תעזרו לתקן עימות

D r a m b u i e

New member
כותשים נענע

ביחד עם סוכר לבן או חום, מה שמעדיפים. מוסיפים מנת רום, מעט לימון, וסודה.

ravit levit

New member
תודה תודה תודה

אני בשעה האחרונה נוברת לכם במאמרים ובקישורים כדי למצוא את המתכון ובסוף בקשו במקומי. יש לי אם כבר עוד שאלה יש לי גם גרנדין חדש איך אני משלבת אותו לעוד קוקטייל קייצי

amircn1

New member
טקילה סאנרייז

כמו שאת בטח יודעת - גרנדין משמש בעיקרו לקישוט 2 מנות של טקילה 1 מיץ תפוזים ודש גרנדין

qTyPhOoNp

New member
אתה בטוח בכמות????

כי זה קצת לא הגיוני על 2 מנות אלכוהול לשים מנה משקה קל הצלי בחוברת רשום מנה וחצי טקילה סגירה עם מיץ תפוזים וכמובן גרנדין הסגירה בטח יותר ממנה אחת..

MidNight Flame

New member
חס וחלילה!!!! תיקון :

מנה וחצי טקילה לסגור (עד הסוף) תפוזים ודש גרנדין

charlie85

New member
מתכון נחמד עם גרנדין

"מוח מדמם" בכוס שוט למלא חצי ליקר אפרסקים או שנאפס אפרסקים להציף מעל אייריש קרים (לשפוך על גבי כפית הפוכה) ולהוסיף לבסוף כפית גרנדיןהתוצאה מגניבה זה נראה באמת כמו מוח מדמם... אה, וזה גם טעים...

Silver Spirit

New member
חייתי בשקר!

לא זוכר כבר איפה... אבל באיזה פאב אמרו לי שמוח מדמם זה השם העברי לבריין דאמאג' (brain damage) ואז אירגנו לי את הבא - 1/3 מנה אפטרשוק (אדום) 1/3 מנה ייגר 1/3 מנה אבסינת' אז חשבתי לתומי שזה מוח מדמם..ממ.. אז איך קוראים למה שכתבתי שם למעלה? ואגב. עקב נסיבות מצערות קניתי לי איזה בקבוק ג'וני ווקר קטן (רד לייבל) יש לכם איזה הצעות מעניינות למה אני יכול לעשות איתו? (תתחשבו בזה שאין לי בר ביתי בבקשה : ) )

charlie85

New member
איך חיית עם עצמך???

"מוח מדמם" זה המתכון שאני נתתי, תנסה אותו הוא ממש טוב ויוצא ממש מגניב כמו שכבר ציינתי בהודעה הקודמת... בקשר למתכון שרשמת, אתה מדבר על מה שנקרא במקור "שיתוק" עפ"י המקורות שאני מסתמך עליהם. דא"ג זה אחד השוטים היותר אכזריים ששתיתי! אבל גם אני הייתי בפאב שקראו לאותו מתכון "שטן אדום" בזמנו לא הכרתי את השם המקורי של המתכון וחיפשתי אותו לפי השם שנאמר לי ובמקרה עליתי עליו כ"שיתוק" דרך אתר ישראלי, מסתבר שכל אחד והשם שלו למתכון...הפאבים מנסים כנראה להיות יחודיים... ובקשר לוויסקי הנה שתי מתכונים פשוטים(כל מנה 1 שווה לכ 4\3 כוס שוט): "הסנדק": מזוג מעל 3 קוביות קרח בכוס וויסקי (אולד פאשן) 1/2 1 וויסקי סקוטי 3/4 אמרטו- ליקר שקדים שיש כמעט בכל בית "וויסקי פיקס": נער את המשקאות בתוספת קרח בשייקר ומזוג לכוס וויסקי מעל 3 קוביות קרח 1/2 2 וויסקי 1/2 לימון סחוט לקשט בפרוסת לימון תהנה...

Silver Spirit

New member
אבל

אני לא צחקתי כשאמרתי שאין לי בר ביתי ממש אין לי כלום...חוץ מאותו וויסקי שקניתי, ואיזה ערק (או ארק?) סרוח כזה...עלית הערק..עם הצבי וזהו. אבל תודה : ) אני ינסה לארגן משהו.. אה..ובקשר לשיתוק ההוא...זה אולי אכזרי, אבל זה אחד היותר כיפיים שיצא לי להרעיל את עצמי איתם.. : )

charlie85

New member
מסכים איתך!

אחלה משקה! אם אתה אוהב "כייף" כזה תנסה לשתות שוט אבסינט נקי... אז יהיה לך "כייף"
... בהצלחה...

MidNight Flame

New member
בבקשה :

שתי גירסאות - גירסא א' להפלה בשוט מעט גרנדין מנה וודקה טיפטוף איטי של חלב בעזרת קש (2-3 טיפות) גירסא ב' בשוט מעט גרנדין מנה טקילה מעליו קוואנטרו טיפטוף איטי של חלב בעזרת קש (2-3 טיפות)

charlie85

New member
שאלה

מערבבים את המרכיבים מלבד החלב בהתחלה או שמציפים?

amircn1

New member
התוספת הקטנה הזאת של הטקילה

לא ממש תהרוס את הקוקטייל...

MidNight Flame

New member
הולכים לפי הדרכים המקובלות!

אתה ברמה תיאורתית יכול לעשות את זה עם רום או אפילו ג'ין אבל זה לא יהיה המקור.

למעלה