תעזרו לי!

פיבי 89

New member
תעזרו לי!

אהלן, לא מזמן קיבלתי מנילה שהתפקידים בה דיי מבאסים,ואין שם שום דבר שמושך אותי חוץ מחחילת שב"כ וגם זה בקשי .(הבנתי זה יומיות וממש לא מתאים לי) עכשיו שאלותי הן : מה הסיכוי שאם אני מדרגת את התפקידים העלובים, אני אקבל אחד מהם?והאם יש מצב שלא אקבל זימון לשום דבר מהם? נניח ויש לי תפקיד מסויים שאני מעדיפה שהוא כמובן לא מופיע לי במנילה ואני דורשת אותו, האם יש מצב שישלחו לי זימון אליו? ונניח ואני מתגגיסת לכלל צהלי מבלי זימונים ומיונים קודמים האם אני יכולה ליפול על תפקיד טוב.??? סליחה על החפירה אני פשוט קצת בלחץ ואין לי שמץ מה מה לעשות כי אני אמורה לשלוח תמינלה כבר ולעזאזל אין שם שום דבר שמעניין אותי!למי שיש עצה וידע בנושא אשמח מאוד...:] שבת שלום!

PinkyRaSta

New member
עוזרת לך! ../images/Emo210.gif

קודם כל תמלאי את המנילה ותשלחי אותה. בשאלה על המקצוע/ התפקיד המועדף תבחרי לך תפקיד שאת הכי מעדיפה <בלי קשר למנילה> בנוסף תשלחי ללשכת הגיוס שלך פקס בו את מבקשת לקבל מיונים לתפקיד המסויים שאת רוצה <שלא הופיע במנילה>, ויש מצב שיישלחו לך מיונים לזה. אף 1 לא מבטיח לך סיכוי לקבל מיונים למקצועות מהמנילה, יש מצב להכול, ויש מצב לכלום. אם את רוצה משו- תילחמי עליו.

פיבי 89

New member
|תתודה לך...ועוד משו בקשר למעי רגיז

עכשיו אני צריכה רק לחשוב על משו מסוים שיתאים לפרופיל 64 שלי ולבעיית המעי הרגיז... אם מישהו נוסף סובל מזה אשמח שמוע את השלוב של זה עם הצבא.

זה היה על שלפוחית רגיזה!!!

לא על מעי רגיז

אני אוהבת את המושג הזה

מעי רגיז זה כמו אפילפסיה אדיופטית. אדיופטי זו מילה מפוצצת למשהו שהרופאים לא יודעים מהו. מעי רגיז אומר בשפה רפואית - אנחנו יודעים שיש לך בעיה רק לא יודעים מה היא. עד כמה שידוע לי מעי רגיז לא מוריד פרופיל. כחלק מאורח החיים שלך מתפקידך לדעת מה גורם לך לבעיות ולשלוט בתזונה שלך בצורה נכונה.

Lost in you

New member
עונה לך.

אם יש תפקיד מסוים שאת מעוניינת בו-את יכולה לבקש אותו,אבל לא בטוח שתקבלי. ובקשר לגיוס כלל צה"לי-את יכולה ליפול על תפקיד טוב,אבל זה תלוי בנתונים שלך ובצורכי צה"ל.

למעלה