תעירו אותי ב 2008-2009

ה מרקיז

New member
תעירו אותי ב 2008-2009

כמו שהעונה הזאת נראית, זה יהיה פיהוק אחד גדול, ואני מתכוון למכבי חיפה כי יהיה מאוד מעניין לראות את בית'"ר שהתחזקו במקומות הנכונים ומדברים על שמות שרק ניתן לחלום עליהם, ואת הפועל עם גיא לוזון ונראה איך מכבי ימשיכו את העונה האחרונה של נמני ועונת מפתח אצל אלי כהן, ואם מכבי נתניה יתמידו במגמה שלהם. ורק מכבי חיפה שהייתה מאוד משעממת ומאוד חלשה תמשיך לשחק את הכדורגל השבלוני שלה. לא מספיק היא הייתה גרועה שנה שעברה. הסגל רק נחלש. לא הביאו אף שחקן והמהגמה היא רק ממכבי חיפה החוצה. ההחתמה של עומר גולם פשוט מדהימה כל פעם מחדש. אני צריך לקרוא אותה 10 פעם ביום ולא להאמין. לא להאמין שאפילו חשבו עליה!! שזה נשקל ברצינות. כבר זה לא חשוב אם זה יקרה או לא. עצם החשיבה הזאת היא מאוד תמוהה: 1. נתחיל מזה שזה שחקן שלא נחוץ לנו. יש להו כבר 3 חלוצים מחליפים ברמה טובה , 2 משלנו. שיטת המשחק שלנו היא 4-4-1+קטן ... איפה בדיוק ישימו את גולן??? הרי זה לא במקום קטן ,שחקן שמרוויח 450 אלף דולר ובטח לא במקום קולואטי.. 2. זה שחקן שלא נחוץ לנו שעולה 1.5 מילון דולר!!!! 3. זה שחקן שלא נחוץ לנו בעוד יש עמדות שמשוועות לפתרון מיידי!! ועל זה כבר הרחבתי ומספיק דיברו על צורך בקשר\ בלם\קבוצה.. זאת פעם ראשונה מזה המון זמן שאני לא מתרגש לקראות העונה החדשה. אני בדיוק מבין איך אוהד מכבי פ"ת מרגיש. לא למעלה ולא למטה. אני אקבל בדיוק את מה שנראה שאקבל, אין איזו תכונה מיוחדת אפילו שנה שעברה, אחרי עזיבות הכוכבים, הייתה התרגשות לקראת העונה החדשה כי בכל זאת הבאנו שחקנים שנחשבו טובים על הנייר והיה מאוד מעניין לראות איך מסודי ואנדרסון ישתלבו, ואת קטן בחזרה. לא חייבים להביא שחקנים יקרים כדי לגרום לחיפה להיות מלהיבה. צריך רענון בהרכב. צריך יצירתיות. אני מאוד מקווה שזאת העונה האחרונה של לוי. העסק כבר מיצה את עצמו. 5 שנים ברציפות, זה יותר מדי. אין רעב, השחקנים כבר לא נותנים כמו פעם, מקריבים פחות ושבעים יותר. איפה חיפה הפזיזה , המרתקת וההתקפית של פעם.. אתה יודעים מה, שחיפה תהיה משעממת והגנתית ובונקריסטית, זה עדיף על מה שיש עכשיו שזאת קבוצה ללא שיטה וללא סגנון.

Olympic Hero

New member
והרי לכם דוגמא קלאסית לאוהד מכבי חיפה מומצע..

העונה עוד לא התחילה, מילא לא התחילה, אפילו שיבוץ מחזורים אין... וכבר יש טענות. בטח רוני לוי אשם, הוא פשוט משחק בונקריסטי מידי בעונת המלפפונים, אם הוא יוציא בלם ואולי יכניס חלוץ במקומו אז הוא יוכל לקנות את טל עם שער מרשים. קצת פורפורציות... מכבי חיפה במשך שנים התנהלה בצורה הכי טובה מהבחינה המקצועית. אין שום סיבה בעולם שלפתע כולם יתחילו לבכות כאילו אנחנו קבוצת תחתית(או מכבי פ''ת לדבריך). חלאס, תנו אמונה.. ובעיקר תתנו לזמן לעשות את שלו.

yarivlevi

New member
ואתה דוגמא לאוהד שחי בסרט

כמו שעונה שעברה שחיית באיזה בועה והאמנת שאפשר לקחת אליפות עד למחזורים האחרונים ואני מאמין שהבנת שהיינו כ"כ רחוקים מאליפות כמו שלא היינו הרבה שנים ,אני בעד להיות אופטימי אבל אצלך זה גובל בנאיביות ואני בטוח שאתה עובר הרבה אכזבות כי רוב הציפיות שלך סופן באכזבות. אני לא פסימי מטבעי אבל אני מציאותי ובגלל זה אני מוכן להכל ולא מאמין בדברים הזויים ...

Olympic Hero

New member
תאמין לי, שאני אף פעם לא מתאכזב...

וזה ממש לא הבעיה. אני יודע שלפעמים זה כואב לראות אנשים שבאמת נהנים, גם שהמצב לא הכי טוב, אבל אתה לא חייב להגדיר את זה כדבר מוזר. אנשים שוכחים לפעמים שמדובר רק בספורט. במכבי חיפה אני אמשיך להאמין כאילו הם הולכים לזכות בצ'מפיונס גם עם סגל ברמה של הפועל בית שאן. לא כי אני לא מציאותי... הכל מאהבה. אני מעדיף להיות מוזר ולא לוזר.

yarivlevi

New member
אם אתה מעדיף להיות מוזר תהיה בריא

לא דיברתי על צ'מפיונס אבל דיברתי על להיות מציאותי ,המציאות כרגע היא שאנחנו אחרי עונה גרועה ולא עשינו שום רכש ככה שאם במצב הנתון אתה אופטימי אין לי הרבה מה להגיד לך. לא הבנתי מה הקשר של "כואב לראות אנשים שנהנים" ? ,נראה לי קצת לא קשור לנושא וכמובן כמובן שזה רק ספורט ושהכל בפרופורציה וכל מה שנאמר\נכתב הוא ספורט פרופר .

Olympic Hero

New member
המציאות היא שיש עוד יותר מהמון זמן עד לפתיחת

העונה, והכל רחוק מלהיות סגור. אז כבר להכריז על חוסר חשק, ועל קבוצה חלשה זה סופר יומרני. אנשים יוצאים פה מפורפורציות בצורה חסרת תקדים, תנו לזמן לעשות את שלו.. יותר מזה לא צריך.

yarivlevi

New member
דיברתי על המצב בשטח כרגע ,וכרגע זה נראה רע

יכול להיות שבעוד שבועיים אני אהיה מרוצה אבל שוב אגיד שאני מדבר על המצב הנתון ועובדתית כרגע כשבוע לפני פתיחת האימונים יש לנו את אותה קבוצה שהייתה לנו שנה שעברה

Olympic Hero

New member
גם את רומא לא בנו ביום אחד..

וגם את מכבי חיפה האימפריה מתחילת שנות ה-2000 לקח המון זמן לבנות(כולל הרבה שנות יובש בסוף שנות ה-90) אז מעט סבלנות, לא הרבה....

yarivlevi

New member
יש לי מלא סבלנות (אין לי הרבה ברירות)

וגם אם לא יהיה רכש הולם ברור שאני עדיין יבוא למשחקים ויאהב את הקבוצה לא פחות מהשנים שעברו ,בינתיים נמשיך לחכות ולקוות שהסבלנות תשתלם כי זה ברור לכולם ואני בטוח שגם לך שברגע הנתון הזה אנחנו במצב רע

yarivlevi

New member
מצבנו בליגה בעונה שעברה היה רע,מבחינתי

כרגע אין שינוי , מי יתן ויהיה.......

Olympic Hero

New member
אתה כ''כ חסר סבלנות...

אני מבטיח לך שעד למשחק הראשון בגביע הטוטו(שיהיה גם באופן מסורתי טכס הצגת השחקנים), יהיה לך מספר שחקני רכש שיתנו לך להיות רגוע.

yarivlevi

New member
אתה יודע מה ? ,אני סומך עליך שכך יהיה א-ב-ל

אם לא יהיה רכש הולם אתה תהיה מספיק גבר להודות שהרכש לא מספיק טוב ושעיקר האשמה היא בגלל אדישות ונאיביות ?

על פניו נראה שהויכוח שלכם הסתיים

אבל לדעתי גם לאחר שיהיה רכש יהיה ניתן להתווכח האם הוא טוב או רע אא``כ נציג תצוגות כדורגל מרשימות שלא ישאירו מקום לויכוח

אני מבין שקשה לך אחי...

אבל מה זה החוסר אופטימיות??אחי זה לא צריך להיות ככה!!אוקי אז אל תצפה לאליפות,האמת שגם אני לא מצפה השנה,כי חיפה לא מספיק טובה בשביל אליפות,אבל בתוך תוכי אני מאמין שזה אפשרי!!עכשיו אנחנו לא המועמדים לאליפות..אז מה קרה??סוף העולם?? זה היתרון שלי בתור אוהד הפועל י-ם בכדורסל,אני רגיל להיות מספר 2...

yarivlevi

New member
אף אחד לא הרים ידיים,פשוט כרגע זה לא נראה טוב

יכול להיות שבעוד שבועיים אני אגיד לך שעשינו רכש מעולה ושאנחנו במצב פנטסטי ,כרגע זה נראה רע ואפילו רע מאוד

אז זה נראה רע..צודק

ואפילו אבישי מסכים שזה נראה רע..מה שאני בא להגיד זה שלא צריך לצאת מפרופורציה...תאמין בקבוצה שלך... אגב,זה לא שאני תומך גדול של רוני לוי,לדעתי הוא מיצה את עצמו,אבל כל עוד שחר החליט שהוא המאמן,אני מחכה להתפחות העונה..אני לא אוהד ולא אשנא את הקבוצה שלי בגלל שחקן או מאמן...(ואני לא אומר שאתה שונא!!!)

yarivlevi

New member
אני לא יוצא מפרופורציה ובכל מקרה

אני עם הקבוצה אפילו אם ישחקו עם הנוער על העונה ,פשוט מעצבנת אותי הנאיביות והאדישות של הצוות המקצועי ,הלוואי ובעוד כמה שבועות אני אוכל להגיד שעשינו רכש שיכול להתמודד על האליפות

lemmacantor

New member
אני תמיד מאמין שמכבי חיפה מסוגלת לקחת אליפות

כמובן שהשארותו של רוני לוי מקטינה את הסיכויים לכך בגלל ש: 1) רוב האוהדים לא סובלים אותו וזה יוצר אווירה לא טובה 2) נראה כי גם חלק מהשחקנים לא מתים לשחק תחתיו 3) אין לא יותר מה להשיג במכבי חיפה(כי קשה לי לאמין שהוא יוביל את הקבוצה לליגת האלופות ובגביע הוא תמיד נכשל) והוא נראה חסר מוטיבציה להצליח.

למעלה