תעירו את...
הפורום הזה... נראה לי שאפשר להעיר את הפורום ולהפוך אותו להרבה יותר פעיל אם נתחבר בינינו ונכיר אחד השני יותר טוב ונספר דברים שקורים לנו.. אני נכנסת לפורום הזה כבר ממש המון זמן וכמעט אף פעם אין לי על מה להגיב חוץ מעל השיר האהוב בהוטל פייפר ועוד כמה עידכונים של עידו החמוד...
צריך לדבר על עוד נושאים ולהפוך את הפורום להכי פעיל ושווה בתפוז!.. זה מה שאני חושבת...
אזז... אתמול היה ירח מלא...
צילמתי תמונה שלו אבל אני לא מצליחה להעלות.. :\דברים מוזרים תמיד קורים בירח מלא..!!!! זו שורה שלמדתי מדוסון... חחחח.. ובאמת קרו לי אתמול דברים מוזרים... :\ השלמתי עם חברה מאוד טובה שלי אחרי שהיינו במשך זמן מה בתקופה מאוד מוזרה שהייתה פשוט אי הבנה אחת גדולה.. אבל מצד שני.. גם גיליתי שחברה אחרת שלי שמאוד בטחתי בה הייתה צבועה אליי ושיקרה לי.. והבנתי מכל זה דברים מאוד חשובים על החיים שצריך לבטוח רק במשפחה שלך ושכל האנשים בעולם כמעט צבועים ורעים...החיים קשים בסוף מתים! והחיים ממש מסריחים... מזל שיש את מישל בעולם הזה.. שעוזרת להעביר את כל הימים הקשים...
אז... תגיבו...
ספרו קצת מה קורה אצלכם בחיים... ספרו על עצמכם.. שפכו את הלבבב... 
הפורום הזה... נראה לי שאפשר להעיר את הפורום ולהפוך אותו להרבה יותר פעיל אם נתחבר בינינו ונכיר אחד השני יותר טוב ונספר דברים שקורים לנו.. אני נכנסת לפורום הזה כבר ממש המון זמן וכמעט אף פעם אין לי על מה להגיב חוץ מעל השיר האהוב בהוטל פייפר ועוד כמה עידכונים של עידו החמוד...