחפשת במרץ את המפתח של המגירה הסודית הנעולה של אחותי עם כל היומנים שלה וכל השטויות.. חחחחח

למעלה