חידה לא בדיחה. קודם כל אני בת. ואממ לא. זה לא בדיחה. זאת חידה.
P powerist New member 27/2/06 #19 זה מזכיר לי חידה אחרת... די שחוקה האמת... מה המתים כל הזמן אוכלים ואם בני אדם רגילים יאכלו הם ימותו?
M michaeler New member 28/2/06 #33 אם כך, ניתן לפרש את המילה "כלום" בשתי דרכים, גם כמשהו קטן מאוד וגם כאף לא דבר, אפס, ריק וכו'. לפי המילון.
אם כך, ניתן לפרש את המילה "כלום" בשתי דרכים, גם כמשהו קטן מאוד וגם כאף לא דבר, אפס, ריק וכו'. לפי המילון.
M michaeler New member 28/2/06 #37 אני מתכוון שההפך הוא לא נכון. אכן, תחפש את הערך "שום דבר" ותמצא שפירושו "משהו". אבל אם תחפש במילון אתה הערך "משהו", לא תמצא שפירושו "שום דבר".
אני מתכוון שההפך הוא לא נכון. אכן, תחפש את הערך "שום דבר" ותמצא שפירושו "משהו". אבל אם תחפש במילון אתה הערך "משהו", לא תמצא שפירושו "שום דבר".
T Tesseract New member 28/2/06 #35 מיותר בלי קשר לשאלה האם אתה צודק או לא (ואגב, אתה לא), הימנע מלרשום תגובה בצורה "תפתח מילון לפעמים", אם אתה מצפה שיקחו ברצינות את מה שאתה אומר.
מיותר בלי קשר לשאלה האם אתה צודק או לא (ואגב, אתה לא), הימנע מלרשום תגובה בצורה "תפתח מילון לפעמים", אם אתה מצפה שיקחו ברצינות את מה שאתה אומר.
M michaeler New member 28/2/06 #38 אוקיי, אתה צודק... the YOOK - אני מצטער אם פגעתי בך בהודעתי, זו לא הייתה הכוונה הרי כולנו שוטים מופלגים במוקדם או במאוחר
אוקיי, אתה צודק... the YOOK - אני מצטער אם פגעתי בך בהודעתי, זו לא הייתה הכוונה הרי כולנו שוטים מופלגים במוקדם או במאוחר
ס ספידי WooWoo New member 27/2/06 #22 אמממ... בת כל יום חולמת ואם בן יהיה חולה-מת הוא ימות? [טוב נו, אז דפדפתי קצת בעמודים קודמים בפורום :$]
אמממ... בת כל יום חולמת ואם בן יהיה חולה-מת הוא ימות? [טוב נו, אז דפדפתי קצת בעמודים קודמים בפורום :$]