תעזרו לי.

nogaml

New member
תעזרו לי.

יש לי בעיה קטנה. אני בשיעור 14. ויש לי בעיה קטנה כשאני צריכה לעצור ברמזורים. הקטע הוא שאו שאני מתחילה מוקדם מידי או מאוחר מידי, מה עושים? אם מישהו יוכל להסביר לי, לתת לי טיפים או משהו אשמח מאוד. איך אני יודעת מתי להתחיל ללחוץ על הברקס ולהוריד הילוך. ואם הרמזור ירוק ופתאום הוא מתחלף כשאני קרובה אליו, מה עושים??? תודה מראש, נגה

MrJacKasS

New member
המממ ...

תדמייני שאת נוסעת על אופניים.. ואת צריכה לעצור מאיזשהי סיבה במקום מסוים שנמצא מולך כמה מטרים ..אז מתי תתחילי לבלום? זה בדיוק אותו עיקרון. את רואה רמזור אדום מרחוק? תתכונני לעצירה ותבואי באיטיות לרמזור, ותעצרי עצירה מוחלטת בקו העצירה (או לפני המכונית שעומדת ברמזור). ואם רמזור ירוק מתחלף אני עדיין לא סגור על עצמי עם זה אבל בחור נחמד מהפורום הציע לי את השיטה הבאה: תגיעי לנקודה מסוימת שהיא נקודת "אל-חזור" כלומר, ממנה את לא חוזרת .. את אומרת לעצמך ..כשאת מגיעה לנקודה הזו והרמזור עדיין ירוק, אני נותנת גז וממשיכה אפילו אם התחלף לצהוב (במידה ואת על 50 קמ"ש ..ככל שהמהירות גוברת, כך גם הנקודה יותר רחוקה מהרמזור) .. אם הרמזור התחלף לצהוב לפני שהגעת לנקודה שהצבת לעצמך, ובתנאי שאת לא קרובה מידי לרמזור כדי למנוע תאונה עם הרכב מאחור, תעצרי.

B B A

New member
אולי תשאלי את המורה?

כאילו, בשביל זה הוא שם לא?

למעלה