תעירו אותי ב 2008-2009

Olympic Hero

New member
רוב האוהדים אף פעם לא סבלו אותו

אבל ידעו ללקק לו את התחת מכל הכיוונים אחרי רצף האליפויות. בוא נצא מנקודת הנחה שהקהל הוא לא מדד בנושא, כי רובו צבוע באופן מוזר...

yarivlevi

New member
לא מסכים שרוב האוהדים לא סובלים אותו

אני חושב שחוץ מגרעין של כמה מאות אוהדים (מקסימום אלף אלפיים) הקהל מעריך ואוהב את רוני לוי ויזכור לו תמיד את 3 האליפויות הרצופות ,אולי לפעמים אנחנו סובלים מחוסר נסיון שלו אבל אני עדיין חושב שהוא מאמן מהטובים בארץ. רוב השחקנים מעריכים ואוהבים אותו ,כמובן שיש כאלה שלא מתים עליו וזה לגיטימי ,אין מאמן שאהוב על כל השחקנים.

lemmacantor

New member
נתחיל מי זה שמאז שרוני מאמן את הקבוצה

באים פחות צופים לקריית אליעזר. מספיק תיקו או הפסד ביתי וכבר ישי שריקות בוז.

yarivlevi

New member
לא יודע אם זה בגללו ,הכדורגל בתקופה שלו לא רע

למעט העונה האחרונה ב-3 שנות האליפות שיחקנו כדורגל די טוב ונתנו הצגות מהנות ,אני לא יודע אם זה בגללו שיש ירידה בכמות הקהל ,אולי זה בגלל המחירים ואולי בגלל ריבוי השידורים הישירים

lemmacantor

New member
בעונה הראשונה של רוני לוי מכבי חיפה שיעממה

לקחנו אליפות בזכות ההגנה שהתייצבה מעט והזכות רוסו עם 16 בישולים. אצל גרנט(שאומנם גם מכבי חיפה ידע משחקים משעמים) ואצל שום מכבי חיפה שיחקה הרבה יותר מעניין. לדעתי בבסיסו אוני לוי הוא בונקריסט, פשוט במצב שנוצר במכבי חיפה ובשחקנים ששחר הביא לו, נוצרה קבוצה שפשוט לא יכולה לשחק בונקר. אני עדיין חושב ששחר הוא יותר מאמן מרוני לוי, כאשר האחרון הוא יסמן.

lemmacantor

New member
אני לא מודאג מהרכש בשלב זה

אלה מדברים אחרים: 1) רוני לוי מסיים חוזה ולא נראה כי יחדשו את החוזה איתו - הוא נראה שבע וחסר מוטיבציה(התחלת עונה בינונית והוא יפוטר) 2) מכבי חיפה לא באמת משקיע בדור העתיד וסומכת כל הזמן על הרכש - מצב זה לא בריא במיוחד שיש תחרות יותר קשה מצד הקבוצות האחרות בשוק השחקנים. נכון שיצרו תנאים מצוינים לנוער, אך אני בספק שהמערכת באמת יכולה ליצור שחקנים ראויים למכבי חיפה. ם הייתי שחקן נוער לא הייתי בא למחקלת הנוער של מכבי חיפה, אלא דווקא לאלה של הפועלאו מכבי ת''א.

לדעתי..יצחק שום זה המאמן שהכי אהבתי

אבל גם אותו שנאו...אני חושב שלא קיים אחד כזה..אולי אולי שלמה שרף,אבל אני אהיה מתנגד למהלך!!

lemmacantor

New member
מובן שאינני יכול לכתוב עבור

כל אחד ואחד מאוהדי מכבי חיפה ויכול להיות שיש הרבה אוהדים מפונקים. אותי אישית היו מרצים מאמנים כמו גרנט, שום ואפילו ניר לוין יכול להתאים(הקבוצות שלו משחקות כדורגל חיוביח, הוא עדיין לא זכה באליפות כמאמן כי פשוט לא היו לו שחקנים מספיק טובים, אבל הוא בהחלט מספק את הסחורה). כרגע הייתי רוצה לראות את עטר מאמן את הקבוצה.

Cade Foster

New member
אני מוכן לראות כמעט כל מאמן, חוץ מעטר.

וזה לא בגלל שאני לא סובל אותו וחושב שהוא מאמן גרוע, להיפך. מבחינה מקצועית הוא הכי מתאים לנו. הבעייה, שלאנשים בארץ יש זיכרון קצר, ואתה תראה שכאשר הקבוצה תיכנס למשבר (ומשבר יש לנו בכל עונה), הקהל ישכח את עטר המלך שהיה גדול השחקנים שלנו בכל הזמנים ויצעק לו "אפס", "תתפטר" וכו'. אצל רוני לוי זה היה אותו דבר, אצל יוסי מזרחי ואלי אוחנה זה קרה בבית"ר, אני לא רוצה שנדרך שוב על עוד סמל.

ה מרקיז

New member
תגובות לרוב.. (לשרשר לנושא שהתחלתי)

לאבישי, אני אוהד מכבי חיפה עוד לפני שנולדת, וזה לא ביטוי זה באמת כך, אז קצת תהיה יותר ענייני בתשובות שלך ותפגין קצת יותר ידע. מה הקשר בין אוהד מכבי חיפה ממוצע לבין מה שכתבתי. הכל כאן עובדות. זה לא קשר לחוסר אופטימיות, זה קשור לניתוח מצבים. אנשים נותנים פה לעונת האליפות השלישית לבלבל אותם ולחשוב שמכבי חיפה הייתה כזאת גדולה. חיפה בשנתיים הראשונות הייתה משעממת והייתה ליגה חלשה להחריד. בעונה השלישית היא כבר דרסה את הליגה ונשענה על השחקנים הגדולים שלה. כי ברגע שאחד משחקני הקישור או ההתקפה לא יכלו לשחק רוני לוי פשוט לא ידע מה לעשות וכל פעם נכשל מחדש, איפה שהיה צריך טיפה יצירתיות הוא כשל- לכו לססטיססטיקה ותראו. העונה הזאת מתחילה לא טוב ולא משנה כבר איך היא תסתיים כי רואים מה כבר עושים בהתחלה. ניתן לגלות התנהגלות של גורם מסויים על פי הפעולות הראשונות שלו, ואם הפעולה הראשונה שלך היא להביא את עומר גולן זה אומר הרבה, ולהילחם על קדוסי כאילו היינו הפועל כפר סבא, אלה דפוסי התנהלות לא מכובדים למכבי חיפה. כבר שנה שלמה ידעו שחייבים קשר 50 \50 . זה לא התחיל היום. עוד חיפשו שנה שעברה. כבר היו אמורים להחתים אחד כזה. ההתנהלות השנה של חיפה פשוט בזיונית. אין אנרגיה חדשה במועדון. זה לא קשור לאופטימיות פשוט אלה דברים שאין אותם השנה. אתה,(אבישי) כל הזמן מערבב בין דברים בתבניות שהכנת לעצמך מראש. לקרוא הודעה שלך אחת זה כמו לקרוא 100 הודעות. כולן נשמעות אותו דבר ומתנגן אותו דבר מה שלא תואם את המציאות. אפשר להתלונן על קבוצה , זה לא אומר שלא מקווים שהסוף לא יהיה טוב. אבל אם רואים כשלים בדרך חובה להצביע עליהן.

Olympic Hero

New member
עם כל הכבוד, ותק לא אומר שכל

הודעה שלך צודקת. אתה קורא לזה עובדות אבל מבסס את ההודעה של על דעות אישיות. אתה ממשיך לחזור על המנטרה של מכבי חיפה לא טובים. לא טוב לך, אתה מתלונן... אבל ראבק, כמה אפשר להתלונן? אפילו ילד קטן מפסיק לבכות אחרי שהוא רואה שאין לזה שום משמעות. כן כן, אני לוקח בחשבון.. אני אבישי, אני בנאדם מוזר.. אופטימי, לא נורמאלי, חסר פורפורציות, לא מציאותי, פנטזיונר. מצטער להגיד לך, אני אוהב את מכבי חיפה, זה גובל באהבה עיוורת, אני יודע, אבל לי... לא ממש איכפת. בוא נעצור את זה כאן, כי יש לי דה ז'ה וו, ואני ואתה בחיים לא נסכים. אני אתן לך קרדיט, מכבי חיפה חרא קבוצה... הנה הנושא סגור.

idan 1989

New member
חלאס להיות כאלה פסימיים.

עם כמה שגם אותי זה מעצבן רק לשמוע על מי שבית"ר מביאה,או הפועל ת"א.. ולא לשמוע על שום שחקן טוב (שבאמת יכול לעשות שינוי בסגל שלנו) שהולך להגיע אלינו. (מה לעשות,ג'ובאני רוסו זה לא זה. גם לא עומר גולן..) אבל אתם צריכים לזכור,שמכבי חיפה זו מכבי חיפה. לא קבוצת תחתית או קבוצת אמצע טבלה,למרות העונה הגרועה. גם לנו יש שאיפות. אני בטוח שיענק'לה שחר לא רוצה לחזור על העונה העלובה שהיתה לנו. חוץ מזה,יש עוד זמן. מה שחשוב זה הליגה,אותי לא מענין האינטרטוטו אני הייתי מעדיף שלא נגיע לאינטרטוטו.אנחנו השנה לא צריכים אירופה.

ה מרקיז

New member
הדעה האישית מתבססת על העובדות

כל מה שרשמתי הן עובדות. אין פה בכי. אני לא מתרגש יותר מדי מקבוצת כדורגל מקצוענית. אני פשוט מצביע על כשלים. אם אתה לא רואה את זה בתור כשלים זה כבר עניין שלך. ההתנהלות במועדון לא נכונה כבר הרבה זמן ויש אנרגיה לא טובה. כל אחד שאוהב את המועדון רוצה שהמצב הזה ישתנה. אני כותב פה אולי 5 פעמים בשנה (לא כולל תגובות) אז איפה כאן נכנס בדיוק הטענה שלך על זה שאני מתלונן?.. אני מצביע על דברים שלא מתאימים למועדון בעיניי, ויש לך עוד הרבה מה ללמוד על כדורגל לפי מה שאתה כותב ואני מניח שמעולם לא שיחקת כדורגל בקבוצה או עסקת בספורט מקצועני כי אתה כותב דברים שהם תלושים מהמציאות. אני לא בא "לרדת" עליך פשוט אתה כותב דברים עלי לא נכונים וגם על הקבוצה. כל אוהב מקווה שיהיה טוב אבל אם דברים מתבצעים לא בצורה טובה אז צריך להעיר. במקרה שלנו צריך להעיר כל הזמן כי זאת קבוצה רדומה. אם הגענו למצב שזורקים על מאמן פחיות ושלל דברים אז המצב גרוע, כמו בעונה שעברה. אי אפשר להגיד שמכבי חיפה מתנהלת כסדרה כי תמיד הייתה התרגשות מסויימת לפני כל עונה, ועכשיו זה לא קיים. מכבי ת"א כדורסל לפמדו מהעונה שעברה והביאו סדרה של שחקנים אתלטים רעבים וקצת משוגעים, כנראה שעומדת להיות שם חתיכת קבוצה כי יש קונספקט חדש בקבוצה, וגם אם זה לא יצליח לפחות היה ניסיון אמיתי לשנות. בינתיים אין במכבי חיפה כלום חוץ מלהביא שחקנים בינוניים. זה לא התחיל מהיום, כבר שנה וקצת שזה ככה.

אסִי

New member
אני יודע שזה קשה, אבל...

חכו עוד קצת. כל שחקן נבדק לעומק, כל שחקן שיחתום בחיפה לא סתם יגיע לקבוצה. הקבוצה תיבנה לאט ובזהירות במטרה לבנות שלד שחקנים חזק ומחושב, גם אם זה לא נראה בינתיים. את עומר גולן רוצים להביא בכלל כדי שלא יהיה מצב שקולאוטי יימכר בפתיחת העונה או בינואר (וזה יכול לקרות) ואז לא יהיו חלוצים שיילחמו על ההרכב חוץ מארבייטמן וחמד. אגב, זה לא יהיה מיליון וחצי דולר וגם לא מיליון, זה הרבה פחות (וחבל שלוזון יוצא לתקשורת ומספר סיפורים על מו"מ שטרם נראה בארץ ועל סכומים מטורפים). אני מזמין אותך להגיע לאימון הפתיחה. בשיא הרצינות, תבוא, תראה, תשמע ואני בטוח שאתה תרגיש אחרת, יחזור לך הרעב וההתרגשות לראות את הקבוצה שלך.

nosferatu zodd

New member
על משומר שילמו 700 אלף דולר

ואני לא תופס ממנו בכלל. אז מה מונע משחר לשלם סכום קרוב על עומר גולן?(שהוא גם שחקן יותר מוכח ממשומר)

nosferatu zodd

New member
ועוד נזכיר את עסקאות מנור חסן, אוזן וגזל

שגם היו בסכומים מופרזים יחסית לשחקנים האלו. בקיצור לשחר לדעתי אין בעייה לשלם כאלו סכומים על גולן.

למעלה