תעזרו לי

world skater

New member
תעזרו לי

אני עושה עבודה בשיעור היסטוריה אל קרל הגדול בהשוואה לרודני מאלן.. אני צריך חומר או אתר בעיברית תודה מראש d.j loba

world skater

New member
קרל הגדול זה איזה דמות היסטורית

תנסו להשיג בבקשה... וגם אנגלית זה טוב אני יתרגם (יהיה הרבה יותר טוב אם מישהו אחר יתרגם) כי אני לא הכי טוב באנגלית...

Raz muska

New member
אני יכול להשיג לך חומר על קרל הגדול

אבל מה הקשר של רודני מולן???????????????????????? תבחר דמות היסטורית נוחה להשוואה כמו נפוליאון או משהו כזה, תהיה חכם ותקל לעצמך.

world skater

New member
אתה לא מבין...

אני צריך חומר אל קרל הגדול אם יש לך.. אני הייתי צריך לבחור דמות היסטורית ודמות מודרנית אז בחרתי את קרל ואת רודני מאלן (לא חשבתי אל מישהו אחר שיש אליו חומר בעיברית) הבנת למה בחרתי אותו? אם יש לכם הצעה למישהו שיש אליו חומר בעיברית אז תודה...

world skater

New member
ותגיד רז אתה נוסע בגן סאקר נכון?

אם כן אתה מכיר איזה יובל אחד ( הוא משרת בצבא במטולה)

Raz muska

New member
כן אני מכיר את יובל....

יש לו קרש של אנג´וי והוא בלונדיני כזה ,רזה עם אוזניים קצת פייפר!!! הוא אחלה גבר והוא גם נוסע טוב.

Raz muska

New member
ואי ואי אתה ממש מפגר....

א. רודני מולן הוא לא דמות מודרנית כלל הוא זקן ,רקוב ומסריח. ב.קוראים לו רודני מולן ולא"מאלן" תבחר דמות כמו באם מארג´רה או גראג לוטזקה אבל לא את רודני מולן!

xflil

New member
אתה משהו?

אם היית אומר לי להשוות את קרל הגדול לדמות מודרנית רודני מולן היה האחרון שהייתי חושב עליו, אם היית חכם, היית מבין שהמורה רוצה שתבחר דמות פוליטית! דמות מייצגת, ממשלתית, מושלת, דיקטטורית, לא רודני מולן! מה אתה יכול להשוות פה?! או שאני טועה, ואני מתנצל, וזה פשוט המורה שלכם מפגרת!

למעלה