תעזרו לNEWB שכמותי.

OZALFA

New member
תעזרו לNEWB שכמותי.

אני משוכנע שחלקכם הוצאתם רשיון על אופנוע לפני 18 (אני שבוע הבא אבל זה לא משנה כרגע.) ובטוח שלחלק מכם ההורים עשו בעיות, וסתם נתנו לכם להרגיש חרא עם זה. אני צריך שתיתנו לי כמה "משפטי מחץ" - אידיאולגיה, חירבושים, איך שתרצו לקרוא לזה.. שאני אוכל להגיד להורים, ואולי לגרום להם למפחד קצת פחות.. יש לי כבר כמעט שנה רשיון על רכב. ואני בסך הכל מעוניין באופנוע לשטח.. HELP ME! תודה לכולם.

ברוך הבא!../images/Emo13.gif

אני הוצאתי רשיון בגיל 21 בערך, כך שזה לא רלוונטי לבעיה שלך...אני לא חושבת שאפשר לגרום להורים לפחד פחות. אפשר אולי להראות להם שאתה משקיע כסף בציוד מיגון טוב, לנסות להסביר מהי רכיבת שטח ומה הסכנות שלה (בניגוד לכביש)... יאללה חבר'ה...בנדיטון?רויבוי? איפה התגובות שלכם?

OZALFA

New member
א-כ-ז-ב-ה!

ככה עוזרים לחבר חדש בצרה????
לקוקי הצדיקה - תודה!!!!

® Road Runner

New member
רוצה תשובה רצינית?

קבל: תסביר להורים שלך שאתה כבר לא ילד(שנה רשיון על רכב זה אומר מעל 18, נכון
) ושאתה מודע לסכנה שכרוכה ברכיבה על אופנוע. תסביר להם שדווקא בגלל שאתה מודע לסכנה הם צריכים לסמוך עליך שתשמור על עצמך ושהשימוש באופנוע ייעשה ברובו בשטח ללא הסכנה העיקרית שהם כלי הרכב(למען האמת, אני לא כ"כ בטוח שבשטח אי אפשר להיהרג אבל שיהיה...
) תסביר להם שאופנוע מבחינתך זה הגשמת חלום(נכון
) ואתה תהיה חייב את זה לעצמך עם הסכמתם או בלעדיה. תבטיח להם(ותקיים
) להשתמש תמיד בציוד מגן, גם בשטח וגם בכביש. תבטיח לעצמך לעשות קורס רכיבה בטיחותית על מנת לא לצאת פארש ליד ההורים שלך אחרי שתבוא עם גבס על היד\רגל אחרי חודש רכיבה...
שיהיה בהצלחה

OZALFA

New member
תודה רבה

נתת לי כמה נק' למחשבה.. כן אני בן 18 ואת האמת את החלום הראשון שלי היה אלפא-רומיאו, הגשמתי אותו. והחלום השני זה אופנוע..... תודה שוב.

The R onE

New member
ויש דגמים מסוימים שמוגדרים כחסיני -

חום אבל משום מה הם מתפוררים, אמנם לא אחרי יום יומיים אבל אחרי חודשיים תוכל להוציא את הראש דרך החור שיפער בכיסוי.

למעלה