תעזרו לי!!!!!!!!!!!

slovak

New member
תעזרו לי!!!!!!!!!!!

הנה ובא יום הולדת ה-16 שלי.....ובא לי על איזה מולטי טוב עכשיו דיברתי עם אנשים המליצו לי על digitech rp200 איך הוא?? אם בא לכם תחזירו תגובה באיי סי קיו שלי 110300516

mocko

New member
נשתדל

ה rp200 יכול להיות מתנת יומולדת די יפה לגיל 16 . לדעתי , מולטי לא רע בכלל למתחילים וחובבים . עדיף על המקבילות של זום באותו טווח מחירים ( שוב , לדעתי ) . הוא יוכל בשקט לשרת אותך לשלוש ארבע שנים , ואז אם תחליט להתמקצע , תוכל למכור ולקנות משהו כבד יותר . לא ממש מכיר את צעצועי המולטי שיש כיום באותו טווח מחירים , ואולי אחרים יוכלו להציע אלטרנטיבות כדי שתוכל להשוות ביצועים . בכל מקרה , את כל מה שימליצו לך ( כולל הסאונדים של ה rp200 ) תצטרך לבדוק בשטח ולהחליט אם זה קולע לטעמך ומשתלב טוב עם החשמלית והמגבר שלך ....

catrosizm

New member
לדעתי לך על המולטים של זום

לא אגיד לך איזה כי אי לי מושג מה התקציב.

j-station זה מדמה מגברים...

לא מולטי ..... זה שיש בו אפקטים זה בונוס.....:) אני באופן אישי חולק על חברי בפורום ,אני לא ממליץ לך לקנות אף אחד מהם למה? ובכן אין דבר כזה מולטי לבן 16 יש מולטי טוב ומולטי רע, המולטים שהציעו לך ושדיברת עליהם נמצאים (לדעתי...)קבוצה השניה. אם תגיד כמה כסף יש לך אני יעזור לך למצאו מולטי טוב (יש לי קצת קשרים בזה...). אגב אני מוכר את המולטי שלי אז תשלח לי דואר או שתחזיר תשובה בפורום.

slovak

New member
תודה רבה אבל.....

תודה שעזרתם ....אבל אני לא הולך על מולטי נראה לי בסוף עדיך לי לקנות פדאל פדאל ואז זה יצא יעני יותר איכותי

גילדורי

New member
אם אתה רוצה רק פדאל

אז לך על סדרת הפדאלים של ג´ימי הנדריקס מבית jim dunlop. ואם תרצה עוד מידע כנס לפה

גילדורי

New member
איפה אתה חי?!?!?!?

זה פשוט גדול! זה כל כך ג´ימי (המלך של כל הזמנים) הנדריקס. אבל הכי טוב זה JH-1FW JIMI HENDRIX FUZZ WAH!!! תוריד את הדמואים.

למעלה