תעזרו לי!

Sandro

New member
תעזרו לי!

אני צריך פקודת סוקטס כולל חיבור שיעזור לי לשלוח אימיל דרך המירק למשתמש מסוים כאשר: הנמען מקבל את שם השולח, אפשרות לקובץ מצורף וכ´ו. בתמורה שיהיה לי זמן.. בקרוב.. אכתוב על "כיצד לבנות דיאלוג.." תודה מראש: Sandro

Rul3R

New member
אתה באמת מצפה שמישהו יבנה לך?

אני יכול רק לתת לך כיוון, במירק תעשה help /sockopen/ ותקרא את כל העמוד בשביל להבין איך עובדים הסוקטים, או שתקרא את אחד הסקריפטים מהמאגר סקריפטים בפורום ותנסה להבין לבד. בקשר לשליחת אימייל, תנסה למצוא מדריך על פרוטוקול SMTP, אם לא תמצא אני יביא לך. הקטע של הלשלוח הקובץ קצת (הרבה) יותר מסובך, אבל אפשרי.

Sandro

New member
ברור שזה סוקטס...

את זה גם אני ידעתי.. אבל לפחות נתת לי כיוון... יש לי דרך אחרת, אני אשאל מישהו והוא יעזור לי כבר.. תודה בכל אופן! האמת שחשבתי לרשום פה את הקוד לשליחת אימילים אחרי שאשיג אותו, אבל אני פוחד שהמשתמשים פה יהפכו את הקוד ללימרי.. וזה לא צריך לקרות..

Rul3R

New member
לא אמרתי שאני לא מוכן לעזור

מה שאמרתי זה שתנסה לקרוא קצת על פרוטוקול SMTP, תנסה לבנות את זה, ואם לא תצליח, אני מוכן לעזור לך, אבל לא לבנות במקומך. בקשר לקוד, תעשה מה שאתה רוצה, זה לא כלכך מסובך או קשה במילא. עשיתי פעם משהו כזה יפה עם דיאלוגים ובלאגנים... זה יצא ממש יפה וגם קבל אימיילים, היה גם כזה מקום שיראה את ההתקדמות של התהליך.. ממש לקוח אימייל נחמד וקטן, רק הקטע עם השליחת קובץ היה חסר לו, וגם זה היה כבר חצי מוכן. אני ינסה לחפש אות זה מתישהו.

Kosem

New member
יקמצן תעזור למסכן

אתה מומחה אז קשה לך לרשום 3 שורות? קמצן קטן כמו חבלזון

Rul3R

New member
אין שום בעיה

אבל אז זה ישתמש בתוכנה חיצונית ולא במירק והוא לא ילמד מזה כלום

havlaz

New member
לעבודה

אם תרצה לדעת איך הכל עובד, מדריך Smtp והנה כמה קודים שתוכל ללמוד מהם דיאלוג חמוד של שליחת אי מייל אדון של רשימת תפוצה עזרה נוספת, כאמור פה בפורום.

Err0r

New member
יש לי גם מיני-פיתרון

www.chaka.co.il שם יש מדריך כיצד לשלוח אי מייל דרך המירק לא ממש קראתי אותו אבל... :)

למעלה